| HRİSTİYAN FORUM
> Dua ve Şükür konuları
: Şükürler olsun askerlik bitti konusu 268 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj Stanislav tarafından gönderildi. Şükürler olsun askerlik bitti Kardeşler, En uzunundan askerlik görevimi yerine getirdim ve yuvama geri döndüm hamdolsun. RAB her zaman benim yanımda oldu ve askerliğim güzel bir şekilde geçtiği için de hamdediyorum, şükürler olsun. Sizlerle de epeyce uzun bir dönem ayrı kaldım. Bundan sonra daha fazla beraber olacağımız için de RAB' be hamdediyorum. Esenlikler, Yönetim Notu: Biz de sizi merak ediyorduk, tekrar hoşgeldiniz. Şükürler olsun askerlik bitti
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Şükürler olsun askerlik bitti konusu 268 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj Stanislav tarafından gönderildi.
En uzunundan askerlik görevimi yerine getirdim ve yuvama geri döndüm hamdolsun. RAB her zaman benim yanımda oldu ve askerliğim güzel bir şekilde geçtiği için de hamdediyorum, şükürler olsun.
Sizlerle de epeyce uzun bir dönem ayrı kaldım. Bundan sonra daha fazla beraber olacağımız için de RAB' be hamdediyorum.
Esenlikler,
Yönetim Notu: Biz de sizi merak ediyorduk, tekrar hoşgeldiniz.
Şükürler olsun askerlik bitti konusuna benzer konular;
Rabbe şükürler olsun ! Rabbi sadece yüceltmek istiyorum,ona şükürler olsun,sadece dışarı çıkıp tüm gücümle "Haleluyaaaaaa" diye bağırmak istiyorum,kardeşlerim,hepimiz Rabbi yüceltelim bugün,çünkü o bizi çok seviyor.Karanlıktaydık,aydınlığa çıktık,ölmüştük,dirildik.Rab İsam,senin adın yücedir,heeerkez seni yüceltsin sonsuzlara dek,bizleri hiçbir zaman bırakmayacağına dair sana güveniyorum Rab,beni ve burdaki tüm imanlı kardeşleri hiçbir zaman bırakmassın,herzaman elimizden tutar ve en zor zamanlarda da bizimle olursun.Hiç birşey bizi senin elinden koparamaz ! Amin.
Şükürler Olsun sevgili forum üyeleri,
hepinizin bilmesini ve tanıklık etmesini isterim ki ne zaman Rabbe dua etsem gerçekleşiyor. Mesihe iman etmeyen birisine göre rastlantı olabilir ama ben kalbimle Mesihe sığındığımda onun beni koruduğunu ve duamı duyduğunu hissediyorum.Sizlerle paylaşmak istedim . Rabbim hepinizi bereketlesin ve Rabbimiz İsa Mesih aracılığıyla bizi zafere ulaştıran Tanrı'ya şükürler olsun!
Şükürler olsun Sevgili kardeşlerim,
Cennetin kralı babamız ve biricik oğlu İsa her zamanki gibi yine bana mucizelerle dolu bir hayatım olacağını gösterdi;
Ben 1993 yılında bir meslek lisesinden mezun oldum ve o gün bugündür okul ve okullardaki temel eğitim gibi konulardan uzaktım. Ona rağmen ve hiç hazırlanmamış olmama rağmen bu sene yapılan üniversite sınavlarına girmiştim. İtiraf etmem gerekirse sınavda ilgi alanıma girdiği için sadece sözel kısımdaki soruları okuyarak cevaplamış kalanını tamamen sallamıştım. Rastgele hiç sorulara bakmadan işaretlemiştim. Hatta görevli hocalar yaklaştığında utancımdan işaretlemeyi bırakıyor, onlar gidince davam ediyordum...
En azından açıköğretimde o çok istediğim bölümü okuyabilecek kadar puan alma umudum vardı.
Eğer o bölümü okuyabilirsem, çok sevdiğim bir işi...
şükürler olsun iyiyim kardeşlerim bir saat önce büyük bir motor kazası geçirdim işaret parmagım ve bılegım çıktı sağ bacağımın üzerine basamıyorum.sizlerden biran önce geçmesi için dualarınızı istiyorum.Rabbe şükürler olsun ki kurtuldum inanıyorumki bu boynumdaki hac'ında bir işaretidir.Rab sizlere sağlık ve huzur versın.
Amin.
Şükürler Olsun! Belki başlığı gören kardeşlerim dedem iyileşti sanacak ama henüz dedemle ilgili birşey olmadı ne yazık ki.
Ama onun kadar muhteşem -bence- birşey oldu. Birkaç gün önce kardeşim bana mucizevi bir şekilde Tanrı'yı sordu, sonra Musa'yı ve İsa'yı. Bunun olması için dua ediyordum ve Rab dualarımı kabul etti. Ve bugün kardeşime anlattım Müjde'yi. Ve iman etti. Rab'bime sonsuzlarca kez şükürler olsun!!! Şu an sevinçten uçuyorum!!! :)
Kardeşlerim, siz de dualarınızı esirgemeyin, kardeşimin tam bir imanla Tanrı'ya inanması için dua ediyorum, siz de ederseniz çok memnun olacağım. O henüz küçük, ama küçük olmasına rağmen birkaç gün önce mucizevi bir şekilde Tanrı'yı tanımak istedi. Her gece bu konu hakkında konuşmaya başladık...
Kardeşimden sonra sıra geldi dedeme, ve sonra arkadaşlarıma ve...
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil