Tanrım Sana teşekkürler

Tanrım Sana teşekkürler hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Tanrım Sana teşekkürler konusu 1223 kez okundu, 13 kez cevaplandı. En son mesaj Holy Mountain tarafından gönderildi. Tanrım Sana teşekkürler Binbir sıkıntı üstüste geldi burda anlatamayacağım haksızlıklar ve kazalar hep üzdü beni keder ve elem kafamı , yasantımı sardı aldı yaşama sevincimi ama bir ara durdum ve baktım ki tek bir şey benden eksilmedi Herşeye egemen Babamızın beni yalnız bırakmayacağı inancı ve bizler için sevdiği, biricik oğlu Rab Mesih sevgisi işte bunlar beni tüm zorluklar karşısında ayakta tutanlar oldu.Ne olursa olsun Ey Babamız Rab Tanrım seni ve Söz' ünü daima seveceğiz bizleri sevginden bereketinden mahrum bırakma sıkıntılar karsısında bizlere dayanma gücü ver Sana binlerce kez hamdolsun adın kutsal kılınsın şanın ve sevgin Türkiyeme ve tüm dünyaya yayılsın Amin. Tanrım Sana teşekkürler

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Tanrım Sana teşekkürler konusu 1223 kez okundu, 13 kez cevaplandı. En son mesaj Holy Mountain tarafından gönderildi.

Tanrım Sana teşekkürler konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

Tanrım Sana teşekkürler hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-01-09, 18:36
Tanrım Sana teşekkürler
merkava

Binbir sıkıntı üstüste geldi burda anlatamayacağım haksızlıklar ve kazalar hep üzdü beni keder ve elem kafamı , yasantımı sardı aldı yaşama sevincimi ama bir ara durdum ve baktım ki tek bir şey benden eksilmedi Herşeye egemen Babamızın beni yalnız bırakmayacağı inancı ve bizler için sevdiği, biricik oğlu Rab Mesih sevgisi işte bunlar beni tüm zorluklar karşısında ayakta tutanlar oldu.Ne olursa olsun Ey Babamız Rab Tanrım seni ve Söz' ünü daima seveceğiz bizleri sevginden bereketinden mahrum bırakma sıkıntılar karsısında bizlere dayanma gücü ver Sana binlerce kez hamdolsun adın kutsal kılınsın şanın ve sevgin Türkiyeme ve tüm dünyaya yayılsın Amin.

Tanrım Sana teşekkürler

Tanrım Sana teşekkürler

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Tanrım Sana teşekkürler

Tanrım Sana teşekkürler hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-01-09, 19:15
Tanrım Sana teşekkürler
MR.CAGE

merkava
Binbir sıkıntı üstüste geldi burda anlatamayacağım haksızlıklar ve kazalar hep üzdü beni keder ve elem kafamı , yasantımı sardı aldı yaşama sevincimi ama bir ara durdum ve baktım ki tek bir şey benden eksilmedi Herşeye egemen Babamızın beni yalnız bırakmayacağı inancı ve bizler için sevdiği, biricik oğlu Rab Mesih sevgisi işte bunlar beni tüm zorluklar karşısında ayakta tutanlar oldu.Ne olursa olsun Ey Babamız Rab Tanrım seni ve Söz' ünü daima seveceğiz bizleri sevginden bereketinden mahrum bırakma sıkıntılar karsısında bizlere dayanma gücü ver Sana binlerce kez hamdolsun adın kutsal kılınsın şanın ve sevgin Türkiyeme ve tüm dünyaya yayılsın Amin.
Amin

Tanrım Sana teşekkürler

Tanrım Sana teşekkürler

Tanrım Sana teşekkürler hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-01-09, 19:49
Tanrım Sana teşekkürler
sabri

merkava
Amin,
kardeşim.

Tanrım Sana teşekkürler

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Çünkü tek Tanrı ve Tanrı'yla insanlar arasında tek aracı vardır. O da insan olan ve kendisini herkes için fidye olarak sunmuş bulunan Mesih İsa'dır. (1.Timoteos 2:5-6)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]_________________________________[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Mesih'i Çarmıhta tutan çiviler değil, bize olan sevgisiydi.[/COLOR][/SIZE]mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Tanrım Sana teşekkürler

Tanrım Sana teşekkürler hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-01-09, 16:54
Tanrım Sana teşekkürler
Y U H A N N A

merkava
Amin kardeşim..RAB seni bereketlesin.

Tanrım Sana teşekkürler

Tanrım Sana teşekkürler

Tanrım Sana teşekkürler hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-01-09, 10:23
Tanrım Sana teşekkürler
xenomur

merkava
Amin kardeşim. Evet bu yolun çoğu çölde geçiyor ama hamdolsun RAB bizimle. Bunu bilmek ve buna iman etmek de gerçekten çok güzel. İnsanlar bazen hayatlarında birden fazla şey kötü gittiğinde hemen sitemde bulunuyor. Ancak böyle bir düşünce bence hamdolsun çok iyi. Ayrıca bu düşünce bu tarzda olan diğer imanlılar için de teşvik edici olmaktadır.

Yasanın Tekrarı 31:8 RAB'bin kendisi sana öncülük edecek, seninle birlikte olacak. Seni terk etmeyecek, seni yüzüstü bırakmayacak. Korkma, yılma.

Tanrım Sana teşekkürler

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye[B][COLOR=red]Rom 3:24 İnsanlar İsa Mesih'te olan kurtuluşla, Tanrı'nın lütfuyla, karşılıksız olarak aklanırlar.[/COLOR][/B]mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Tanrım Sana teşekkürler

Tanrım Sana teşekkürler konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

Tanrım Sana teşekkürler konusuna benzer konular;

Herkese Teşekkürler Saygılar Öncelikle Yöneticilere ve site kurucusuna çok teşekkür ederim :) Çok güzel bir site uzun zaman olucak belki burda olalı birçok abi,abla,arkadaş,kardeş gibi çok kişi tanıdım diyebilirim yakın temas içerisinde bulunmasakta yüz yüze görüşüp konuşmasakta çok cana yakındılar attıgım yorumları ve açtığım konuları güzel olarak cevapladılar ve yardımcı oldular özelliklede VERA'ya çok teşekkür edicem :) sağolsun çok yardımı dokundu.. Herkese ayrı ayrı teşekkür edersem sanırım fazla yazmaktan ( yeter artık diye bir cevap alıp forumdan atılırım :D ) neyse şaka bir yana bugün eski mesajlarımı okudum açtığım konular olsun cevap attıgım mesajları okudum,okudukça bir tuhaf oldum açıkcası :) çok yardımınızın dokunduguna can-ı gönülden inanıyorum ve biliyorum farkındayımda yani o yüzden ...

Sonsuz teşekkürler! Forum'a üye olduğumdan beri, gerçekten şimdiye kadar edinemediğim bir çok bilgiye,candan,gönülden destek olan dostlara sahip oldum. Yaptığınız çalışmlar için sonsuz teşekkür etmek istiyorum.Rab sizleri mahrum etmesin bizlerden. Sayfada gerçekten çok zevkli heyecanlı,tatlı telaşlı tarifsiz zaman geçiriyorum,eşsiz bir bilgi deposu bence.görselliğin biraz daha gelişmesinide görmek isterim tabi. İyi çalışmalar diliyorum.Rab sizinle olsun..

"Tanrım, Tanrım, beni neden terk ettin? Bu cümle ile Mesih ne anlatmak istiyor? Mesih'in ölmeden önce bunu söylemesinin nedeni nedir? Şimdiden teşekkürler... Yönetim Notu: Orada özel olarak Mesih, İncil okuyanlara bir şey anlatmak istemiyor veya o yönde bir ifade değildir. Baba ile olan iletişimin kesilmesi ve günahın o anda tamamen üstlenilmesi sonucu çekilen ruhsal acının ifadesidir. Bu bir "nedensellik" değil "ruhsal ilişki" ifadesidir. Ayrıca Mezmurlardaki peygamberliği yerine getirmektir. Kısaca özet bu şeklidedir.

Ave Maria (Selam Sana Ave Maria, gratia plena : Dominus tecum : benedicta tu in mulieri­bus, et benedictus fructus ventris tui, Jesus. Sancta Maria mater Dei, ara pro nabis peccatoribus, nunc et in hora mortis nostrae. Amen.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih