şifa

şifa :  şifa | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları

Facebook | Twitter | Youtube

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

şifa sayfasını paylaşmak için adres:

şifa

şifa
aida

şifa

sevgili kardeşler yiğenim arda için sizlerden şifa duası istiyorum.. biliyorum ve yürekten iman ediyoruki Rab İsa Mesihim ardayı ayağa kaldıracak siz kardeşlerde ederseniz çok sevinirim nasılki Rabbimizin dediği gibi iki kişi benden konuşursanız ben hep aranızda olacağım hamdolsun babama.. öncelikle yengemde bugün doktora gitti pansuman için iyi olduğunu demiş dr eski yaşamına aynen devam edebileceksin demiş.. Rab İsa Mesihim sana ne kadar hamd ve tşk etsem azır babam müjdeli haberler cemicümlesinin evine ulaşssın babam sana binlerce hamd ve tşk ederim.. BABA OĞUL VE KUTSAL RUH ADINA AMİN...

şifa

şifa
Hardal

şifa

Arda da dualarımda olacak kardeşim.
Rab sevenlerini sevindirsin.

şifa

şifa
diğdem

şifa

Yüce Rab'bim,Arda evladımızın sağlığına kavuşması için ona yardım et,ışığını onun üstene tut,şifa ver,merhametini bizlerden esirgeme.AMİN.

Vahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''

şifa

şifa
aida

şifa

amin Ya Rab sana iman ediyor ve inanıyorum ve biliyorumki burdaki arkadaşlarımda ardanın şifa bulması için dua ediyorlar. babam duy sesimizi bütün hastalara sana ihtiyacı olan herkese şifa ver ardamada ver.. arkadaşlar hepinize çok tşk ediyorum Rab İsa Mesihin esenliği hepinizin üstünde olsun..

şifa

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

şifa sayfasını paylaşmak için adres:

şifa konusuna benzer konular;

Şifa veren Kilise sırları: 4 -Tövbe ve Barışma sırrı Şifa veren Kilise sırları 1420 Vaftiz, Güçlendirme ve Efkaristiya sırları ile Hıristiyanlığa girerek Mesih’te yeni bir yaşama başlayan insan, ne yazık ki bu yaşama "toprak kaplar içinde" (2 Kor 4, 7) sahiptir. Bu yaşam "Mesih’le birlikte Tanrı’da...

Şifa veren Sırlar - 5. Hastaları meshetme Hastaları meshetme 1499 "Hastalara kutsal Yağ Sürme sırrı ve papazların duaları ile Kilise bütün üyeleriyle birlikte, hastaları teselli etsin ve iyileştirsin diye onları acı çekmiş ve yüceltilmiş Rab’bin ellerine teslim eder; ayrıca Kilise hastaları...

Şifa veren Kilise sırları İKİNCİ BÖLÜM Şifa veren Kilise sırları 1420 Vaftiz, Güçlendirme ve Efkaristiya sırları ile Hıristiyanlığa girerek Mesih’te yeni bir yaşama başlayan insan, ne yazık ki bu yaşama "toprak kaplar içinde" (2 Kor 4, 7) sahiptir. Bu yaşam "Mesih’le...

şifa
şifa :  şifa | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları

şifa

| Hristiyanlık | Hıristiyanlık | İncil | İncil | Hıristiyan Olmak | Bedava İncil | Hristiyan Sohbet Chat | Türkçe Tevrat, Zebur, İncil Arama Motoru | Hristiyan Türk |
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler