Sağlık sorunları

Sağlık sorunları hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Sağlık sorunları konusu 508 kez okundu, 5 kez cevaplandı. En son mesaj meurtre tarafından gönderildi. Sağlık sorunları Gerçekten dualarınıza ihtiyacım var. Midemle ilgili ciddi sağlık problemlerim var , şu an nasıl yazdığımı bile bilmiyorum. Tek sığınağım İsa Mesih ve temiz yüreklerinizle dualarınızı esirgememenizi istediğim sizlersiniz.Tanrım lütfen sana en çok ihtiyacım varken beni bırakma , sevgini benden esirgeme , günahlarımı bağışla ve beni sağlığıma kavuştur. Kardeşlerimi kötülüklere karşı koru ve onların kurtulmasını sağla! Her türlü tesellinin kaynağı olan Tanrı'ya, merhametli Baba'ya, Rabbimiz İsa Mesih'in Tanrısı ve Babası'na övgüler olsun! Sağlık sorunları

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Sağlık sorunları konusu 508 kez okundu, 5 kez cevaplandı. En son mesaj meurtre tarafından gönderildi.

Sağlık sorunları konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Sağlık sorunları hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-08-11, 22:36
Sağlık sorunları
LovePeace15

Gerçekten dualarınıza ihtiyacım var. Midemle ilgili ciddi sağlık problemlerim var , şu an nasıl yazdığımı bile bilmiyorum. Tek sığınağım İsa Mesih ve temiz yüreklerinizle dualarınızı esirgememenizi istediğim sizlersiniz.Tanrım lütfen sana en çok ihtiyacım varken beni bırakma , sevgini benden esirgeme , günahlarımı bağışla ve beni sağlığıma kavuştur. Kardeşlerimi kötülüklere karşı koru ve onların kurtulmasını sağla! Her türlü tesellinin kaynağı olan Tanrı'ya, merhametli Baba'ya, Rabbimiz İsa Mesih'in Tanrısı ve Babası'na övgüler olsun!

Sağlık sorunları

Sağlık sorunları

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Sağlık sorunları

Sağlık sorunları hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-08-11, 13:25
Sağlık sorunları
scholastic

Allah yardımcın olsun, inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur ve daha sağlıklı olursun.

Sağlık sorunları

Sağlık sorunları

Sağlık sorunları hristiyanlık incil isa tevrat zebur30-08-11, 15:55
Sağlık sorunları
Serafim Nejat

Tanrı sizinle olsun ve size şifa versin umarım en yakın zamanda iyileşirsiniz.

Esenlikler dilerim...
Serafim

Sağlık sorunları

Sağlık sorunları

Sağlık sorunları hristiyanlık incil isa tevrat zebur30-08-11, 18:41
Sağlık sorunları
Burak Nejat

Tanrı size şifa versin

Sağlık sorunları

Sağlık sorunları

Sağlık sorunları hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-09-11, 13:20
Sağlık sorunları
elyon...

Tanrı yardımcınız olsun.

Sağlık sorunları

Sağlık sorunları

Sağlık sorunları konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Sağlık sorunları konusuna benzer konular;

Bülent Arınç: 'Dini azınlıkların sorunları çözülecek' Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dini azınlıkların kalan sorunlarını çözmek için kararlı olduklarını ve bunun karşılıklı güven ve işbirliği yoluyla yapabileceğine inandıklarını belirtti. Dünyanın önde gelen liderleri ve düşünce adamlarının makalelerinin yayımlandığı “Project Syndicate” adlı internet sitesinde, Başbakan Yardımcısı Arınç’ın “Türkiye’nin İnançlar Milleti” başlıklı makalesi yayımlandı. Arınç, onyıllar süren resmi ihmal ve güvensizlikten sonra Türkiye’nin, ülkenin gayrimüslim dini azınlıklarının haklarını temin etmek ve hukuk devleti ilkesinin, bireylerin din, etnisite veya dil ayrımı yapılmaksızın tüm Türk vatandaşları için eşit uygulandığını garanti etmek amacıyla çeşitli adımlar attığını belirtti. Türkiye’deki dini azınlıkların, Rum Ortodoks, Ermeni, Süryani,...

Türk Sağlık-Sen Başkanı Önder Kahveci: ''Yabancı doktorlar ajan ya da misyoner olabilir'' Yabancı doktor ve hemşire çalıştırılması ile ilgili yönetmeliğin yürürlüğe girmesiyle tepkiler gelmeye başladı. En ilginç eleştiri ise Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’den geldi. Kahveci, “Bunların ajan ve misyonerlik faaliyet için gelmeyeceğinin garantisini kim verebilecek?” dedi. Türkiye’de yabancı doktor ve hemşire çalışması için gerekli yasal düzenleme yayınlanan yönetmelikle tamamlandı. Hastanelerde yabancı doktor ve hemşirelerin çalışmaya başlayacak olmasına tepki gösteren Türk Sağlık-Sen Başkanı Kahveci, ajan tartışması başlattı. Yabancı doktor ve hemşirelerin Türkiye’ye gelmesinin yeni bir sorunu da gündeme getireceğini dile getiren Kahveci, “Türkiye’ye gelen yabancı doktor ve hemşirelerin kontrolü nasıl yapılacaktır? Bunların ajan ve misyonerlik faaliyet için...

Hristiyanlıkta Sağlık Soru: Bir Hristiyan egzersiz yapmalı mıdır? Kutsal Kitap sağlık hakkında ne der? Yanıt: Hayattaki birçok şey gibi, egzersiz alanında da aşırılıklar olmaktadır. Bazı insanlar fiziksel bedenlerini ihmal ederek tamamen ruhsallığa odaklanırlar. Diğerleri fiziksel bedenlerinin formu ve biçimine o kadar fazla dikkat ederler ki ruhsal gelişme ve olgunluğu ihmal ederler. Bunların ikisi de Kutsal Kitap’a uygun bir dengeden uzak olan şeylerdir. Birinci Timoteos 4:8 bize şöyle bildirir: “Bedeni eğitmenin biraz yararı var; ama şimdiki ve gelecek yaşamın vaadini içeren Tanrı yolunda yürümek her yönden yararlıdır.” Bu ayetin egzersiz gereksinimi inkâr etmediğine dikkat edin. Bunun yerine egzersizin önemli olduğunu söyler ama Tanrı yolunda yürümenin daha önemli olduğunu söyleyerek ikisini doğru...

Hıristiyanlarla birlikte sorunları çözmeliyiz Hıristiyanlarla birlikte sorunları çözmeliyiz AP'de düzenlenen panelde konuşan İKT Genel Sekreteri İhsanoğlu, Yahudilerin Vatikan'la sorunlarını çözdüğü gibi Hristiyan ve Müslümanların da aynı süreci yaşaması gerektiğini söyledi. BRÜKSEL (AA) İslam Konferansı Teşkilatı (İKT) Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, Yahudilerin Vatikan'la bir araya gelerek tarihsel sorunlarını çözdüklerini belirterek, aynı sürecin Müslümanlar ve Hristiyanlar arasında yaşanmasına gerek duyulduğunu söyledi. Sivil toplum örgütü COJEP tarafından Avrupa Parlamentosu'nda (AP) düzenlenen "Müslümanlara Karşı Ayrımcılık ve Hoşgörüsüzlük: En İyi Avrupa Uyumu İçin Çözümler" konulu panelde konuşan İhsanoğlu, Avrupa'da Müslümanlara karşı ayrımcılığın artmakta olduğunun bizzat AB tarafından da kabul edildiğine...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih