Yolculuğa giden kardeşim için dua

Yolculuğa giden kardeşim için dua hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Yolculuğa giden kardeşim için dua konusu 179 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj LovePeace15 tarafından gönderildi. Yolculuğa giden kardeşim için dua Sevgili kardeşlerim uzun süre oldu foruma giremedim. Umarım hepiniz iyisinizdir , Rabbim sağlık ve esenlik versin. Bu gece küçük kardeşim bir spor organizasyonu ile İzmirden Antalyaya gidecek ve bir hafta kalacak. Ailecek bizden ilk defa ayrı kalacağı için endişeleniyoruz. Rabbe dua etmekten başka yapabileceğim yok , kardeşimin kendi başına bir şeyler yapmayı öğrenmesi gerekiyor. Sizden dileğim onun sağ salim kazasız belasız sağlıklı bir şekilde gidip gelebilmesi için dua etmeniz. Rab hepimizi kötü olandan korusun . Esenlikler . Yolculuğa giden kardeşim için dua

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Yolculuğa giden kardeşim için dua konusu 179 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj LovePeace15 tarafından gönderildi.

Yolculuğa giden kardeşim için dua konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Yolculuğa giden kardeşim için dua hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-10-11, 19:12
LovePeace15

Sevgili kardeşlerim uzun süre oldu foruma giremedim. Umarım hepiniz iyisinizdir , Rabbim sağlık ve esenlik versin. Bu gece küçük kardeşim bir spor organizasyonu ile İzmirden Antalyaya gidecek ve bir hafta kalacak. Ailecek bizden ilk defa ayrı kalacağı için endişeleniyoruz. Rabbe dua etmekten başka yapabileceğim yok , kardeşimin kendi başına bir şeyler yapmayı öğrenmesi gerekiyor. Sizden dileğim onun sağ salim kazasız belasız sağlıklı bir şekilde gidip gelebilmesi için dua etmeniz. Rab hepimizi kötü olandan korusun . Esenlikler .

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Yolculuğa giden kardeşim için dua

Yolculuğa giden kardeşim için dua konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Yolculuğa giden kardeşim için dua konusuna benzer konular;

Cennet'e giden tek yol Rab İsa Mesih midir? Soru: İsa Cennet’e götüren tek yol mudur? Yanıt: “Ben aslında iyi bir insanım, bu yüzden Cennet’e gideceğim.” “Tamam, bazı kötü şeyler yapıyorum, ama yaptığım iyi şeyler yaptığım kötü şeylerden daha çok. Bu yüzden Cennet’e gideceğim.” “Tanrı beni Kutsal Kitap’a göre yaşamadığım için Cehennem’e göndermez. Artık zaman değişti!” “Sadece çocukları taciz edenler ve adam öldürenler gibi gerçekten kötü insanlar Cehennem’e gidecektir.” Bütün bunlar yaygın bahanelerdir ama aslında bunların hepsi yalandır. Bu düşünceleri, dünyanın yöneticisi olan İblis aklımıza koyar. O ve onu izleyen herkes Tanrı’nın düşmanıdır (1Petrus 5:8). İblis insanları aldatır ve sık sık da kendini iyi birisiymiş gibi gösterir (2 Korintliler 11:14) ama Tanrı’ya ait olmayanların hepsinin düşüncelerini o yönetir....

Hristiyan olmayan forumlara "inanç savunması"na giden hristiyanlara özel duyuru Analiz Bazı hristiyanlar, hristiyan olmayan forumlara giderek "inanç savunması" yapmaya çalışmaktadırlar. Kimilerini kazanmakta, kimilerini kaybetmektedirler. Kimi tartışmalarda ise kazandıklarını fark edememekte, kimi tartışmalarda ise kaybettiklerini fark edememektedirler. Bazen karşı taraf çok seviyesiz cevap veriyor ve hristiyan kardeş sırf "kaçtı - cevap veremedi" denmemesi için tartışmaya devam etmektedir. Türkiye'de organize bir inanç savunması yok, misyon kaynaklı çeşitli çabalar var o kadar. Çok az sayıda kaynak var. İnanç Savunması konusunda bir uzman yok. Teoloji konusunda uzman kişiler çok az.

Hoş Geldin Müslüman Kardeşim Değerli Müsliman Kardeşim<o:p></o:p> Sitemize ve forumumuza hoş geldiniz. Size kardeşim diyorum çünkü İncil’de Yakup 2:1 Kardeşlerim, yüce Rabbimiz İsa Mesih`e iman edenler olarak insanlar arasında ayrım yapmayın. diye buyurmuştur.<o:p></o:p> O nedenle sizlerde bizim kardeşlerimizsiniz. İnanın hiçbir Hristiyan kardeşim sizler için art niyet düşünmez, düşünemez. Şimdi konumuza dönelim isterseniz. Biz Tevrat’tan başlayan İncil’ (Müjde) le biten Kutsal Kitaba İman ederiz. Kutsal kitabımızın için de geçen tüm peygamberleri kabul ederiz. Ve maalesef ki Kutsal Kitabımızın İçinde Muhammed ve İslam ile alakalı hiçbir emir, görüş,bildiri ve ima bile mevcut değildir.<o:p></o:p>

Neden Tanrı'ya giden tek yol İsa'dır ? "Tanri'ya giden tek yol neden Isa'dan gecer?" Bir cok kisi sormakta, " Isa'nin ozelligi nedir? neden Tanri'yi tanimamiz icin tek yol Isa'dir?" Boyle bi soruyu nasil yanitlayabiliriz acaba? Genelde biz, Isa Mesih'in Tanri'ya giden tel yol oldugunu savundugumuzda bencillik ya da dar kafalilikla suclaniyoruz. Oyle ya, onlara diyoruz "isa'siz Tanri'yi taniyamazsiniz; bu OLANAKSIZDIR!" Isin ozu sudur ki, bunu biz uydurmadik. Bu savi biz yaratmadik. BUnu bize ogreten Isa Mesih'in ta kendisidir. bizler sadece Isa Mesih'in ve incil'in soylediklerine gore hareket edip, oyle konusuyoruz. Isa, " Yol, Gercek ve Yasam Benim, ben araci olmadan babaya kimse gelemez" dedi (Yuhanna 14:6). Ayrica yine Yuhanna 8:24 de Isa soyle dedi: " Bundan oturu size, gunahlariniz icinde oleceksiniz dedim....

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih