Merhaba Sevgili kardeşlerim konusu
583 kez okundu,
4 kez cevaplandı. En son mesaj
MK- tarafından gönderildi.
Merhaba Sevgili kardeşlerim konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

15-07-10, 17:26
Pessimist
Sorunumdan bahsetmiyorum
sadece hissettiklerimi yazıyorum size
Bunalıyorum çocuklar
duvarlar üstüme öyle bir geliyorki
çıkamıyorum , yüreğim hazmetmiyor
atamıyorum aklımdan
Yüreğim kanıyor sanki
sanki yüreğime elektrik çarpmış gibi
ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum
susmak istiyorum gönlüm razı olmuyor
bağırıyorum ama anlaşılmıyor
çığlık atıyorum ama sesim kısılıyor
ve bir sigara yakıyorum
yalvarıyorum rabbe sigarayı her içime çekişim de
lütfen ya rab tez al canımı
kendi canıma kıyacak kadar uzun boyum yok
direnemiyorum ya rab
lütfen tut elimden ve çek beni buralardan yaşatma beni burda yanına al
tez al canımı diye
Arkadaşlar lütfen benim için dua edermisiniz rabbin gücüne yardım eline o kadar çok ihtiyacım varki lütfen bunun için rabbimize dua edin
Esenlikler dilerim
Merhaba Sevgili kardeşlerim
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

15-07-10, 18:33
Kitty
|
|
Pessimist
|
Sorunumdan bahsetmiyorum
Bunalıyorum çocuklar
atamıyorum aklımdan
Yüreğim kanıyor sanki
ve bir sigara yakıyorum
direnemiyorum ya rab
tez al canımı diye
Arkadaşlar lütfen benim için dua edermisiniz rabbin gücüne yardım eline o kadar çok ihtiyacım varki lütfen bunun için rabbimize dua edin
Esenlikler dilerim
|
Rab'bin yardım eline canınızı alması için dua etmek benim pek işime gelmiyor açıkçası..
Çoğu zaman hepimiz o kadar zor günler atlatırız ki.. Günlerce, aylarca hatta belkide yıllarca kendimizle kavgalarımız olur. Oturup düşünürüz sorarız kendimize ben nerede yanlış yaptım diye.. Aslında o yanlışlar çoğu zaman belki bize ait değildir belki başkaları tarafından bize yapılmıştır ama onun bile hesabını hendimizden sorarız. Kendimizi yargılarız. Çoğu zaman hayat kaygılarımız vardır. Yarınımızı göremeyiz ve o belirsizlik bize bu günü kaçırmamıza mal olur. Günler böylece ard arda geçip gider ve biz hep yarını beklerken bu günlerimizi kaybeder dururuz. İşte Ya Rab, sen de bizi bu yüzden teselli etmemiş miydin? Rab'bin sana gündelik ekmeğini mutlaka verecektir dememiş miydin? Sen Rab'bini bıraksan da Rab'bin seni bırakır mı? Sen nefes alırken ciğerlerine çekeceğin oksijenin zerresini bile seni düşünerek sana armağan eden Rab'bin senin yaşaman için bütün dünyayı karşısına almış ve kendi bedenini feda etmişken Rab'be canını alması için dua etmek biraz bencillik olmuyor mu? Neden Rab'bi hayal kırıklığına uğratıyorsun? O, sana öyle bir beden armağan etti ki yer yüzünde bir eşi benzeri yok. Neden O, sana böylesine eşsiz birşey armağan etmişken sen bu armağanı beğenmeyerek geri çeviriyorsun? Eğer Rab'bin bedenindeki mükemmel dokunuşu olmasaydı bir portakal suyunun insanı öldürebileceğini biliyor muydun? O, sen yaşayasın diye harikalar yaratmışken senin bütün bu mükemmelliğe vurdumduymazlığın neden? Benim senin için yapabileceğim en iyi dua sadece Rab'bin ruhuna dokunması ve Kutsal Ruh ile doldurması için olur. Dilerim Rab seni yoluna geri çevirir ve sende gerçek bir imanlı gibi sahip olduğun saç telinin kıymetini bile bilerek Rab'be şükredersin. Rab'be olan inancını yitirmeyen herkes bilir ki her kötü gün Rab'bin mükemmel planının bir parçasıdır.
Rab'bim sen bizim gibi aciz kullarının ayartılmasına izin verme. İçimizden sana olan güvenimizi ve sevgimizi asla eksik etme. Amin.
Benim şaka tarzım doğruyu söylemektir. Doğru, dünyadaki en komik şakadır. (Bernard Shaw)
FORUMA ÜYE OLUN! /

15-07-10, 22:37
Y U H A N N A
|
|
Kitty
|
|
|
Pessimist
|
Sorunumdan bahsetmiyorum
Bunalıyorum çocuklar
atamıyorum aklımdan
Yüreğim kanıyor sanki
ve bir sigara yakıyorum
direnemiyorum ya rab
tez al canımı diye
Esenlikler dilerim
|
Rab'bin yardım eline canınızı alması için dua etmek benim pek işime gelmiyor açıkçası..
Çoğu zaman hepimiz o kadar zor günler atlatırız ki.. Günlerce, aylarca hatta belkide yıllarca kendimizle kavgalarımız olur. Oturup düşünürüz sorarız kendimize ben nerede yanlış yaptım diye.. Aslında o yanlışlar çoğu zaman belki bize ait değildir belki başkaları tarafından bize yapılmıştır ama onun bile hesabını hendimizden sorarız. Kendimizi yargılarız. Çoğu zaman hayat kaygılarımız vardır. Yarınımızı göremeyiz ve o belirsizlik bize bu günü kaçırmamıza mal olur. Günler böylece ard arda geçip gider ve biz hep yarını beklerken bu günlerimizi kaybeder dururuz. İşte Ya Rab, sen de bizi bu yüzden teselli etmemiş miydin? Rab'bin sana gündelik ekmeğini mutlaka verecektir dememiş miydin? Sen Rab'bini bıraksan da Rab'bin seni bırakır mı? Sen nefes alırken ciğerlerine çekeceğin oksijenin zerresini bile seni düşünerek sana armağan eden Rab'bin senin yaşaman için bütün dünyayı karşısına almış ve kendi bedenini feda etmişken Rab'be canını alması için dua etmek biraz bencillik olmuyor mu? Neden Rab'bi hayal kırıklığına uğratıyorsun? O, sana öyle bir beden armağan etti ki yer yüzünde bir eşi benzeri yok. Neden O, sana böylesine eşsiz birşey armağan etmişken sen bu armağanı beğenmeyerek geri çeviriyorsun? Eğer Rab'bin bedenindeki mükemmel dokunuşu olmasaydı bir portakal suyunun insanı öldürebileceğini biliyor muydun? O, sen yaşayasın diye harikalar yaratmışken senin bütün bu mükemmelliğe vurdumduymazlığın neden? Benim senin için yapabileceğim en iyi dua sadece Rab'bin ruhuna dokunması ve Kutsal Ruh ile doldurması için olur. Dilerim Rab seni yoluna geri çevirir ve sende gerçek bir imanlı gibi sahip olduğun saç telinin kıymetini bile bilerek Rab'be şükredersin. Rab'be olan inancını yitirmeyen herkes bilir ki her kötü gün Rab'bin mükemmel planının bir parçasıdır.
Rab'bim sen bizim gibi aciz kullarının ayartılmasına izin verme. İçimizden sana olan güvenimizi ve sevgimizi asla eksik etme. Amin.
|
Amin
FORUMA ÜYE OLUN! /

16-07-10, 00:32
Anastasia
Mezmur 27: 7 Sana yakarıyorum, ya RAB,
kulak ver sesime, Lütfet, yanıt ver bana!
8 Ya RAB, içimden bir ses duydum:
"Yüzümü ara!" dedin, İşte yüzünü arıyorum.
9 Yüzünü benden gizleme, Kulunu öfkeyle geri çevirme!
Bana hep yardımcı oldun; Bırakma, terk etme beni,
Ey beni kurtaran Tanrı!
10 Anamla babam beni terk etseler bile,
RAB beni kabul eder.
11 Ya RAB, yolunu öğret bana, Düşmanlarıma karşı
Düz yolda bana öncülük et.
12 Beni hasımlarımın keyfine bırakma,
Çünkü yalancı tanıklar dikiliyor karşıma,
Ağızları şiddet saçıyor.
13 Yaşam ülkesinde
RAB'bin iyiliğini göreceğimden kuşkum yok.
14 Umudunu RAB'be bağla, Güçlü ve yürekli ol;
Umudunu RAB'be bağla!
Mezmurlarι οkuyun kardesim.
Cok faydalι olur.
FORUMA ÜYE OLUN! /

21-06-11, 17:07
MK-
Sevgili kardesim,sana tum kalbimle dua ederim ama inan bu Rabbin canini almasi icin degilde bu kotu dusuncelerden kurtulman,rahatlaman icin olur... Yasadiklarinin aynisini inan bende yasadim, yalvardim Rabbime olmek icin ama sonra dusundumki belki cok klasik olucak ama Hayat sen varsan var kardesim.. Yapman gereken tek sey dua etmek kendine , dinine daha cok sarilmak gercekten ise yariyor...
Tanri seni korusun.
FORUMA ÜYE OLUN! /
Merhaba Sevgili kardeşlerim konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil