Şükürler Olsun, Tanrı doğruluğumuzdur!!!

Şükürler Olsun, Tanrı doğruluğumuzdur!!! hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Şükürler Olsun, Tanrı doğruluğumuzdur!!! konusu 522 kez okundu, 8 kez cevaplandı. En son mesaj ortodoksmoderator tarafından gönderildi. Şükürler Olsun, Tanrı doğruluğumuzdur!!! Yaklaşık 1 haftadır şüpheden dolayı acıyla kıvranmaktaydım. İsa'nın beklenen Mesih olmasıyla ilgili büyük ve korkunç bir şüpheye düştüm. Ve bu şüphe bana çok büyük bir iç acı çektirdi. Bu acım da gerçeklerden emin olmak için dua etmeye ve Kutsal Yazılar'ı okumaya yönlendirdi beni.. 1 hafta boyunca Mesih'le ilgili peygamberlikleri okudum. Ama pek çok şeyi atladığımı dün farkettim. Kutsal Yazılar'ı okuduktan sonra, aslında yaklaşık olarak 1 saat önce şüphelerimden kurtuldum ve tövbe ettim, dua ettim. Şimdi daha da emin olarak söylüyorum ki, YEHSHUA beklenen Mesih'tir, Rab'dir, Kurtarıcı'dır, Tanrı'dır, Esenlik Önderi'dir, Harika Öğütçü'dür, Immanuel'dir, Melkisedek Düzeni Uyarınca Sonsuza Kadar Kahin'dir, İnsanoğlu'dur, Tanrı oğlu'dur!!! O'nun adına övgü ve yücelik olsun, O'na şükürler... Şükürler Olsun, Tanrı doğruluğumuzdur!!!

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Şükürler Olsun, Tanrı doğruluğumuzdur!!! konusu 522 kez okundu, 8 kez cevaplandı. En son mesaj ortodoksmoderator tarafından gönderildi.

Şükürler Olsun, Tanrı doğruluğumuzdur!!! konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Şükürler Olsun, Tanrı doğruluğumuzdur!!! hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-10-09, 00:33
NCyril

Yaklaşık 1 haftadır şüpheden dolayı acıyla kıvranmaktaydım.

İsa'nın beklenen Mesih olmasıyla ilgili büyük ve korkunç bir şüpheye düştüm.

Ve bu şüphe bana çok büyük bir iç acı çektirdi.

Bu acım da gerçeklerden emin olmak için dua etmeye ve Kutsal Yazılar'ı okumaya yönlendirdi beni..

1 hafta boyunca Mesih'le ilgili peygamberlikleri okudum. Ama pek çok şeyi atladığımı dün farkettim. Kutsal Yazılar'ı okuduktan sonra, aslında yaklaşık olarak 1 saat önce şüphelerimden kurtuldum ve tövbe ettim, dua ettim.

Şimdi daha da emin olarak söylüyorum ki, YEHSHUA beklenen Mesih'tir,

Rab'dir, Kurtarıcı'dır, Tanrı'dır, Esenlik Önderi'dir, Harika Öğütçü'dür, Immanuel'dir, Melkisedek Düzeni Uyarınca Sonsuza Kadar Kahin'dir,

İnsanoğlu'dur, Tanrı oğlu'dur!!! O'nun adına övgü ve yücelik olsun, O'na şükürler olsun!

Aslında bir yandan da, bunun beni Kutsal Yazılar'ı okumaya yönlendirmek ve tembelliğimi kırmak için Tanrı'nın beni terbiye edişi de olabileceğini düşünüyorum.

Bir yandan da kendi günahlı benliğimin sonucu bir şüpheye düşüş, veya daha kötüsü İblis'in bir saldırısı da olabilir.

Bu başlığa dua ve şükür konuları denmiş.

Her ikisini de yapıyorum şimdi burada sanırım :)

Değerli imanlı kardeşlerim, benim tekrar şüpheye düşmemem için ve imanımın güçlenmesi için benim için dua etmenizi rica edeceğim. Ben henüz vaftiz bile olamamış "imanda bebek" bir kardeşinizim...

Rab'bin esenliği sizinle olsun

Amin

Yönetici Notu: Zaman zaman teolojinizden, kilisenizden, kendinizden, imanınızdan, önderinizden şüphelenebilirsiniz, ancak Yahşuah'tan, O'nun Rabliğinden şüpheleniyorsanız özel olarak hristiyannet@gmail.com adresine email atarak direkt yardım talep edebilirsiniz, ya da forum üzerinden dua isteyebilir, ya da düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Şükürler Olsun, Tanrı doğruluğumuzdur!!!

Şükürler Olsun, Tanrı doğruluğumuzdur!!! hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-10-09, 07:31
Merhametli

Değerli yöneticiler. Bu yazıyı yayınlamanızı istemem. Düşüncelerimi sadece sizinle paylaşmak isterim. Bildiğiniz üzere herhangi bir din mensubu değilim ve dinleri araştırıyorum. Benim gibi insanlar için araştırma ve seçim sürecinde bu gibi sitelerde dikkat ettiğimiz en önemli mevzu doğruluk ve dürüstlüktür. Yukarıdaki yazıyı ilk okuduğumda kesinlikle bilinçli bir Hristiyan tarafından yazıldığını anladım. Çok büyük bir araştırmaya yapmaya gerek kalmadan Elguca adlı arkadaşın bu forumda açtığı konulara ve verdiği cevaplara bakacak olursanız haklı olduğum ortaya çıkar. İyi maksatla yapılmış olsa dahi yalan yalandır ve bu sitenin güvenirliğine zarar verir. Bu arkadaşın özel üye olması durumu daha da kötüleştirir.Böyle insanlara lütfen fırsat vermeyin.

Yönetim Notu: Özel üyelik demek kişi hristiyandır demek değildir. Müslüman üyelerin de özel üyelikleri vardır. Özel üyelik normal olarak forum kurallarına uyabilen, düzgün hitap edebilen kişilere verilen bir üyeliktir.

Yazdığınız yazı kişisel düşüncenizdir, karşınızdaki kişiyi sahtekarlıkla suçlamaktasınız. Bazı hazımsız müslümanlar hristiyan sitelere gelirler. Bu müslümanlara göre; bu sitelerde araştıran, sonradan da hristiyan olan herkes aslında hristiyandır, numara yapmaktadır, sahtekarlık yapmaktadır, yalan söylemektedir. Bu tür düşünceleri üretmelerinin nedeni; araştıran, sorgulayan, düşünen müslüman Türklerin hristiyan olmasının imkansız olduğuna inanmalarıdır. Bu basit bir karalama çalışmasıdır.

Belki de siz bu tarz komplolar üreten birisisiniz, ya da bu tarz kişiler tarafından gönderilmiş bir kişi olabilirsiniz değil mi?

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Şükürler Olsun, Tanrı doğruluğumuzdur!!!

Şükürler Olsun, Tanrı doğruluğumuzdur!!! hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-10-09, 16:40
NCyril

Ben bu yazıyı imanlı kardeşlerimden yardım istemek için yazdım.
Ne yani sizin gibiler yüzünden zaten korkuyla kiliseye giden veya kimi imkansızlıklardan ötürü kiliseye gidemeyen kardeşlerimiz yardımdan, duadan mahrum mu kalacak?

FARKETTİYSENİZ BU BAŞLIĞIN ADI DUA VE ŞÜKÜR KONULARI. BENİM SİZİN BAHSETTİĞİNİZ TÜRDEKİ YAZILARIM DA MUHTEMELEN BURADADIR. SİZ MADEM DİNLERİ ARAŞTIRIYORSUNUZ BİZİM KENDİ ARAMIZDA BİRBİRİMİZDEN DUA İSTEDİĞİMİZ BAŞLIKTA NE İŞİNİZ VAR VE NASIL OLUR DA BİZİ YARGILAYABİLİRSİNİZ? ZATEN KİMİ SIKINTILAR ÇEKMEKTEYİM ÇEKTİĞİM SIKINTILARDAN ÖTÜRÜ SUÇLU MU BULUNAYIM??

Acaba merak ettim başka hangi mesajıma bakarak bana böyle bir suçlamada bulundunuz?

Yönetimden rica ediyorum lütfen bu cevabımı yayınlasınlar..

Şükürler Olsun, Tanrı doğruluğumuzdur!!! hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-10-09, 19:09
NCyril

Ayrıca ben iman etmeden önce bu sitede soru sorduğumda "islam misyonerliği" ile suçlanmıştım.. Bunun da bilinmesini isterim

Şükürler Olsun, Tanrı doğruluğumuzdur!!! hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-10-09, 20:48
umutlu

Sevgili elguca Kardeşim,

Yazını okudum. Ve bu konu hakkında sana söylemek istediğim bir kaç şey var, izninle paylaşmak istiyorum.

Öncelikle, şüpheye düşmüş olabilirsin. Zaman zaman her insan şüpheye düşer. Bu imandan düşmek demek değildir. Sadece bazı zamanlarda şeytan insana saldırır, kafasını karıştırır, ve bunu insanın en zayıf anında yaptığı için de imanın zayıflar.

Kutsal Kitap'a baktığımızda, İsa suyun üzerinde yürürken, Petrus İsa'ya odaklandığında o da İsa gibi suyun üzerinde yürüyebildi. Ne var ki, şüpheye düştüğü anda batmaya başladı. Eğer biz de sadece ve sadece İsa'ya odaklandığımız takdirde hiçbir zaman batmayız.

Ek olarak, İsa ile uzun bir zaman beraber olmuş ve birlikte Müjde'yi yaymış olan Tomas bile, İsa dirildiğinde O'nu görmeden ve O'na dokunmadan O'nun İsa olduğuna inanmayacağını söyledi. Bunu neden yaptı? Çünkü emin değildi, şüpheliydi. Hamdolsun Rab ona kendini gösterdi ve onun Kendisine dokunmasına izin verdi, böylelikle Tomas'ın bütün şüpheleri ortadan kalkmış oldu.

Sana bütün söylemek istediğim, şüphe etmiş olduğun için sakın kendini suçlama ve kendini suçlu hissetme. Bak hamdolsun Rab sana dokunmuş ve gerçeği bir kez daha farketmişsin Tomas gibi. Ama yönetimin dediği gibi, eğer bu konuda ileride daha fazla sorun yaşarsan mutlaka yardım almanı rica ediyorum sevgili kardeşim.

Senin için kısa bir dua etmek istiyorum.
Rab sana şükürler olsun. Bu sevgili kardeşimizin yüreğine dokunduğun için, onu kötü olanın saldırılarına ve ayartmalarına karşı koruduğun için sana hamdolsun. Lütfen bundan sonrası için de her zaman onun yanında ol ya Rab. Ona varlığını her zaman açıkça hissettir. Ona güç ver, bereketle.
Rab'bimiz ve Kurtarıcı'mız İsa Mesih'in ismiyle,
Amin.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeRab sizi bereketlesin,
U'Mutlu.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Şükürler Olsun, Tanrı doğruluğumuzdur!!! konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Şükürler Olsun, Tanrı doğruluğumuzdur!!! konusuna benzer konular;

Rabbe şükürler olsun ! Rabbi sadece yüceltmek istiyorum,ona şükürler olsun,sadece dışarı çıkıp tüm gücümle "Haleluyaaaaaa" diye bağırmak istiyorum,kardeşlerim,hepimiz Rabbi yüceltelim bugün,çünkü o bizi çok seviyor.Karanlıktaydık,aydınlığa çıktık,ölmüştük,dirildik.Rab İsam,senin adın yücedir,heeerkez seni yüceltsin sonsuzlara dek,bizleri hiçbir zaman bırakmayacağına dair sana güveniyorum Rab,beni ve burdaki tüm imanlı kardeşleri hiçbir zaman bırakmassın,herzaman elimizden tutar ve en zor zamanlarda da bizimle olursun.Hiç birşey bizi senin elinden koparamaz ! Amin.

Şükürler Olsun sevgili forum üyeleri, hepinizin bilmesini ve tanıklık etmesini isterim ki ne zaman Rabbe dua etsem gerçekleşiyor. Mesihe iman etmeyen birisine göre rastlantı olabilir ama ben kalbimle Mesihe sığındığımda onun beni koruduğunu ve duamı duyduğunu hissediyorum.Sizlerle paylaşmak istedim . Rabbim hepinizi bereketlesin ve Rabbimiz İsa Mesih aracılığıyla bizi zafere ulaştıran Tanrı'ya şükürler olsun!

Şükürler olsun Sevgili kardeşlerim, Cennetin kralı babamız ve biricik oğlu İsa her zamanki gibi yine bana mucizelerle dolu bir hayatım olacağını gösterdi; Ben 1993 yılında bir meslek lisesinden mezun oldum ve o gün bugündür okul ve okullardaki temel eğitim gibi konulardan uzaktım. Ona rağmen ve hiç hazırlanmamış olmama rağmen bu sene yapılan üniversite sınavlarına girmiştim. İtiraf etmem gerekirse sınavda ilgi alanıma girdiği için sadece sözel kısımdaki soruları okuyarak cevaplamış kalanını tamamen sallamıştım. Rastgele hiç sorulara bakmadan işaretlemiştim. Hatta görevli hocalar yaklaştığında utancımdan işaretlemeyi bırakıyor, onlar gidince davam ediyordum... En azından açıköğretimde o çok istediğim bölümü okuyabilecek kadar puan alma umudum vardı. Eğer o bölümü okuyabilirsem, çok sevdiğim bir işi...

şükürler olsun iyiyim kardeşlerim bir saat önce büyük bir motor kazası geçirdim işaret parmagım ve bılegım çıktı sağ bacağımın üzerine basamıyorum.sizlerden biran önce geçmesi için dualarınızı istiyorum.Rabbe şükürler olsun ki kurtuldum inanıyorumki bu boynumdaki hac'ında bir işaretidir.Rab sizlere sağlık ve huzur versın. Amin.

Şükürler Olsun! Belki başlığı gören kardeşlerim dedem iyileşti sanacak ama henüz dedemle ilgili birşey olmadı ne yazık ki. Ama onun kadar muhteşem -bence- birşey oldu. Birkaç gün önce kardeşim bana mucizevi bir şekilde Tanrı'yı sordu, sonra Musa'yı ve İsa'yı. Bunun olması için dua ediyordum ve Rab dualarımı kabul etti. Ve bugün kardeşime anlattım Müjde'yi. Ve iman etti. Rab'bime sonsuzlarca kez şükürler olsun!!! Şu an sevinçten uçuyorum!!! :) Kardeşlerim, siz de dualarınızı esirgemeyin, kardeşimin tam bir imanla Tanrı'ya inanması için dua ediyorum, siz de ederseniz çok memnun olacağım. O henüz küçük, ama küçük olmasına rağmen birkaç gün önce mucizevi bir şekilde Tanrı'yı tanımak istedi. Her gece bu konu hakkında konuşmaya başladık... Kardeşimden sonra sıra geldi dedeme, ve sonra arkadaşlarıma ve...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih