Sıkıntılarım için dua isteği konusu
212 kez okundu,
0 kez cevaplandı. En son mesaj
Flyboy tarafından gönderildi.
Sıkıntılarım için dua isteği konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

16-05-11, 00:44
Flyboy
Merhaba arkadaşlar,
Bu konuda sizlerle dertleşmek ve manevi destek talebinde bulunmak istiyorum.
Bir süredir ekonomi yazarlığı üzerine bir işle meşgulüm. Evden çalışıyorum, rahatım, çok şükür güzel getirisi de var.
Ancak bir süredir üzerimde bir bunalım var, yaklaşık bir haftadır yazmıyorum. Uğraşmak istemiyorum, içimden gelmiyor, çok bunalıyorum, boğulacak gibi oluyorum. Mesela iki saat önce yeni bir yazıya başlamaya çalıştım, iki saatte çeyreğine gelemedim. Dikkat dağınıklığım ve isteksizlik/bıkkınlık durumum var. Bu da haliyle gelirimi kötü yönde etkiliyor.
Biraz rahata alıştım gibi. Yani koltuğa yayılıp laptopu kucağıma aldığımda, o rahatlığın verdiği rehavetle mi bilmiyorum, ama hiçbir şey yapmak istemiyorum artık. Önceden de böyleydim ve günde 2 yazı yazabilirdim, ama şimdi sanki biraz uyuzlaştım. Masaya geçsem, bizdeki sandalyeler çok rahatsız, on dakikadan sonra oturulmuyor. Koltuklar da çok rahat, mayıştırıyor.
Sigara ve içkinin pençesine düşmeye başladım. Genel enerji seviyem düşük, erken uyanamıyorum.
Önerileriniz var mı ? Şöyle yapsan bundan kurtulursun dediğiniz fiziki bir yöntem ? Havalar biraz ısınsa balkona çıkıp orada çalışacağım ama, hala yağmurla boğuşuyoruz :)
Lütfen dualarınızı benden esirgemeyin. Rab İsa Mesih sizleri bereketlesin. Amin.
Yönetim Notu: Hastaneye gidin, acil servise gidin, gelen hastaları, bağrışları, acı çekenleri izleyin, daha sonra her hafta yardıma muhtaçlar için gelirinizden küçük bir miktar ayırmaya çalışın, bunu saklayın, Rabbin uygun gördüğü kişilere bu yardımı bir şekilde iletin.
Sıkıntılarım için dua isteği
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Sıkıntılarım için dua isteği
Sıkıntılarım için dua isteği konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil