Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği... konusu
5848 kez okundu,
67 kez cevaplandı. En son mesaj
KaraYilan tarafından gönderildi.
Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4 5 11
>
Sonuncu »

31-01-09, 12:32
barnabas
Gaziantep Diriliş Kilisesinde bizimle birlikte olan 37 yaşındaki Lütuf kardeşimiz dün gece ailesi ile birlikte Gaziantep-Nizip yolunda orada bulunan kardeşleri ziyaretten dönerken bir trafik kazası geçirmiştir, kazada eşi ve çocukları ile birlikte ağır yaralı olarak hastanede bulunan kardeşimiz halen yoğun bakımda kendisi ve ailesi için dua etmenizi istiyorum Rab şifa verendir. Ayrıca kendisini uzun zamandır tanıdığım bu kardeşimizin hiçbir sosyal güvencesi olmadığı gibi imanı dolayısıyla bütün ailesi de kendisini terketmiş ve öyle kötü bir durumda hastaneye gelip ziyaret etmek yerine bunun Allah'ın kardeşimize verdiği bir ceza olarak nitelendirmişlerdir. Kardeşimiz için Diriliş Kilisesi olarak elimizden gelen yardımı yapmak istiyoruz, eğer ilgilenen kardeşler varsa özel mesaj ile bu konuda bana dönerlerse sevinirim, dualarınızı eksik etmeyin... Belki de bazılarımız için hiç önemli olmayan miktarlar bu kardeşimiz için ailesi onu terk etse bile ona her an yardım edecek kocaman bir ailesinin olduğunu gösterecek ve daha çok teşvik alacaklardır... esenlikler dilerim
Bilal ATAÇ
Gaziantep Diriliş Kilisesi Lideri
Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği...
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

31-01-09, 14:01
Fırat Çölgeçen
Sevgili bilal kardeşim, Lütuf ve ailesi için geçmiş olsun. Rab'bin onları en kısa zamanda iyileştirmesi - özellikle yoğun bakımdan çıkarması - istemim.
Diğer konuda, seni msn'den arayacağım. Rab, sizlere yardımcı olsun ve sağ elini üzerinizden eksik etmesin. Lütfu ile her daim sizleri korusun.
Rab'bin sevgi ve ışığının sarmalında kalınız.
FORUMA ÜYE OLUN! /

31-01-09, 14:09
Kitty
Rab'bim, Sen bizim için herşeyin en doğrusunu bilensin. Hepimiz bedenlerimizi ve ruhlarımızı sana adadık. Bedende ve ruhta senin olan bu kardeşlerimiz için şüphesiz ki en doğru karar sendedir. Bedene canı veren Rab'bim, eğer uygun görürsen bu kardeşlerimizi de sonsuz merhametinle bizlere bağışla. Onların sana ihtiyacı var. Şüphesiz Sen, Sana ihtiyaç duyanları yalnız bırakmazsın. Bu kardeşlerimizi de yalnız bırakmaman için sana yalvarıyorum. Rab'bim, sen bizim en yüce doktorumuzsun, kardeşlerimizin iyileşmesi sadece senin isteğine bağlıdır. Senin de isteğinle imanla sende olan bu kardeşlerimizin iyileşmesi için sana sığınıyorum Rab'bim. Sen, sana sığınanların dualarını kabul ettiğin gibi bizim de dualarımızı kabul et. Amin.
Benim şaka tarzım doğruyu söylemektir. Doğru, dünyadaki en komik şakadır. (Bernard Shaw)
FORUMA ÜYE OLUN! /

31-01-09, 16:33
sabri
|
|
barnabas
|
Gaziantep Diriliş Kilisesinde bizimle birlikte olan 37 yaşındaki Lütuf kardeşimiz dün gece ailesi ile birlikte Gaziantep-Nizip yolunda orada bulunan kardeşleri ziyaretten dönerken bir trafik kazası geçirmiştir, kazada eşi ve çocukları ile birlikte ağır yaralı olarak hastanede bulunan kardeşimiz halen yoğun bakımda kendisi ve ailesi için dua etmenizi istiyorum Rab şifa verendir. Ayrıca kendisini uzun zamandır tanıdığım bu kardeşimizin hiçbir sosyal güvencesi olmadığı gibi imanı dolayısıyla bütün ailesi de kendisini terketmiş ve öyle kötü bir durumda hastaneye gelip ziyaret etmek yerine bunun Allah'ın kardeşimize verdiği bir ceza olarak nitelendirmişlerdir. Kardeşimiz için Diriliş Kilisesi olarak elimizden gelen yardımı yapmak istiyoruz, eğer ilgilenen kardeşler varsa özel mesaj ile bu konuda bana dönerlerse sevinirim, dualarınızı eksik etmeyin... Belki de bazılarımız için hiç önemli olmayan miktarlar bu kardeşimiz için ailesi onu terk etse bile ona her an yardım edecek kocaman bir ailesinin olduğunu gösterecek ve daha çok teşvik alacaklardır... esenlikler dilerim
Bilal ATAÇ
Gaziantep Diriliş Kilisesi Lideri
|
Sevgili Bilal kardeş, Diriliş Kilisesini oluşturan sevgili kardeşler,
Lütuf kardeş ve ailesine Rab'in acil şifalar vermesini diliyorum, dualarımda onları anıyorum. Sevgili kardeşler, Rab hiç bir zaman hata yapmaz; herzaman herşeyi anlamazsak ta, her şeyin iyiliğimiz için olduğunu unutmayalım.
"Tanrı'nın, kendisini sevenlerle, amacı uyarınca çağrılmış olanlarla birlikte her durumda iyilik için etkin olduğunu biliriz." (Romalılar 8:28)
Bu dünyadaki sıkıntılarımız bizi Rabbe yaklaştırmalıdır.Rab vaatlerini her dönemde yerine getirmiştir; Kutsal Yazılar buna tanıktır.
"RAB ezilenler için bir sığınak, Sıkıntılı günlerde bir kaledir. Seni tanıyanlar sana güvenir, Çünkü sana yönelenleri hiç terk etmedin, ya RAB" (Mezmur 9:9-10).
Herşey Rab Mesih'in yüceliği için olsun.
Site yönetiminin yazışma adresimi (Emaıl) Bilal kardeşe iletmesini rica ediyorum.

[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Çünkü tek Tanrı ve Tanrı'yla insanlar arasında tek aracı vardır. O da insan olan ve kendisini herkes için fidye olarak sunmuş bulunan Mesih İsa'dır. (1.Timoteos 2:5-6)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]_________________________________[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Mesih'i Çarmıhta tutan çiviler değil, bize olan sevgisiydi.[/COLOR][/SIZE]

FORUMA ÜYE OLUN! /

31-01-09, 17:54
Hardal
Rabbim Lütuf kardeşin, eşinin ve çocuklarının ızdırabını azaltsın, onları sevenlerine bağışlasın.
Âmin.
FORUMA ÜYE OLUN! /
Trafik Kazası Geçiren Kardeşimiz İçin Dua ve Yardım İsteği... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4 5 11
>
Sonuncu »
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil