Arşiv Sayfa 2 / vefat eden bir buyugumuz için dua isteği - Sayfa 2
| HRİSTİYAN FORUM
> Dua ve Şükür konuları
: vefat eden bir buyugumuz için dua isteği - Sayfa 2 konusu 630 kez okundu, 8 kez cevaplandı. En son mesaj atariş tarafından gönderildi. vefat eden bir buyugumuz için dua isteği iyi geceler kilisemin pederlerinden olan padre daniel'İn babası vefat etmiştir. cenazesi yarın latin katolik mezarlıgından kalkacaktır. kardeşler lütfen dualarıınızdan eksik etmeyin.. rabbim sen rafael amcayı cennetine kabul et ve merhametinle karşıla.. bunu rabbim mesih isanın adıyla senden diliyorum. amin + vefat eden bir buyugumuz için dua isteği
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
vefat eden bir buyugumuz için dua isteği konusu 630 kez okundu, 8 kez cevaplandı. En son mesaj atariş tarafından gönderildi.
Yerin ve göğün yaradanı herşeye gücü yeten Tanrım,
Senden geldik,yine sana döneceğiz...
Sen bu sadık hizmetkarını huzuruna kabul et ve onun ruhunu yanına al...
Şimdi ve sonsuza dek,ebedler ebedince..Amin +
MEZMUR 141
Seni çağırıyorum, ya RAB, yardımıma koş! Sana yakarınca sesime kulak ver! Duam önünde yükselen buhur gibi, El açışım akşam sunusu gibi kabul görsün! Ya RAB, ağzıma bekçi koy, Dudaklarımın kapısını koru! Yüreğim kötülüğe eğilim göstermesin, Suç işleyenlerin fesadına bulaşmayayım; Onların nefis yemeklerini tatmayayım. Doğru insan bana vursa, iyilik sayılır, Azarlasa, başa sürülen yağ gibidir, Başım reddetmez onu. Çünkü duam hep kötülere karşıdır. Önderleri kayalardan aşağı atılınca, Dinleyecekler tatlı sözlerimi. Sabanla sürülüp yarılmış toprak gibi, Saçılmış kemiklerimiz ölüler diyarının ağzına. Ancak gözlerim sende, ey Egemen RAB, Sana sığınıyorum, beni savunmasız bırakma! Koru beni kurdukları tuzaktan, Suç işleyenlerin kapanlarından. Ben güvenlik içinde geçip giderken, Kendi ağlarına düşsün kötüler.
kardeşler tesekkur ederim hepinize, sagolun varolun!
ancak rabbin planıdır bu belli şimdi haber aldım baska bir cemaat kardeşimin babaannesi vefat etmiş..
çok üzülüyorum gercekten ancak dediğim gibi rab bilir, ve onun dediği gibi olsun bizim değil!
tekrardan teekkrlerimi sunuyorum.
selamlar
nicoletta
vefat eden bir buyugumuz için dua isteği konusuna benzer konular;
Sıkıntılarım için dua isteği Merhaba arkadaşlar,
Bu konuda sizlerle dertleşmek ve manevi destek talebinde bulunmak istiyorum.
Bir süredir ekonomi yazarlığı üzerine bir işle meşgulüm. Evden çalışıyorum, rahatım, çok şükür güzel getirisi de var.
Ancak bir süredir üzerimde bir bunalım var, yaklaşık bir haftadır yazmıyorum. Uğraşmak istemiyorum, içimden gelmiyor, çok bunalıyorum, boğulacak gibi oluyorum. Mesela iki saat önce yeni bir yazıya başlamaya çalıştım, iki saatte çeyreğine gelemedim. Dikkat dağınıklığım ve isteksizlik/bıkkınlık durumum var. Bu da haliyle gelirimi kötü yönde etkiliyor.
Biraz rahata alıştım gibi. Yani koltuğa yayılıp laptopu kucağıma aldığımda, o rahatlığın verdiği rehavetle mi bilmiyorum, ama hiçbir şey yapmak istemiyorum artık. Önceden de böyleydim ve günde 2 yazı yazabilirdim, ama...
Ablam için dua isteği Ablama meme kanseri teşhisi kondu. İlk günden bu yana sürekli dua ediyorum Rab'den şifa istiyorum. Sabahları mezmur 91 okuyorum. Şifa Rab'den gelecek buna inanıyorum. Ve siz kardeşlerimden dua rica ediyorum. Lütfen dualarınıza ablamıda ekleyin.. Rab herbirinizi bulunduğunuz yerlerde korusun ve bereketlesin.
babam için dua isteği... Sevgili Kardeşler,
Babam birkaç gün önce boynundaki ağrı ve tutulma nedeniyle rahatsızdı.Şimdi de şiddetli bulantı ve karın ağrısı nedeniyle hastanede.Hastalıkların onu peş peşe bulması beni çok üzüyor.Babam dünyadaki en değerli varlıklarımdan biri.Onun için dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Tanrı'nın sevgisi üzerinizde olsun...
Hastalığım için dua isteği Sevgili kardeşlerim
Bir süredir süren vücudumdaki ağrılar nedeniyle dr. kontrollerine başlayacağım. Ama üzerimde öyle büyük bir korku ve endişe oluştu ki.. Şeytanın bu saldırısı karşısında Rab'be sığınıyorum.. Dualarım ve gözyaşlarımla çarmıhın önüne geliyorum.. Bu sabahta yine duadan sonra yatağıma uzandığımda bir ses bana "Kalk Tanrı'nın halkından dua iste" dedi. Sizlere bunu iletiyorum ve dualarınızı diliyorum. Rab bana şifa versin ve şeytanın saldırıları dursun.. Rab sizinle olsun..
Yönetim Notu: Herşeye gücü yeten kadir Rab olan YHVH,bu hizmetkarının sesini duy ve ona merhamet eyle.
Kyrie Eleison,Christe Eleison +
İntihar eden bir çocuk için dua isteği Bu gün kardeşimin okuldan yakın bir arkadaşı intihar etmiş. Kardeşimin söylediğine göre ailevi problemleri varmış ve dersleri de buna bağlı olarak kötüymüş. Çocuk henüz lise öğrencisi... Sizden ricam sevgili kardeşlerim vefat eden bu çocuğun ruhu için hep beraber dua edelim...
---- Rabbim bu dünyada seni tanımayan ve emirlerine karşı gelip kendini öldüren bu insan kardeşimizden merhametini esirgeme Amin.
Katolik Kilisesi Din ve Ahlak İlkeleri Kitabı:
2283: İntihar ederek ölen kişilerin ebedi esenliklerinden umut kesilmemelidir. Tanrı yalnız kendisinin bildiği yollar aracılığıyla onlara esenlikli bir tövbe fırsatı yaratabilir. Kilise kendi yaşamlarına son verenler için dua eder.
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil