Arşiv Sayfa 3 / Maddi zorlukları olanlar için - Sayfa 3

Arşiv Sayfa 3 Maddi zorlukları olanlar için hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Maddi zorlukları olanlar için - Sayfa 3 konusu 1491 kez okundu, 12 kez cevaplandı. En son mesaj Kitty tarafından gönderildi. Maddi zorlukları olanlar için Şu anda saat 2:12, dışarıda yağmur var, evimin önünde bir araba durdu, içinden 35-40 yaşlarında gayet normal giyimli birisi indi, çöpleri karıştırmaya başladı. Bu kişi bir çöpçü değil, belli ki ya işini kaybetmiş ya da zorda kalmış birisi, en azından bir suç işlemiyor. Bu kişiler için dua edelim. Maddi zorlukları olanlar için

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Maddi zorlukları olanlar için konusu 1491 kez okundu, 12 kez cevaplandı. En son mesaj Kitty tarafından gönderildi.

Maddi zorlukları olanlar için konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3

Maddi zorlukları olanlar için hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-12-09, 21:03
Maddi zorlukları olanlar için
Kitty

Bende kendimi tekrar forumda gördüğüm için çok sevindim:)
Anlaşıldığı üzere tatildeydim yoksa foruma girmeye değil kafamı kaşımaya zamanım yok ne yazıkki tatil yine bitti zorlu sınavlar beni bekliyor keşke tek sınavlar olsa bir de bir kaç tıp kongresine katılmam gerek en yorucu olanı da bu bütün enerjimizi çekiyorlar resmen. Şunun şurasında kaldı bir kaç yıl:) Rab'de dualarınızı esirgemeyin, kalbim hep sizlerle, esenlikler sizinle olsun.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBenim şaka tarzım doğruyu söylemektir. Doğru, dünyadaki en komik şakadır. (Bernard Shaw)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Maddi zorlukları olanlar için

Maddi zorlukları olanlar için hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-12-09, 21:18
moderator6

Kitty
Bende kendimi tekrar forumda gördüğüm için çok sevindim:)
Anlaşıldığı üzere tatildeydim yoksa foruma girmeye değil kafamı kaşımaya zamanım yok ne yazıkki tatil yine bitti zorlu sınavlar beni bekliyor keşke tek sınavlar olsa bir de bir kaç tıp kongresine katılmam gerek en yorucu olanı da bu bütün enerjimizi çekiyorlar resmen. Şunun şurasında kaldı bir kaç yıl:) Rab'de dualarınızı esirgemeyin, kalbim hep sizlerle, esenlikler sizinle olsun.
Sizi yeniden forumda görmek güzel, en son protestanlıktan ortodoksluğa geçme kararı almıştınız, vaftiz derslerine başlamıştınız, devam ediyor musunuz?

Maddi zorlukları olanlar için hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-12-09, 14:26
Kitty

Vaftiz dersleri için ülke değiştirmem gerektiğinden dolayı gidemedim. Ama tabiiki bulunduğum ülkenin ortodoks kilisesine gitmeye devam ediyorum. Vaftizi önümüzdeki sene almayı kararlaştırdık çünkü gittiğim kilisenin ruhanisi değişti. Yeni ruhani ile iletişim içindeyim. Vakit buldukça gidiyorum gidemediğim zamanlar da mutlaka telefonla konuşuyoruz. Şimdilik beklemedeyim herşey yolunda ve güzel ilerliyor. Rab'de dualarınızı esirgemeyin. Sizlerle tekrar birlikte olmak ta çok güzel. Kalbim daima sizlerle. Esenlikler.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBenim şaka tarzım doğruyu söylemektir. Doğru, dünyadaki en komik şakadır. (Bernard Shaw)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Maddi zorlukları olanlar için konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3  

Maddi zorlukları olanlar için konusuna benzer konular;

Maddi durumum için dua isteği Merhaba sevgili kardeşler, Seneye dünya evine açılan kapıya ilk adım olan nişanlanmayı planlıyorum. Bunun yanında kış vaktinde bir de araba almam lazım (kışın araba fiyatları ucuzluyor :) ). Ailemin maddi durumu her ne kadar çok şükür fena olmasa da aileme bu yükü yüklemek istemiyorum. Ben de tamamen performansıma bağlı, eğer her gün düzenli çalışırsam çok güzel miktarlar kazanabildiğim bir işte çalışıyorum. Benim bir sonraki yaza kadar tahminim-25 milyar civarı bir para yapmam gerek. Ben sizden bunu başarabilmem için beni dualarınızda anmanızı, ve Tanrıya başarılı olabilmem için dua etmenizi rica ediyorum. Rab İsa Mesih hepimizi bereketlesin. Amin.

Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!! Öncelikle Yaratan Rab (YHVH) hepinizi Bereketlendirsin !! Size içimi dökmek istiyorum dostlarım ve diğer inanan kardeşlerimdende bekliyorum ... ben bir Gagauz Türkiyüm yani hristiyan bir toplumdan geliyorum ... Bazı nedenlerden ötürü moldovadan Türkiyeye taşındık ... ayrıca ben ( tabiki faşistlik ve günah derecesinde değil ) Türk milletini çok seven bir insanım aşırı denebilcek ... Moldovada birçok Türk birliği kuruluşunda bulundum ... Türkiyede bu Tip kuruluşlara Ülkü ocağı dendiğini öğrendim ve bir ziyaret etmek istedim ... Gittim bi çaylarını içtim sora sohbet muabbet uzadı uzadı en sonunda din ve mezheplere geldi ... Ocak başkanı herkese tek tek mezhebini soruyordu ... Sora sıra bana geldi dedimki : Üniteryen Roman - ( Genellikle Katolikliğin İçinde gecer ilk üye...

Yeni üye olanlar; forumda kendinizi tanıtın. Yeni üyeler veya hiç mesaj göndermemiş üyeler, forumumuzun bu bölümünü kullanarak kendilerini tanıtabilir, hristiyanlık veya hristiyanlar veya kendileri ile ilgili düşüncelerini, ruhsal durumlarını, arayışlarını, isteklerini bizlerle paylaşabilirler.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih