şu anda hastanede olan biri için dua isteği

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : şu anda hastanede olan biri için dua isteği

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
darkdavis

Merhaba sevgili kardeşlerim canımdan çok sevdiğim ve çok fedakar bir aile dostumuz bu gün şu saatlerde kalp anjiosuna girecek kendisi uzun zamandan beri rahatsız bu anjio sonrasında kendisine ameliyat gerekip gerekmediği belli olacak, siz sevgili kardeşlerim onu için dua edermisiniz.

hristiyanlık
Evanjelique

İsa Mesih'in kutsal yüreği..Rabbim sen bu hizmetkarının kalbine güç ver ki,seni tanıyabilip senin ismini yüceltebilsin,sen onu ailesine sevenlerine ve dostlarına baqğışla,sen herşeye kadir olan Rabsin...Şimdi ve sonsuza dek..
Amin +

hristiyanlık
atariş

RAB sen yardımcı ol,yanında ol,onu koru.

kyrıe eleıson!

hristiyanlık
hanife

yaratanın sana ve hastana yardım etmedini cenapı allahtan dilerim.amin

hristiyanlık
Hardal

Rabbimizin eli hastanızın ve bütün hastaların üzerinde olsun.
Âmin.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

şu anda hastanede olan biri için dua isteği konusuna benzer konular;

Sıkıntılarım için dua isteği Merhaba arkadaşlar, Bu konuda sizlerle dertleşmek ve manevi destek talebinde bulunmak istiyorum. Bir süredir ekonomi yazarlığı üzerine bir işle meşgulüm. Evden çalışıyorum, rahatım, çok şükür güzel getirisi de var. Ancak bir süredir üzerimde bir bunalım var, yaklaşık bir haftadır yazmıyorum. Uğraşmak istemiyorum, içimden gelmiyor, çok bunalıyorum, boğulacak gibi oluyorum. Mesela iki saat önce yeni bir yazıya başlamaya çalıştım, iki saatte çeyreğine gelemedim. Dikkat dağınıklığım ve isteksizlik/bıkkınlık durumum var. Bu da haliyle gelirimi kötü yönde etkiliyor. Biraz rahata alıştım gibi. Yani koltuğa yayılıp laptopu kucağıma aldığımda, o rahatlığın verdiği rehavetle mi bilmiyorum, ama hiçbir şey yapmak istemiyorum artık....

babam için dua isteği... Sevgili Kardeşler, Babam birkaç gün önce boynundaki ağrı ve tutulma nedeniyle rahatsızdı.Şimdi de şiddetli bulantı ve karın ağrısı nedeniyle hastanede.Hastalıkların onu peş peşe bulması beni çok üzüyor.Babam dünyadaki en değerli varlıklarımdan biri.Onun için dualarınızı esirgemeyin lütfen. Tanrı'nın sevgisi üzerinizde olsun...

Güzel Arkadaşımız Arusyak Incirciyannın Güzel Annesi Şu anda hastanede RAB Sevgisi ile bir dua. Y... Devamını Görüceler Yücesi'nin barınağında oturan, Her Şeye Gücü Yeten'in gölgesinde barınır. ‹‹O benim sığınağım, kalemdir›› derim RAB için, ‹‹Tanrım'dır, O'na güvenirim.›› Çünkü O seni avcı tuzağından, Ölümcül hastalıktan kurtarır. Seni kanatlarının altına alır, Onların altına sığınırsın. O'nun sadakati senin kalkanın, siperin olur. Ne gecenin dehşetinden korkarsın, Ne gündüz uçan oktan, Ne karanlıkta dolaşan hastalıktan, Ne de öğleyin yok eden kırgından. Yanında bin kişi, Sağında on bin kişi kırılsa bile, Sana dokunmaz. Sen yalnız kendi gözlerinle seyredecek, Kötülerin cezasını göreceksin. Sen RAB'bi kendine sığınak, Yüceler Yücesi'ni konut edindiğin için, Başına kötülük gelmeyecek, Çadırına felaket yaklaşmayacak. Çünkü Tanrı...

İş başvurusu için dua isteği MERHABA KARDEŞLRİM BEN GEÇENLERDE İŞ BAŞVURUSUNDA BULUNDUM BENİM İÇİN DUA EDERMİSİNİZ? ESENLİKLER DİLERİM RAB SİZİ KORUSUN VE BEREKETLESİN.

Hastalığım için dua isteği Sevgili kardeşlerim Bir süredir süren vücudumdaki ağrılar nedeniyle dr. kontrollerine başlayacağım. Ama üzerimde öyle büyük bir korku ve endişe oluştu ki.. Şeytanın bu saldırısı karşısında Rab'be sığınıyorum.. Dualarım ve gözyaşlarımla çarmıhın önüne geliyorum.. Bu sabahta yine duadan sonra yatağıma uzandığımda bir ses bana "Kalk Tanrı'nın halkından dua iste" dedi. Sizlere bunu iletiyorum ve dualarınızı diliyorum. Rab bana şifa versin ve şeytanın saldırıları dursun.. Rab sizinle olsun.. Yönetim Notu: Herşeye gücü yeten kadir Rab olan YHVH,bu hizmetkarının sesini duy ve ona merhamet eyle. Kyrie Eleison,Christe Eleison +

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : şu anda hastanede olan biri için dua isteği

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler