| HRİSTİYAN FORUM
> Dua ve Şükür konuları
: Tehdit edildiğimiz zaman dua konusu 380 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj Edwin tarafından gönderildi. Tehdit edildiğimiz zaman dua Sevgili kardeşlerim...Zulmeden bir kimse üstüne üstlük bir de tehdit ediyorsa buna karşı korunmak için dua etmek istiyorum. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Önce İLAHİ VE GERÇEK BABAMIZA; GERÇEK BABAMIZIN AYNI RUHUNDAN OLMA GERÇEK RABBİMİZ, GERÇEK EFENDİMİZ, KURTARICIMIZ VE KORUYUCUMUZ İSA'YA VE RUHÜLKUDÜS DÜZENİNE yakarıyorum.. Ardından da bu üçlü kutsallığın evlatları olan siz kardeşlerime rica ediyorum. Sevgiyle kalın sevgide duran kardeşlerim. Tehdit edildiğimiz zaman dua
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Tehdit edildiğimiz zaman dua konusu 380 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj Edwin tarafından gönderildi.
Sevgili kardeşlerim...Zulmeden bir kimse üstüne üstlük bir de tehdit ediyorsa buna karşı korunmak için dua etmek istiyorum. Yardımlarınıza ihtiyacım var.
Önce İLAHİ VE GERÇEK BABAMIZA; GERÇEK BABAMIZIN AYNI RUHUNDAN OLMA GERÇEK RABBİMİZ, GERÇEK EFENDİMİZ, KURTARICIMIZ VE KORUYUCUMUZ İSA'YA VE RUHÜLKUDÜS DÜZENİNE yakarıyorum.. Ardından da bu üçlü kutsallığın evlatları olan siz kardeşlerime rica ediyorum.
Sevgiyle kalın sevgide duran kardeşlerim.
Yönetim Notu: Bu konu bir duadır, bu bölümde öneride bulunmanıza ve örnek fıkra anlatmanıza izin vermiyoruz. Lütfen konunun ruhsallığına uygun davranalım.
Tehdit edildiğimiz zaman dua konusuna benzer konular;
Din gerçekten de tehdit altında mı? (Julian Baggini) İngiltere’de inançlı insanlar sekülerizmin saldırgan ve hoşgörüsüz bir güç haline geldiğini söylüyorlar. Sekülerizm prensip olarak toplumu bir araya getirmeliydi
Avrupa’da bir hayalet dolaşıyor: Sekülerizmin hayaleti… Eski Avrupa’nın bütün güçleri bu hayaleti karşı kutsal bir ittiak oluşturdu: Papa, muhafazakar politikacılar… Marx ve Engels’in Komünist Manifesto’sunun açılış cümlelerini sekülerizmi betimlemek için kullanmak hem garip hem de cuk oturuyor. Sekülerizmin özgürlüğün kararlı ve etkili savunucusu olmak yerine ona yönelik tehdit haline geldiğine şüphe yok. Muhafazakar Parti’den ve Katolik Kilisesi’nden ‘saldırgan sekülarizmin kamusal alandan Hıristiyan mirasını ve Tanrı’yı dışladığına’ dair şikayetlerin sonu gelmiyor. İnsanları bu kadar korkutan ne? Sekülerlik gerçekten tehdit...
Erdoğan açıkça tehdit ediyor İşadamı İnan Kıraç'ın "Güvenilir kaynaklardan bilgi aldım. CHP birinci parti olacak. Sizinle bu konuda bahse bile girerim." sözleri, birçok medya grubunda yer aldı.
TRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Böken'in moderatörlüğünde Seçim Özel programına katılan Başbakan Tayyip Erdoğan, İnan Kıraç’ın sözlerini “geleceğe yönelik ciddi bir risk” sözleriyle değerlendirdi.
"Ben doğrusu İnan Kıraç'ı bu işlerin içinde görmek istemem. Bu işlere bulaştığını duymak da istemem. Beni rahatsız eder. Yakıştıramam da." diyen Erdoğan, aksi halde Kıraç'ın 'risk' almış olduğunu söyledi ve ekledi:
"Hakikaten bu yazılanlar doğruysa, geleceğe yönelik kendisi de bazı riskleri üstlenmiş demektir. Bir işadamının böyle bir şeyin içine girmesi kendisi açısından da ciddi bir risktir. Hiçbir işadamı böyle bir...
Trabzon Santa Maria Katolik Kilisesi 'ne tehdit Trabzon Katolik Kilisesi’ne “haçı indir” tehdidi
Submitted by admin on 14/02/2011 – 21:44No Comment
http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/02/Kiliseye_hac_tehdidi.jpg
Trabzon Katolik Kilisesi’ne “haçı indir” tehdidi
TRABZON’UN Santa Maria Kilisesi yetkilileri kimliği belirlenemeyen bir grup tarafından tehdit edildi. Daha önce rahibi cinayete kurban giden kilise yetkililerinden bu kez bina üzerindeki haçın indirilmesi istendi.
Kilise Avlusuna Yanıcı Madde…
IŞIKLANDIRILAN Istavroz haçına kızan 5 kişilik bir grup, 1 Ocak 2011 tarihinde kilise önüne gelerek slogan atmaya başladı. Kilise avlusuna yanıcı maddeyle birlikte iki şişe atan grup, olay yerinden hızla ayrıldı.
Haçı ya Siz İndirin Ya Biz…
KİLİSEYE atılan şişelerden birinin içinde, “Kilisenin tepesindeki haçı...
"Şeytan onları tehdit etse de, Mesih korur" - Kiprianus Şeytan onları tehdit etse de, Mesih korur.
Yaşayan Tanrı’yı terk etmek ve kendini dünyasal şeylerin tozlarına atmak ölüme götürür. Tanrı’nın yüceliği uğruna şehitliği ve ölümü kabul etmek ölümsüz yaşama yol açar.
"Bu anın elemleri, gözümüzün önüne serilecek olan yücelikle karşılaştırılmaya değmez" (Rom. 8,18).
Tanrı’nın dostu olmak, Mesih’in mutluluğuna katılmak ve böylece, dünyadaki eziyetlerden ve işkencelerden sonra, gökyüzünün ödüllerini almak için bu denli bir şana ulaşabilmek için her şekilde kendini zorlamayacak biri var mı? Dünyadaki askerler için, düşmanı yendikten sonra, vatana muzaffer olarak dönmek şanlı bir unvandır.
"Şeytan onları tehdit etse de, Mesih korur" - Kiprianus Şeytan onları tehdit etse de, Mesih korur.
Yaşayan Tanrı’yı terk etmek ve kendini dünyasal şeylerin tozlarına atmak ölüme götürür. Tanrı’nın yüceliği uğruna şehitliği ve ölümü kabul etmek ölümsüz yaşama yol açar.
"Bu anın elemleri, gözümüzün önüne serilecek olan yücelikle karşılaştırılmaya değmez" (Rom. 8,18).
Tanrı’nın dostu olmak, Mesih’in mutluluğuna katılmak ve böylece, dünyadaki eziyetlerden ve işkencelerden sonra, gökyüzünün ödüllerini almak için bu denli bir şana ulaşabilmek için her şekilde kendini zorlamayacak biri var mı? Dünyadaki askerler için, düşmanı yendikten sonra, vatana muzaffer olarak dönmek şanlı bir unvandır. Ama şeytanı yendikten sonra cennete muzaffer dönemin şanı daha yüce, daha değerli olmaz mı? Günahkar Adem’in kovulduğu yere, ilk başta bizi aldatmış...
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil