Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği...

Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği... hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği... konusu 5848 kez okundu, 67 kez cevaplandı. En son mesaj KaraYilan tarafından gönderildi. Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği... Gaziantep Diriliş Kilisesinde bizimle birlikte olan 37 yaşındaki Lütuf kardeşimiz dün gece ailesi ile birlikte Gaziantep-Nizip yolunda orada bulunan kardeşleri ziyaretten dönerken bir trafik kazası geçirmiştir, kazada eşi ve çocukları ile birlikte ağır yaralı olarak hastanede bulunan kardeşimiz halen yoğun bakımda kendisi ve ailesi için dua etmenizi istiyorum Rab şifa verendir. Ayrıca kendisini uzun zamandır tanıdığım bu kardeşimizin hiçbir sosyal güvencesi olmadığı gibi imanı dolayısıyla bütün ailesi de kendisini terketmiş ve öyle kötü bir durumda hastaneye gelip ziyaret etmek yerine bunun Allah'ın kardeşimize verdiği bir ceza olarak nitelendirmişlerdir. Kardeşimiz için Diriliş Kilisesi olarak elimizden gelen yardımı yapmak istiyoruz, eğer ilgilenen kardeşler varsa özel mesaj ile bu... Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği...

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği... konusu 5848 kez okundu, 67 kez cevaplandı. En son mesaj KaraYilan tarafından gönderildi.

Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 11 > Sonuncu »

Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği... hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-01-09, 12:32
barnabas

Gaziantep Diriliş Kilisesinde bizimle birlikte olan 37 yaşındaki Lütuf kardeşimiz dün gece ailesi ile birlikte Gaziantep-Nizip yolunda orada bulunan kardeşleri ziyaretten dönerken bir trafik kazası geçirmiştir, kazada eşi ve çocukları ile birlikte ağır yaralı olarak hastanede bulunan kardeşimiz halen yoğun bakımda kendisi ve ailesi için dua etmenizi istiyorum Rab şifa verendir. Ayrıca kendisini uzun zamandır tanıdığım bu kardeşimizin hiçbir sosyal güvencesi olmadığı gibi imanı dolayısıyla bütün ailesi de kendisini terketmiş ve öyle kötü bir durumda hastaneye gelip ziyaret etmek yerine bunun Allah'ın kardeşimize verdiği bir ceza olarak nitelendirmişlerdir. Kardeşimiz için Diriliş Kilisesi olarak elimizden gelen yardımı yapmak istiyoruz, eğer ilgilenen kardeşler varsa özel mesaj ile bu konuda bana dönerlerse sevinirim, dualarınızı eksik etmeyin... Belki de bazılarımız için hiç önemli olmayan miktarlar bu kardeşimiz için ailesi onu terk etse bile ona her an yardım edecek kocaman bir ailesinin olduğunu gösterecek ve daha çok teşvik alacaklardır... esenlikler dilerim

Bilal ATAÇ

Gaziantep Diriliş Kilisesi Lideri

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği...

Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği... hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-01-09, 14:01
Fırat Çölgeçen

Sevgili bilal kardeşim, Lütuf ve ailesi için geçmiş olsun. Rab'bin onları en kısa zamanda iyileştirmesi - özellikle yoğun bakımdan çıkarması - istemim.

Diğer konuda, seni msn'den arayacağım. Rab, sizlere yardımcı olsun ve sağ elini üzerinizden eksik etmesin. Lütfu ile her daim sizleri korusun.

Rab'bin sevgi ve ışığının sarmalında kalınız.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği...

Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği... hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-01-09, 14:09
Kitty

Rab'bim, Sen bizim için herşeyin en doğrusunu bilensin. Hepimiz bedenlerimizi ve ruhlarımızı sana adadık. Bedende ve ruhta senin olan bu kardeşlerimiz için şüphesiz ki en doğru karar sendedir. Bedene canı veren Rab'bim, eğer uygun görürsen bu kardeşlerimizi de sonsuz merhametinle bizlere bağışla. Onların sana ihtiyacı var. Şüphesiz Sen, Sana ihtiyaç duyanları yalnız bırakmazsın. Bu kardeşlerimizi de yalnız bırakmaman için sana yalvarıyorum. Rab'bim, sen bizim en yüce doktorumuzsun, kardeşlerimizin iyileşmesi sadece senin isteğine bağlıdır. Senin de isteğinle imanla sende olan bu kardeşlerimizin iyileşmesi için sana sığınıyorum Rab'bim. Sen, sana sığınanların dualarını kabul ettiğin gibi bizim de dualarımızı kabul et. Amin.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBenim şaka tarzım doğruyu söylemektir. Doğru, dünyadaki en komik şakadır. (Bernard Shaw)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği... hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-01-09, 16:33
sabri

barnabas
Gaziantep Diriliş Kilisesinde bizimle birlikte olan 37 yaşındaki Lütuf kardeşimiz dün gece ailesi ile birlikte Gaziantep-Nizip yolunda orada bulunan kardeşleri ziyaretten dönerken bir trafik kazası geçirmiştir, kazada eşi ve çocukları ile birlikte ağır yaralı olarak hastanede bulunan kardeşimiz halen yoğun bakımda kendisi ve ailesi için dua etmenizi istiyorum Rab şifa verendir. Ayrıca kendisini uzun zamandır tanıdığım bu kardeşimizin hiçbir sosyal güvencesi olmadığı gibi imanı dolayısıyla bütün ailesi de kendisini terketmiş ve öyle kötü bir durumda hastaneye gelip ziyaret etmek yerine bunun Allah'ın kardeşimize verdiği bir ceza olarak nitelendirmişlerdir. Kardeşimiz için Diriliş Kilisesi olarak elimizden gelen yardımı yapmak istiyoruz, eğer ilgilenen kardeşler varsa özel mesaj ile bu konuda bana dönerlerse sevinirim, dualarınızı eksik etmeyin... Belki de bazılarımız için hiç önemli olmayan miktarlar bu kardeşimiz için ailesi onu terk etse bile ona her an yardım edecek kocaman bir ailesinin olduğunu gösterecek ve daha çok teşvik alacaklardır... esenlikler dilerim

Bilal ATAÇ

Gaziantep Diriliş Kilisesi Lideri
Sevgili Bilal kardeş, Diriliş Kilisesini oluşturan sevgili kardeşler,

Lütuf kardeş ve ailesine Rab'in acil şifalar vermesini diliyorum, dualarımda onları anıyorum. Sevgili kardeşler, Rab hiç bir zaman hata yapmaz; herzaman herşeyi anlamazsak ta, her şeyin iyiliğimiz için olduğunu unutmayalım.

"Tanrı'nın, kendisini sevenlerle, amacı uyarınca çağrılmış olanlarla birlikte her durumda iyilik için etkin olduğunu biliriz." (Romalılar 8:28)

Bu dünyadaki sıkıntılarımız bizi Rabbe yaklaştırmalıdır.Rab vaatlerini her dönemde yerine getirmiştir; Kutsal Yazılar buna tanıktır.

"RAB ezilenler için bir sığınak, Sıkıntılı günlerde bir kaledir. Seni tanıyanlar sana güvenir, Çünkü sana yönelenleri hiç terk etmedin, ya RAB" (Mezmur 9:9-10).

Herşey Rab Mesih'in yüceliği için olsun.

Site yönetiminin yazışma adresimi (Emaıl) Bilal kardeşe iletmesini rica ediyorum.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Çünkü tek Tanrı ve Tanrı'yla insanlar arasında tek aracı vardır. O da insan olan ve kendisini herkes için fidye olarak sunmuş bulunan Mesih İsa'dır. (1.Timoteos 2:5-6)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]_________________________________[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Mesih'i Çarmıhta tutan çiviler değil, bize olan sevgisiydi.[/COLOR][/SIZE]mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği... hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-01-09, 17:54
Hardal

Rabbim Lütuf kardeşin, eşinin ve çocuklarının ızdırabını azaltsın, onları sevenlerine bağışlasın.
Âmin.

Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 11 > Sonuncu »  

Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği... konusuna benzer konular;

Trafik kazası geçirmiş ailem için dua isteği Kardeşlerim benim katıldıgım kilise grubunun kurucusu olan aile- kendilerini ailem gibi severim-ne yazık ki trafik kazası geçirdi.Sizden ricam onlar için dua etmeniz. :( Rabb'in Işığı her daim üzerinizde olsun..

Sınav İçin Dua İsteği. Tüm kardeşlerim üniversite sınavına hazırlanıyorum ve bu zor sınavı Tanrımın yardımıyla atlatmayı düşünüyoru. Kendimiçin, sevdiklerim iin ve tüm insanlık için dua eden birisiyim. sizden sınavlarım için bana dua etmenizi istiyorum teşekkürler.

Melih Ekener Kardeşimiz İçin http://www.cafesiyaset.com/haber/20081011/Melih-Ekener-misyoner-mi.php adresinde Melih Ekener kardeşimiz hakkında bir yazı yazılmıştır. Muhtemelen şimdi birçok İslamî ve Hristiyan karşıtı sitede hakkında fetvalar verilecek, hedef gösterilecektir. Kendisi için dua edelim.

Kaza Geçiren Kardeşimiz ve Kutsal Kitap'ta bahsedilen badanalı mezarlar hakkında... Esenlikler... Adım Bilal ATAÇ, 2003 yılında İsa Mesih'le sıradan olduğunu düşündüğüm bir filmi izlemeye gittiğim zaman içime düşen ateş sayesinde tanıştım bunun için Rab'e hamdediyorum... Açıkça söylemek istiyorum ki imam hatip lisesi mezunuyum ve incil okumadan İsa Mesih'i Rab'im ve kurtarıcım olarak kabul etmeden önce İsa Mesih hakkında çok fazla şey bilmiyor hıristiyanlara küfrediyor onların kitapları değiştirdiklerini düşünüyordum, hamdolsun ki Rab tıpkı Pavlus'ta olduğu gibi sonsuz lütuf ve sabrını beni seçerek gösterdi ve hayatımda büyük bir değişiklik yaptı... 2003 yılından 2005 yılına kadar birçok mucize ile karşılaştım birçok imanlı kardeş ile tanışıp sorular sordum kutsal kitap okudum ve Rab'in de lütfu ile İsa Mesih'i Rab ve Kurtarıcım olarak kabul ettim... Bunları övünmek...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih