S:
Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlarDüşünceleriniz - merheba.
yaniz zayıf kimseler başkalarin inancina hurmetsizlık yapar.
eğer ben dunyada yaşyorsam herkese saugim sonsuzdir.
kendimı sevmek ya inanmak istıyorsam önce gerek dunya-
da beraber...
|
6.825 |
S:
Hristiyanlık ve TürkçeDüşünceleriniz - Çeşitli dillerde Ayin'e katıldım ve doğrusunu söylemem gerekir ki Hristiyan yaşamı Türk diliyle oldukça barışıktır. Örneğin İngilizce garip bir şekilde hep itici gelmiştir bana ilahiler söylenirken....
|
1.774 |
| |
Selam kardeşler !Düşünceleriniz - Selam kardeşler ! Rabbimiz Mesih İsa'nın kayrası sizinle olsun.Ben buraya başka bir forumdan çıkarak geldim.
Forumunuzu uzun süredir inceliyordum. Şunu söylemek istiyorum ki forumunuz tüm...
|
403 |
Teşekkür ederimDüşünceleriniz - Sizlere sonsuz defa teşekkür etmek isterim. Çünkü kalbime düşen kıvılcımın bir alev haline gelmesini sağladınız. Kafamdaki tüm o şüphe bulutlarını hep buradan okuduklarımla kaldırdım. Sonunda da...
|
607 |
Sorularıma cevap buldumDüşünceleriniz - Sevgili Vera.Bu siteden çok bereket aldım.çok teşekkür ederim.Hristiyanlıkta ve bu sitede yılların ve hatta on yılların sorularının cevaplarını buldum.Çok teşekkür ederim.
|
40 |
Sizleri Takdir EdiyorumDüşünceleriniz - %99'un Müslüman Olduğu Ve Bir Bakıma ------ Olan Bir Ülkede Azınlık Olarak İbadetinizi Sürdürüyorsunuz.Bunu Buraya Yazmama Neden Olan Olay Dün Akşam Gerçekleşti.Messenger'dan Gönderilen "Bismil......
|
859 |
sizleri tebrik ederimDüşünceleriniz - hepinize güzel günler.Sizinle bir iki düşüncemi paylaşmak istiyorum.
Sitenizi çok önceden bir yayın organında gördüm.Merak ettim ve üye oldum sonra ben unuttum ama site beni unutmadı :) bana sizi...
|
157 |
|
|
141 |
Noel Sayfası..Düşünceleriniz - Arkadaşlar Hepimizin Kuşkusuz Sabırsızlıkla Beklediği Noel ( Doğuş Bayramı ) Yaklaşıyor. Site Yönetiminden Bir İsteğim Olacak Noel'e Özel Bir Bölüm Açılırsa Noel İle İlgili Hertürlü Şeyi Orada...
|
1.127 |
|
|
47 |
|
|
221 |
Küfür eden müslümanlarla ilgili düşüncemizDüşünceleriniz - Sitemize küfür ve tehdit gönderen müslümanları samimi duygularla Tanrı'yı arayan, kendi inancını yerine getirmeye çalışan, uygar ve iyi niyetli müslümanlardan saymıyoruz.
Bize küfür edenler için...
|
11.887 |