| HRİSTİYAN FORUM
> Dua ve Şükür konuları
: Yarinki sinavim icin dua istegi konusu 753 kez okundu, 13 kez cevaplandı. En son mesaj Sebastian tarafından gönderildi. Yarinki sinavim icin dua istegi Degerli kardeslerim, Yarin siz kiliseleri doldurdugunuz sirada ben lisans ustu egitimim icin gerekli olan bir sinava girecegim. Sizden benim ricam kiliselerde benim icin bir mum yakmaniz ve dualarinizi benden ve benim gibi sinava girecek Hristiyan kardeslerimden esirgememenizdir... Amin Yarinki sinavim icin dua istegi
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Yarinki sinavim icin dua istegi konusu 753 kez okundu, 13 kez cevaplandı. En son mesaj Sebastian tarafından gönderildi.
Yarin siz kiliseleri doldurdugunuz sirada ben lisans ustu egitimim icin gerekli olan bir sinava girecegim. Sizden benim ricam kiliselerde benim icin bir mum yakmaniz ve dualarinizi benden ve benim gibi sinava girecek Hristiyan kardeslerimden esirgememenizdir...
Amin
Yarin siz kiliseleri doldurdugunuz sirada ben lisans ustu egitimim icin gerekli olan bir sinava girecegim. Sizden benim ricam kiliselerde benim icin bir mum yakmaniz ve dualarinizi benden ve benim gibi sinava girecek Hristiyan kardeslerimden esirgememenizdir...
Amin
Sevgili Kardeşim Atanas
Yarınki Sınavında Yüce YHVH seni gözetsin ve zihnini bereketlesin. Rab senin her daim yanında yarın senin için bir mum yakaçağım canım kardeşim. Meryem Ana'mızın sefkatinde huzurlu bir uyku uyu.
Yesuah adı ile amin
Sevgili söylemek istemiyorum
Rab senin beraberinde olsun. Kalemini ve zihnini işlek kılsın. Yarın senin için de bir mum yakaçağım
Rab'bim yakarışlarımı duysun ve sana merhamet etsin
Yeşuah ismiyle amin
Sevgili kardesler,
bende sizler icin bir mum yakιp dua edecegim.
Su arada yarιn, ortodoks Kilise'lerinde okunacak Kutsal Kitap metinlerini iletiyorum, fιrsatιnιz olursa sizde evinizde okuyun.
NOEL ORUCUNUN BAŞLANGICI
PENTAKOSTSONRA YİRMİÜÇÜNCÜ ve LUKA İNCİLİ SEKİZİNCİ PAZARI
Mektup : Efesliler : 2 ; 4- 10 Rabbim Halkını kurtar ve mirasını kutsa, Sana sesleniyorum ya Rab İlahım, Aziz Pavlus’un Efesliler’e mektubundan alınan sözler; 4-5Ama merhameti bol olan Tanrı bizi çok sevdiği için, suçlarımızdan ötürü ölü olduğumuz halde, bizim Mesih’le birlikte yaşama kavuşturdu. O’nun lütfuyla kurtuldunuz. 6Tanrı bizi Mesih İsa’da, Mesih’le birlikte diriltip göksel yerlerde oturttu. 7Bunu, Mesih İsa’da bize gösterdiği iyilikle, lütfunun sonsuz zenginliğini gelecek çağlarda sergilemek için yaptı. 8İman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı’nın armağanıdır. 9Kimsenin övünmemesi için iyi işlerin ödülü değildir. 10Çünkü biz Tanrı’nın yapıtıyız, onun önceden hazırladığı iyi işleri yapmak üzere Mesih İsa’da yaratıldık.
Bir zamanlar ; 25Yasa Yorumcularından biri ayağa kalktı, İsa’yı deneyerek,“Öğretmen” dedi, “Sonsuz yaşamı miras almak için ne yapmalıyım?” 26İsa,“Ruhsal yasada ne yazılmıştır?” diye sordu, “Sen nasıl yorumluyorsun ?” 27O’da şöyle yanıtladı: “ ‘Tanrın Rabbi bütün yüreğinle, bütün canınla, bütün gücünle ve bütün anlayışınla seveceksin. Komşunu da kendin gibi seveceksin.’” 28İsa, “Doğru yanıtladın dedi,“Bunu uygula, yaşayacaksın . 29Ama yasa yorumcusu kendini doğrulamayı isteyerek İsa’ya sordu: “İnsan kardeşim de kim oluyor?” 30İsa, “Bir adam Yeruşalem’den Yeriha’ya iniyordu” dedi, “Haydutların eline düştü. Adamı soyup dövdüler, yarı ölü bırakıp gittiler. 31Bir rastlantıyla o yoldan bir rahip geçiyordu. Adamı görünce öbür yandan sıvışıp gitti. 32Bunun gibi, bir Levili geldi oraya. O da adamı görünce öbür yandan sıvışıp gitti. 33Derken yolculuk eden bir Samiriyeli adamın yattığı yere geldi: Onu görünce acıdı. 34“Adama yaklaştı, yağ ve şarap dökerek yaralarını sardı. Onu merkebine bindir di, bir hana götürdü ve gerekli ilgiyi gösterdi. 35Ertesi gün iki dinar çıkardı, han sahibine verdi. ‘Bu adamla ilgilen’ dedi, ‘Daha ne harcarsan , geri geldiğimde sana ödeyeceğim.’” 36Sonra İsa sordu: “Sence bu üç kişiden hangisi haydutların eline düşen adamın insan kardeşi olduğunu kanıtladı?” 37Yasa yorumcusu, “Ona acıyan” diye yanıtladı. İsa, “Git sende onun yaptığı gibi yap!” dedi.
Yarinki sinavim icin dua istegi konusuna benzer konular;
Dua istegi Sevgili kardeslerim, ben Berlin´de yasiyorum ve Isa Mesih imanlisiyim, ve burada bir türk imanlilar kilisesine gidiyorum. Sizlerden bir imanli kardesimiz icin dua etmenizi diliyorum. Ismi Sema Nimet A. Kendisi uzun zamandir kanser tedavisi görüyordu ve cok güzel olumluya gidiyordu hersey, fakat gecenlerde doktorlar kanserin tekrardan üredigini söylemis kendisine. Lütfen degerli kardeslerim Sema ablami sizlerde dualariniza aliniz, Rab`bim ona dokunsun ve sifasini vermesi icin hep beraber dua edelim.
Rabbim sizleri cok bereketlesin ve esenligi hepinizle olsun...
Berlinden Kadriye Kardesiniz
dua istegi Atina- glyfada ortodox bir arkadasımla acacagımız yeni isimiz Turk restaurantının basarılı olması için dua istiyorum. bu bizim ve ailelerimiz icin cok onemli. ozellikle su anda issiz olan arkadasımızın annesinin yasama icin
Acil dua istegi - ali Kardesler... bugun cok aci bir olay yasadim... en yakın arkadaslarımdan birinin boynu kirildi ismi Ali... durumu suan cok ciddi 2 omuriligi kırılmıs :( size yalvarırım arkadaslar... yalvaririm en kalpten, en içten dualarınızı edin... Rab Mesih Isa sesimizi umarım duyacaktır... lütfen arkadaslar... Dualarınıza gercekten cok ama cok ihtiyacım war :( simdiden cok ama cok tesekkur ederim...
Mesih Isa'nın esenligi uzerinizden eksik olmasın... Amen...
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil