| HRİSTİYAN FORUM
> Dua ve Şükür konuları
: oğlum için dualarınızı esirgemeyin! konusu 1740 kez okundu, 25 kez cevaplandı. En son mesaj semuyaa tarafından gönderildi. oğlum için dualarınızı esirgemeyin! Sevgili kardeşlerim dün gece oğlum birden fenalaştı hiçbirşeyi yoktu birdenbire ne olduğunu anlamadan fenalaşı verdi acile kaldırdık doktor salgın olduğunu söyledi ve eğer durumu düzelmezse hastaneye yatışı yapılacak,oğlum için dualarınızı esirgemeyin lütfen oğlumun iyileşebilmesi için dua edin.Sevgilerimle. oğlum için dualarınızı esirgemeyin!
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
oğlum için dualarınızı esirgemeyin! konusu 1740 kez okundu, 25 kez cevaplandı. En son mesaj semuyaa tarafından gönderildi.
Sevgili kardeşlerim dün gece oğlum birden fenalaştı hiçbirşeyi yoktu birdenbire ne olduğunu anlamadan fenalaşı verdi acile kaldırdık doktor salgın olduğunu söyledi ve eğer durumu düzelmezse hastaneye yatışı yapılacak,oğlum için dualarınızı esirgemeyin lütfen oğlumun iyileşebilmesi için dua edin.Sevgilerimle.
oğlum için dualarınızı esirgemeyin! konusuna benzer konular;
İş bulabilmem için dualarızı benden esirgemeyin ! Çalıştığım iş yerinin kapanmasından dolayı yaklaşık bir haftadır işsizim.İş bulabilmem için dualarınızda beni de hatırlarsanız çok çok sevinirim.Sağlık ve mutluluklar dileği ile.Rab hepimizi bereketlendirsin.
Babamın durumu için sizden dualarınızı istiyorum.. Merhaba;
Çok uzun bir zamandan beri babamın işleri çok kötü.. Çok borcu var. Bir kısımını öyle yada böyle ödedik. Ancak işin içinden çıkılamaz durumdayız. Sizden rica ediyorum dualarınız bizimle olsun. Rab bize dayanma gücü ve bu zorluklardan çıkma gücü versin.
arkadaşımın annesi için dualarınız esirgemeyin bugun lütfen.. kardeşler merhaba
birazdan kumkapı meryemana ermeni kilisesine gidiyorum.. saat 13.00te çocukluk arkdasımın annesinin cenaze ayin/töreni olacak.. çocuklugumdan beri hep hayatımda olan, çok sevdiğim muhterem bir hanımefendiydi kendisi.. tanıdıgımda 8-9 yasındaydım ve dünya tatlısı bir insandır.. iyiliksever, candan..
inanın çok çok üzgünüm..ancak son 6-7 aydır çok çekmekteydi alzheimer'dan ve inanıyorum ki Rab'bim acılarını hafifletti şimdi ve yanına aldı O'nu..
daha fazla ne yazabilirim bilmiyorum ancak lütfen dualarınız esirgemeyin olurmu??
rabbim sen bu kulunu yanına alıyorsun, o şimdi seninle ve huzurludur.. sen o'nu cennetine kabul et.. sen sana inan ve guvenenleri yanlız bırakmazsın..aziz annemiz, meryem ana sen bizlere de ölüm saatimiz geldiğinde şefaatçi ol..
baba -...
Dualarınızı esirgemeyin... Sevgili kardeşlerim...
Bugün çok sevdiğim bir arkadaşımla inancım yüzünden tartıştım. Benim inancımı bilmesine rağmen dinimi bütünüyle yaşadığım için bana bu kadar bağlı olmamın nedenini sordu bende Mesih'i seviyorum O'nu herkesten ve herşeyden üstün tutuyorum diye cevap verdim. Etrafımdaki insanlara hep hristiyanlıkla ilgili merak ettikleri konularda yardımcı olmaya çalışıyorum hep bilgiler veriyorum hep olumlu ve sevgiyle yaklaşıyorum. Bu arkadaşımın dikkatini çekmiş ve beni şov yapmakla suçladı. Bana bende müslümanım bi dinim var ama senin gibi abartmıyorum dedi bende bunun üzerine o senin sorumluluğun senin ayıbın dedim. Biliyorum aslında bu cevabı bile vermemeliydim belki de... Kötü birşey konuşmamak için kendimi zor tuttum bir an olsun bile Rabbin öğretilerini aklımdan...
kayınpederim için dualarınızı bekliyorum... Merhaba Kardeşler,
Bu yazıyı yazdığım şu sıralarda kayınpederim hastanede ve durumu ciddi. Beyninde bir damarının tıkalı olduğu söylendi. Tıp tabiki elinden geleni yapacaktır ama Rabbin El' i de onun üzerinde olsun ve ona şifa versin diye dua ediyorum. Lütfen siz de dualarınızı dualarımıza katın! Rab siz değerli kardeşlerimin duasını kabul edecektir..Ensar Babamız için lütfen dua edin..Rabbin bereketi üzerimizde olsun! AMİN!..Rab İSA'nın lütfu dualarınızla babamızı ve şifa arayan herkesi kurtarsın..Amin..
Hepinize teşekkür ederim..Size Esenlik Olsun..
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil