Düşünceleriniz

Hristiyan Forum  > Forum hakkında

Oyunlar Üyelerin Resimleri Radio and TV Üye Grupları En aktif üyeler

FORUMA 20 SANİYE İÇİNDE ÜYE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Site içi arama motoru ve hristiyanlarla sohbet - chat

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

S: Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar
Düşünceleriniz - merheba. yaniz zayıf kimseler başkalarin inancina hurmetsizlık yapar. eğer ben dunyada yaşyorsam herkese saugim sonsuzdir. kendimı sevmek ya inanmak istıyorsam önce gerek dunya- da beraber...
6.825
S: Hristiyanlık ve Türkçe
Düşünceleriniz - Çeşitli dillerde Ayin'e katıldım ve doğrusunu söylemem gerekir ki Hristiyan yaşamı Türk diliyle oldukça barışıktır. Örneğin İngilizce garip bir şekilde hep itici gelmiştir bana ilahiler söylenirken....
1.774

Selam kardeşler !
Düşünceleriniz - Selam kardeşler ! Rabbimiz Mesih İsa'nın kayrası sizinle olsun.Ben buraya başka bir forumdan çıkarak geldim. Forumunuzu uzun süredir inceliyordum. Şunu söylemek istiyorum ki forumunuz tüm...
403
Teşekkür ederim
Düşünceleriniz - Sizlere sonsuz defa teşekkür etmek isterim. Çünkü kalbime düşen kıvılcımın bir alev haline gelmesini sağladınız. Kafamdaki tüm o şüphe bulutlarını hep buradan okuduklarımla kaldırdım. Sonunda da...
607
Sorularıma cevap buldum
Düşünceleriniz - Sevgili Vera.Bu siteden çok bereket aldım.çok teşekkür ederim.Hristiyanlıkta ve bu sitede yılların ve hatta on yılların sorularının cevaplarını buldum.Çok teşekkür ederim.
40
Sizleri Takdir Ediyorum
Düşünceleriniz - %99'un Müslüman Olduğu Ve Bir Bakıma ------ Olan Bir Ülkede Azınlık Olarak İbadetinizi Sürdürüyorsunuz.Bunu Buraya Yazmama Neden Olan Olay Dün Akşam Gerçekleşti.Messenger'dan Gönderilen "Bismil......
859
sizleri tebrik ederim
Düşünceleriniz - hepinize güzel günler.Sizinle bir iki düşüncemi paylaşmak istiyorum. Sitenizi çok önceden bir yayın organında gördüm.Merak ettim ve üye oldum sonra ben unuttum ama site beni unutmadı :) bana sizi...
157
Yeni bir seneye girerken Hristiyan forum'un ifade ettikleri
Düşünceleriniz - Sevgili Rab'de öz kardeşlerim ve Forum üyelerimiz. Yeni bir yıla girmemize saatler kala aklıma geldi. Bu başlık hepinize açıktır. Sizin için Hristiyan Forum'un anlamını ve sizdeki yerini,...
141
Noel Sayfası..
Düşünceleriniz - Arkadaşlar Hepimizin Kuşkusuz Sabırsızlıkla Beklediği Noel ( Doğuş Bayramı ) Yaklaşıyor. Site Yönetiminden Bir İsteğim Olacak Noel'e Özel Bir Bölüm Açılırsa Noel İle İlgili Hertürlü Şeyi Orada...
1.127
Bir benzetmeler birde Mezmurlar bolumu acilsin
Düşünceleriniz - Sevgili kardeslerim onerim benzetmeler ve mezmurlar bolumu acip her benzetmeye yada her mezmura butun kardeslerimiz fikirlerini yazsinlar kucuk bir vaaz gibi saygilar
47
yönetime ve moderatorlere, Nicoletta, Sebestian, Vera... örnek oldukları için teşekkürler
Düşünceleriniz - Hristiyanlığa çok uzak insanların bile sık sık başvurdukları bir örnektir İsa Mesih'in hoşgörüsü ve sabrı ama maalesef pratik hayatta uygulamaya gelince bu çok zor işler. Bir süredir forumdaki...
221
Küfür eden müslümanlarla ilgili düşüncemiz
Düşünceleriniz - Sitemize küfür ve tehdit gönderen müslümanları samimi duygularla Tanrı'yı arayan, kendi inancını yerine getirmeye çalışan, uygar ve iyi niyetli müslümanlardan saymıyoruz. Bize küfür edenler için...
11.887
Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

h r i s t i y a n n e t @ g m a i l . c o m