K A P K A N
Şili'deki deprem ve bir katolik kardeş
Bir Katolik kardeşimizin ailesi Şili'de yaşamaktadır. Ailesinden haber alınamamaktadır. Bu konuda dua ederseniz seviniriz.
diğdem
Yüce Rab'bim kardeşimizin ailesinden ışığını esirgeme,onları koru.
kardeşim dilerim ki Rab'dan en kısa zamanda ailenin hayırlı haberlerini alırsın.
Bütün depremzede kardeşlerimin RAB yardımcısı olsun.AMİN.
Vahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''
asuri
Rab'bim ve Tanrim,
Kardesimizin akrabalarini iki kolun arasina al ve koru.
"Size ne derse onu yapın"
Yuhanna 2:5
''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı''
Luka 24:45
K A P K A N
Şili'den haber aldık, arkadaşımızın ailesi yaşıyormuş, evleri zarar görmüş.
KAYRAM
Sevgili Kardeşler dualarınız için size çok çok teşekkür ederim. Dualarımız Rabbe ulaştı. Dün sabahdan beri, ailemden haber alabilmek için endişe ile uykusuz bekliyordum. İletişim kesik olduğu için,
Rabbime ve Meryem anneme dua etmekden başka, elimden birşey gelmiyordu.
Şili Santiago'da yaşayan ailemden bu gün haber alabildim. Rabbe yücelik olsun ki sağlık durumları iyi ama yaşadıkları bina çökmüş. Daha sonra enkazdan birkaç parça kıyafet bulup giyebilmişler ve pasaportlarını bulabilmişler. Ve bir ailenin yanına sığınmışlar.Son anda binadan çıkdıkları için hala daha şokdalar.
Anlattıklarına göre Tusunami kıyıları vurmuş. Yollarda her yerde yaralı ve ölü gözükmekteymiş. Şu an marketler yağmalanmaya başlanmış. İnanılmaz korkunç bir tablo. Ben de noel ve yeni yıl için orada tam 2 ay kalıp, geçen ay Türkiyeye dönmüşdüm. Şimdi evimde televizyonumda görüntüleri izledikçe ağlıyorum ve gördüklerime inanamıyorum. Ama tek tesellim onların sağlıklı olması.
Rabbimiz oradaki çoçuklara bebeklere, özellikle merhamet etsin ve korusun. Bu arada Şili' de yaşan 200 türk kardeşin durumları hakkında kötü bir haber yok. Umarım onlar da güvenlik içindedirler.
Kardeşler, lütfen dualarımıza tek yürek devam edelim. Unutmayalım etkin dua ve yakarış her zaman Rabde yerini bulur. Ailemin ve o insanların arasında ; Rabbimin ve Meryem annemin dolaşarak, yaralarını sarmaya başladığını hissedebiliyorum.
Sevgi ve duayla kalınız.
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler