Melih Ekener Kardeşimiz İçin

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Melih Ekener Kardeşimiz İçin

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Margos

http://www.cafesiyaset.com/haber/200...isyoner-mi.php adresinde Melih Ekener kardeşimiz hakkında bir yazı yazılmıştır. Muhtemelen şimdi birçok İslamî ve Hristiyan karşıtı sitede hakkında fetvalar verilecek, hedef gösterilecektir. Kendisi için dua edelim.

Birbirinizi sevin. Sizi sevdiğim gibi siz de birbirinizi sevin...
Yuhanna 13:34

hristiyanlık
jackie

nerden hemen bu kadar elestirilmis acaba kotu bir sey yapmadi ki MELIH bey cocuklari istismar etmedi neden cocuk istismarcilarinin bile yeterli tepkiyi almadigi basin onun uzerine gidiyor.kendi ismiyle durustce dusuncelerini paylasmis olmasindan kim neden rahatsiz olmus?bu ulkede zaten kusaklardir hristiyan olan pekcok vatandas ve onlarin cocuklari var yasal cercevede yayin da olan bu tv ve radyo kanallarinda yayin ceviri ve program yapmak suc degil bu cocuklar sanirim incil"den bolumler dinleme hakkina sahiptir.show programlarinda adaba aykiri bir sekilde seyirciye hakaret eden sunucularin hala ekranlarda oldugu ve bu kabahatinin yaninda incil tercumesi yayini yapan Melih bey"e haksizlik bu karalama kampanyasini kiniyorum.

[INDENT][I][U][FONT=Century Gothic][COLOR=red]jackie[/COLOR][/FONT][/U][/I]
[/INDENT]

hristiyanlık
turgay55

TANRI kendini tüm kötülüklerden, kötü kişilerden korusun,kötü düşüncede olanları TANRI cezalandırsın.İsa Mesih adıyla Amin

hristiyanlık
xxakadir

Melih kardeşimi yaklaşık üç yıldır tanıyorum. Diğer başıbozuk sanatçılar gibi kötü huyları olan, kibirli, insanlıktan nasibsiz vs. bir insan değil..tabir yerindeyse 'Adam gibi Adam..'
Ne yapmış Melih kardeşim..Rab'i tanıdığını itiraf etmiş.."Evet bir yaratıcı var ve engin keremiyle 'bağışlayıcı' bizim için kendini feda eden.. Bundan sonra hayatıma çeki düzen vereceğim..Çünkü; Sevgi en büyük gerçekmiş öğrendim (KUT'daki tanıklığındaki sözleri)"
Yazar arkadaş, 'çocuklarımızın beyni yıkanacak' endişesiyle böğürüyor. Sözde sitenin başına; 'her türlü fikre ve dine saygılı' yazmış..İlk önce Kanal 7 de sunmaya çalıştığı haberleri şaşırmadan sunabilirse 'Memleketin çocuklarına'da o zaman sahip çıkma cengeverliğini gösterecektir eminim(!!!)...
Haa doğru.. Melih kardeşim de hergün Televoleler de boy gösteseydi belki size de böyle 'malzeme' çıkmazdı... Melih kardeşim duamdasın..

hristiyanlık
avo

Kardeşimizi koruması ve gözetmesi için Rabbimize yalvarıyorum,çünkü O çocuklarını başıboşluğa ve ilgisizliğe terk etmeyen bir BABA,Rabbimizden ümidimiz hiç kesilmesin....

Sevgilerle,

Yu.1: 12 Kendisini kabul edip adına iman edenlerin hepsine Tanrı’nın çocukları olma hakkını verdi.
Yu.1: 13 Onlar ne kandan, ne beden ne de insan isteğinden doğdular; tersine, Tanrı’dan doğdular.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Melih Ekener Kardeşimiz İçin konusuna benzer konular;

Lösemi kanseri bir kardeşimiz için dua isteği Bir forum yöneticimizin yakını NURİ isimli kardeşimiz lösemi kanserine yakalanmıştır. Kendisinin tedavisi ve aktarılacak kemik iliğinin başarılı olması için dua etmenizi rica ediyoruz

Benim İçin dua Kardeşlerim sol ayak baş parmağımdan 3 kere ameliyat oldum tırnak batmasından dolayı ve bitürlü geçmedi 4. ameliyatımı dün oldum lütfen dua edin bu son ameliyatım olsun Tanrı kimseye bu illeti vermesin kardeşlerim yarın doktora kontrole gideceğim sağ parmağımdada başladı moralim çok bozuk tanrıya bol bol dua ediyorum sizde dualarınız eksik etmeyin.

Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği... Gaziantep Diriliş Kilisesinde bizimle birlikte olan 37 yaşındaki Lütuf kardeşimiz dün gece ailesi ile birlikte Gaziantep-Nizip yolunda orada bulunan kardeşleri ziyaretten dönerken bir trafik kazası geçirmiştir, kazada eşi ve çocukları ile birlikte ağır yaralı olarak hastanede bulunan kardeşimiz halen yoğun bakımda kendisi ve ailesi için dua etmenizi istiyorum Rab şifa verendir. Ayrıca kendisini uzun zamandır tanıdığım bu kardeşimizin hiçbir sosyal güvencesi olmadığı gibi imanı dolayısıyla bütün ailesi de kendisini terketmiş ve öyle kötü bir durumda hastaneye gelip ziyaret etmek yerine bunun Allah'ın kardeşimize verdiği bir ceza olarak nitelendirmişlerdir. Kardeşimiz için Diriliş Kilisesi olarak elimizden gelen yardımı yapmak istiyoruz,...

Kaza Geçiren Kardeşimiz ve Kutsal Kitap'ta bahsedilen badanalı mezarlar hakkında... Esenlikler... Adım Bilal ATAÇ, 2003 yılında İsa Mesih'le sıradan olduğunu düşündüğüm bir filmi izlemeye gittiğim zaman içime düşen ateş sayesinde tanıştım bunun için Rab'e hamdediyorum... Açıkça söylemek istiyorum ki imam hatip lisesi mezunuyum ve incil okumadan İsa Mesih'i Rab'im ve kurtarıcım olarak kabul etmeden önce İsa Mesih hakkında çok fazla şey bilmiyor hıristiyanlara küfrediyor onların kitapları değiştirdiklerini düşünüyordum, hamdolsun ki Rab tıpkı Pavlus'ta olduğu gibi sonsuz lütuf ve sabrını beni seçerek gösterdi ve hayatımda büyük bir değişiklik yaptı... 2003 yılından 2005 yılına kadar birçok mucize ile karşılaştım birçok imanlı kardeş ile tanışıp sorular sordum kutsal kitap okudum ve Rab'in de lütfu ile İsa Mesih'i Rab ve...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Melih Ekener Kardeşimiz İçin

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler