minik bebek nehir icin dua.

minik bebek nehir icin dua. hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : minik bebek nehir icin dua. konusu 293 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj KAYRAM tarafından gönderildi. minik bebek nehir icin dua. adi nehirdi .minicikti,annesinin minik bebegiydi,henuz 3 yasindaydi .ama turkiyede cok az bilinen bir tur cocuk kanserine yakalandi.kendisi ninicikti ama cesareti cok buyuktu,cok cabaladi ,cesaretle ,kendinden beklenmiyen bir gucle,parklarda kosup oynayacagi bir donemi hastanelerde kemoterapide ,tedavi altinda gecirdi.ilik nakli yapildi.ama olmadi.minik bedeni cok yoruldu nehirin.parklarda kosup ozgurce oynamayi istedi.ve o kucuk bebek 4 eylul gunu tedavi gordugu amerikadaki hastane odasinda,annesinin mis gibi koynunda akti gitti bu hayattan.artik acilari kalmadi,istedigi gibi kosup oynayacak gitti o yerde.kendisi gibi erkenden giden minik bebeklerle.cenaze toreni bugundu. o cok sevdigi oyun parkindan son kez gecti minik nehir,pespembe balonlarla. artik pespembe bulutlaradan bakiyor... minik bebek nehir icin dua.

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

minik bebek nehir icin dua. konusu 293 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj KAYRAM tarafından gönderildi.

minik bebek nehir icin dua. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

minik bebek nehir icin dua. hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-09-10, 18:52
patricia

adi nehirdi .minicikti,annesinin minik bebegiydi,henuz 3 yasindaydi .ama turkiyede cok az bilinen bir tur cocuk kanserine yakalandi.kendisi ninicikti ama cesareti cok buyuktu,cok cabaladi ,cesaretle ,kendinden beklenmiyen bir gucle,parklarda kosup oynayacagi bir donemi hastanelerde kemoterapide ,tedavi altinda gecirdi.ilik nakli yapildi.ama olmadi.minik bedeni cok yoruldu nehirin.parklarda kosup ozgurce oynamayi istedi.ve o kucuk bebek 4 eylul gunu tedavi gordugu amerikadaki hastane odasinda,annesinin mis gibi koynunda akti gitti bu hayattan.artik acilari kalmadi,istedigi gibi kosup oynayacak gitti o yerde.kendisi gibi erkenden giden minik bebeklerle.cenaze toreni bugundu. o cok sevdigi oyun parkindan son kez gecti minik nehir,pespembe balonlarla.
artik pespembe bulutlaradan bakiyor dunyaya.ve inaniyorumki butun melek bebeklerin gittigi yerede huzur icinde.guvende.
sizlerde caba bugun bu minicik bebek icin dua edermisiniz.dualarinizla ona guc verirmisiniz.
sakin korkma minik nehir,annenden uzak olmayacaksin.eminim goklerdeki kutsal annemiz senin elinden tutup sarip sarmalayacak,ve annen bunu hissedip huzur bulacak.
hoscakal minik bebek

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / minik bebek nehir icin dua.

minik bebek nehir icin dua. hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-09-10, 22:56
saklı sevdam

Amin kardeşim. Etkileyici anlatımın içinde tebrik ederim. Tanrı ailesine sabır versin. zordur evlat acısı. Rab'im kimsyeye tadırmasın. Korkuyorum bu yüzden evlenmeyi, nede çocuk sahibi olmayı istiyorum. Zaten çulsuza kim bakarda evlenir, çocuk sahibi olur..

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHayal etmek mümkün değil gül cemalin sır gibi
Sesin duymak şurda dursun geleceğin zor gibi
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

minik bebek nehir icin dua. hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-09-10, 21:22
KAYRAM

Gerçekden çok üzüldüm. Rabbim minik nehirin yakınlarına sabır versin. Annesi, nehir için blog açmış ve günbegün nehirin durumunu yazmış. Nehir günden güne annesinin ellerinden kayıp gitmiş. Annesinin son cümleleri beni mahvetti, demiş ; '' Nehiri kaybettik. O elinden gelen herşeyi en iyi şekilde yerine getirdi ve dayandı '' :(

Dünyada milyonlarca hasta yetişkin, çoçuk ve bebek var. Ben yıllardır her yemek öncesi, sofrada yemek duamı yaparım. Tek başıma aceleyle bir şeyler yesem bile mutlaka duamı ederim. Şöyle derim;
'' Babacım, bize bu yiyecekleri bu gün de verdiğin için sana şükrediyorum. Bunu bulamayan, dünyadaki tüm aç ve kimsesiz insanlara, hastanede, evde, sokakda, huzur evlerinde yatan ve yatalak hastalara, hem Bereketini.. hem Kutsal Ruhunu.. hem Şifanı dök diye sana yalvarıyorum. Bunu senden istiyorum. Baba, Oğul ve Kutsal Ruhun adıyla..amin. ''

Ben yıllardır bıkmadan usanmadan bunu Babamdan istiyorum ve istemeye de devam edeceğim. Lütfen kardeşler sizde isteyin. Sevgiler.

minik bebek nehir icin dua. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

minik bebek nehir icin dua. konusuna benzer konular;

İstanbul Nehir Kilisesi Pastörü Güçlü Erman'dan Bereketli Vaazlar NOT: Değerli kardeşlerim, eğer vaazı dinlemek istiyorsanız linke tıklayın. Eğer bilgisayarınıza indirmek istiyorsanız mousunuzun imleçi linkin üzerindeyken sağ tıklayın ve "Farklı Kaydet..." diyin. Esenlik olsun sizlere...

BEBEK OLUP SÜT İÇİN BEBEK OLUP SÜT İÇİN<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> <o:p></o:p> (1.Petrus 2:2) Yeni doğmuş bebekler gibi, hilesiz sütü andıran Tanrı sözünü özleyin ki, bununla beslenip büyüyerek kurtuluşa erişesiniz. Kimse bebek gibi görülmek istemez. Hatta küçük çocuklar bile olduklarından daha büyük olduklarında ısrar ederler. Bununla birlikte Tanrı'nın yanındaki yerimizi gerçekten anlarsak Petrus'un bize bebek gibi olmayı neden tavsiye ettiğini kolayca görebiliriz.<o:p></o:p> Bu karşılaştırmadaki önemli nokta bebeklerin ihtiyaç duydukları süte olan kuvvetli arzularıdır.<o:p></o:p> Süt bebeklere güven ve huzur vermektedir. Onu çok istemektedirler.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih