ne zaman buradan dua istesem dileğim, istediğim oldu..lütfen çözümsüz kalmış duygusal bir konuda duanızı esirgemeyiniz.

ne zaman buradan dua istesem dileğim, istediğim oldu..lütfen çözümsüz kalmış duygusal bir konuda duanızı esirgemeyiniz. hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : ne zaman buradan dua istesem dileğim, istediğim oldu..lütfen çözümsüz kalmış duygusal bir konuda duanızı esirgemeyiniz. konusu 705 kez okundu, 10 kez cevaplandı. En son mesaj arwen tarafından gönderildi. ne zaman buradan dua istesem dileğim, istediğim oldu..lütfen çözümsüz kalmış duygusal bir konuda duanızı esirgemeyiniz. merhaba; daha öncede dua isteğinde bulundum ve dualarınız sayesinde birşeylerin düzeldiğini düşünüyorum lütfen benim için dua edin haksızlığa uğadığımı düşündüğüm konular var bundan dolayı hakkımın teslimini ve hak yiyenlerin pişmanlığını istiyorum. şimdiden çok teşekkür ederim... ne zaman buradan dua istesem dileğim, istediğim oldu..lütfen çözümsüz kalmış duygusal bir konuda duanızı esirgemeyiniz.

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

ne zaman buradan dua istesem dileğim, istediğim oldu..lütfen çözümsüz kalmış duygusal bir konuda duanızı esirgemeyiniz. konusu 705 kez okundu, 10 kez cevaplandı. En son mesaj arwen tarafından gönderildi.

ne zaman buradan dua istesem dileğim, istediğim oldu..lütfen çözümsüz kalmış duygusal bir konuda duanızı esirgemeyiniz. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

ne zaman buradan dua istesem dileğim, istediğim oldu..lütfen çözümsüz kalmış duygusal bir konuda duanızı esirgemeyiniz. hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-07-11, 13:24
ne zaman buradan dua istesem dileğim, istediğim oldu..lütfen çözümsüz kalmış duygusal bir konuda duanızı esirgemeyiniz.
arwen

merhaba;
daha öncede dua isteğinde bulundum ve dualarınız sayesinde birşeylerin düzeldiğini düşünüyorum lütfen benim için dua edin haksızlığa uğadığımı düşündüğüm konular var bundan dolayı hakkımın teslimini ve hak yiyenlerin pişmanlığını istiyorum.

şimdiden çok teşekkür ederim...

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / ne zaman buradan dua istesem dileğim, istediğim oldu..lütfen çözümsüz kalmış duygusal bir konuda duanızı esirgemeyiniz.

ne zaman buradan dua istesem dileğim, istediğim oldu..lütfen çözümsüz kalmış duygusal bir konuda duanızı esirgemeyiniz. hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-07-11, 15:01
Lamb of GOD

arwen
merhaba;
daha öncede dua isteğinde bulundum ve dualarınız sayesinde birşeylerin düzeldiğini düşünüyorum lütfen benim için dua edin haksızlığa uğadığımı düşündüğüm konular var bundan dolayı hakkımın teslimini ve hak yiyenlerin pişmanlığını istiyorum.

şimdiden çok teşekkür ederim...
Sizin için her zaman dua ederiz.Ancak sizde kendiniz için YHWH'ye dua etseniz ?

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / ne zaman buradan dua istesem dileğim, istediğim oldu..lütfen çözümsüz kalmış duygusal bir konuda duanızı esirgemeyiniz.

ne zaman buradan dua istesem dileğim, istediğim oldu..lütfen çözümsüz kalmış duygusal bir konuda duanızı esirgemeyiniz. hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-07-11, 20:28
Işık90

Lamb of GOD
Sizin için her zaman dua ederiz.Ancak sizde kendiniz için YHWH'ye dua etseniz ?
:) Güzel bir söz söylediniz... Kendisi YHWH'ye dua edince acaba müslümanlıktan çıkmaktan mı korkuyor?

ne zaman buradan dua istesem dileğim, istediğim oldu..lütfen çözümsüz kalmış duygusal bir konuda duanızı esirgemeyiniz. hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-07-11, 21:55
Sebastian

Sevgili arwen;

Dualarınızın kabul olması fevkalade bir durum. RAB İsa umarım diğer tüm sıkıntılarınızda size yardımcı olur, sorunlarınız çözülür.

Saygılar & Sevgiler

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHer şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

ne zaman buradan dua istesem dileğim, istediğim oldu..lütfen çözümsüz kalmış duygusal bir konuda duanızı esirgemeyiniz. hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-07-11, 01:21
Flyboy

Arkadaşlar lütfen, saygı görmek istiyorsak gösterelim.

O bize tutup "Siz de Allah'a dua edin kendiniz için, ne olacak ki dinden mi çıkacaksınız ?" dese bir şey demeye hakkımız olmaz. Kendine göre tanrı olan bir varlık var, siz de olsanız tutup başka tanrılara dua etmezsiniz. Ha biri çıkıp derse ki ben Kibele'ye, Apollon'a dua ediyorum, eyvallah.

ne zaman buradan dua istesem dileğim, istediğim oldu..lütfen çözümsüz kalmış duygusal bir konuda duanızı esirgemeyiniz. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

ne zaman buradan dua istesem dileğim, istediğim oldu..lütfen çözümsüz kalmış duygusal bir konuda duanızı esirgemeyiniz. konusuna benzer konular;

Facebook: Duygusal Paylaşım ve Mesaj Sorunsalı Facebook: Duygusal Paylaşım ve Mesaj Sorunsalı Araştırmaların %78’i (…..) kendini ifade etme zorluğu çeken insanların, daha iyi yazabildiğini söyler. Doğrudur da. Duygusal yoğunluk yaşadığımız zamanlarda kaleme sarılmanın, şiirlerle eksikliği ya da fazlalığı anlatmanın en iyi yoludur yazmak. Edebiyat belki de ifade marazından gelişmiş, güzelleşmiştir. Bir diğer ifadeyle; lâl ise dilimiz, lezzetlidir kalemimiz. Ancak son birkaç yıldır kendini ifade etmenin en yaygın yolu “ Facebook “ adlı sosyal paylaşım sitesi. Aslında sosyal bir paylaşım var mı gerçekten, yoksa duygusal eksikliklerden mi yola çıkmıştır bilinmez. Bu konuyla ilgili araştırma yaparken görüştüğüm herkes, ilk olarak eski arkadaşlarını bulmak için böyle bir yola başvurduğunu belirtmiştir. Ancak eski...

Levili ile Cariyesi Buradan ne çıkarmalıyım? Levili ile Cariyesi İsrail'in kralsız olduğu o dönemde Efrayim'in uzak, dağlık bölgesinde yaşayan bir Levili vardı. Adam Yahuda'nın Beytlehem Kenti'nden kendisine bir cariye aldı. 2-3 Ama kadın onu başka erkeklerle aldattı. Sonra adamı bırakıp Yahuda'ya, babasının Beytlehem'deki evine döndü. Kadın dört ay orada kaldıktan sonra kocası kalkıp onun yanına gitti. Gönlünü hoş edip onu geri getirmek istiyordu. Yanında uşağı ve iki de eşek vardı. Kadın onu babasının evine götürdü. Kayınbaba damadını görünce onu sevinçle karşıladı. 4 Yanında alıkoydu. Adam onların evinde üç gün kaldı, onlarla birlikte yedi, içti ve orada geceledi. 5 Dördüncü günün sabahı erkenden kalktılar. Kızın babası gitmeye hazırlanan damadına, "Rahatına bak, bir lokma ekmek ye, sonra gidersiniz" dedi. 6 İkisi...

Şeytan 'ın düşüşü ne zaman oldu? Hepinize gönülden sevgi ve selamlar. Yakınlar arasında en heyecanlı sohbetler, bazen yorucu ve aslında ilerletici de oluyor. Benim sorum, geçen gün kayınpederimle ve bacanakla yaptığımız sohbetten doğdu ve bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Sorum şu: Şeytanın en büyük meleklerden biri olmasına rağmen düşüşü ne zaman oldu? İnsanın yaradılışından öncemi, sonramı? Bununla ilgi kayınpeder vahiy 12 de bunun anlatıldığına o kadar emindiki, şaşırdım kaldım! Sizce Kutsal Kitab'ta bununla ilgili nerede ne yazıyor ve doğru öğretisi nasıl? Daha şimdiden teşekkürler.

"14 hanuk peygamber" başlıklı konuda anlamdığım kısım "14 hanuk peygamber" başlıklı konu kilitli yani cevap ve yoruma açık değil sanırım;İ ama burda kafama takılan bir yer oldu ve bunu öğrenmeden edemeyeceğim. hoş görülmesi dileğiyle... konuda lamek'in hanuk peygamberle aynı dönemde yaşadığı ve şeytanın yolunda olduğu söyleniyor. benim bildiğim hanuk'un torunu lamek var. yani nuh'un babası. hanuk'oğlu metuşelah, metuşalahın oğlu lamek ve lamek'in oğlu nuh böyle bir sıralama vardı. burda bahsedilen lamek başka bir lamek mi?

Ayasofya'nın 160 yıldır karanlıkta kalmış bir sırrı gün ışığına kavuştu 160 yıllık sır http://img4.mynet.com/ha4/a/ayasofya-melek.jpgAyasofya'nın 160 yıldır karanlıkta kalmış bir sırrı gün ışığına kavuştu En son Sultan Abdülmecid ve o dönem restorasyonu yürüten İsviçreli mimar Gaspare Fossati'nin gördüğü, üzerleri sıva ve metal maskeyle kapatılan 700 yaşında olduğu tahmin edilen altı kanatlı melek figüründen birinin yüzü açıldı. Ayasofya'nın en son Sultan Abdülmecid ve o dönem restorasyonu yürüten İsviçreli mimar Gaspare Fossati'nin gördüğü 1.5 X 1 metre ebadındaki altı kanatlı melek figüründen birinin yüzü açıldı. Mozaiğin bugüne kadar çok iyi korunmuş olması uzmanları şaşırttı. 160 yıllık sır

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih