Hristiyan Forum'a tesekkur
Düşünceleriniz BIR PROTESTAN OLARAK İNANCIMI SEVIYOR VE GURUR DUYUYORUM SEVGILI HRISTIYAN FORUM BIZLERE BU OLANAGI SAGLADIGIN ICIN BINLERCE TESEKKURLER.RABBIN LÜTUFLARI VE ESENLIKLERI UZERINIZE OLSUN
( 1 2)
|
02-09-10 10:03
|
4 |
499 |
Müslüman'ım fakat...
Düşünceleriniz Kendim Müslüman'ım ve Müslüman olarak kalacağım.
Buraya üye olma amacım, Gerçekten hiçbir zaman Müslümanlara hakaret etmeyişinizdir.Saygı ve Seviye çerçevesinde dini tartışıyorsunuz. Bunu beğendim ve üye oldum. Kendim Teolog'um.
Fakat İslam dinine inanıyorum. Türkiye'de din çoğu zaman ağır tartışmalar içeriyor ve hakaret içeriyor.
Sizin gibi 1 forum daha var Müslüman olan, onlarda Gerçekten Çok seviyeli tartışıyorlar. Seviyeli bir tartışma yaptığınız için sizlere teşekkürlerimi sunarak sitenizden ayrılıyorum. Kolay gelsin, İyi günler dilerim. İnandığınız Tanrı/lar sizinle olsun.
( 1 2 3 4 5 6 7 8)
|
10-07-10 02:18
|
22 |
5.317 |
Selam kardeşler !
Düşünceleriniz Selam kardeşler ! Rabbimiz Mesih İsa'nın kayrası sizinle olsun.Ben buraya başka bir forumdan çıkarak geldim.
Forumunuzu uzun süredir inceliyordum. Şunu söylemek istiyorum ki forumunuz tüm mesihdeki kardeşlere saygı ve sevgiyle gerçekden kucak açmış.
Diğer forumda; aynı mezhebdeki insanların kendi aralarında kavga etmesi ve diğer mezhebdeki kardeşleri açıkça kovalaması içler acısıydı.
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim! En iyisi o insanlar için dua edip, Rabbimiz Mesih İsa'nın onlara merhamet etmesini dilemek.
Yönetimi ve güzel paylaşımlarını bizimle paylaşan tüm mesihdeki kardeşlerimi tebrik ederim.
( 1 2)
|
22-02-10 16:13
|
5 |
535 |
Teşekkür ederim
Düşünceleriniz Sizlere sonsuz defa teşekkür etmek isterim. Çünkü kalbime düşen kıvılcımın bir alev haline gelmesini sağladınız. Kafamdaki tüm o şüphe bulutlarını hep buradan okuduklarımla kaldırdım. Sonunda da arasından gelen ışığı görebildim.
Ben bu siteye ilk girdiğimde sadece kalbimde bir arayış vardı. Şüpheyle yaklaştım, okudum, yadırgadım, sonunda öğrendim.Tüm o önyargılarıma, yanlış bilgilendirilmeme bir panzehir oldunuz. Sadece iman etmeme değil, bir insan olarak bildiklerimin ne kadar yanlış olabileceğini, önyargıların beni nelerden alıkoyabileceğini tekrar hatırlattınız. Ufkumu genişlettiniz.
Bugün iman etmiş birisi olmamda sizlerinde payı vardır. Müjdeyi duymuştum buraya geldiğimde, sayenizde onun değerini öğrenmiş birisi olarak...
( 1 2)
|
16-02-10 12:32
|
3 |
693 |
Sorularıma cevap buldum
Düşünceleriniz Sevgili Vera.Bu siteden çok bereket aldım.çok teşekkür ederim.Hristiyanlıkta ve bu sitede yılların ve hatta on yılların sorularının cevaplarını buldum.Çok teşekkür ederim.
|
01-02-10 08:47
|
0 |
109 |
Sizleri Takdir Ediyorum
Düşünceleriniz %99'un Müslüman Olduğu Ve Bir Bakıma ------ Olan Bir Ülkede Azınlık Olarak İbadetinizi Sürdürüyorsunuz.Bunu Buraya Yazmama Neden Olan Olay Dün Akşam Gerçekleşti.Messenger'dan Gönderilen "Bismil... Bilmem Kaç Kişiye Gönder" Niteliğindeki İletiyi "Ben Müslüman Değilim." Diye Cevaplandırdım.Sonrasında Anneme Ve Bana Küfür Geldi Tabi ki.Böyle ----- Dinini Zaten İstemiyorum , Ve Sizin Ne Kadar Zorlandığınızı Biliyorum.
Ben olan tanrının ifadesiyle , sizlerin rahata kavuşmasını arzuluyorum ve olacağını biliyorum. Hoş vakitler.
( 1 2 3)
|
26-01-10 23:54
|
7 |
974 |
sizleri tebrik ederim
Düşünceleriniz hepinize güzel günler.Sizinle bir iki düşüncemi paylaşmak istiyorum.
Sitenizi çok önceden bir yayın organında gördüm.Merak ettim ve üye oldum sonra ben unuttum ama site beni unutmadı :) bana sizi özledik şeklinde e mailler geliyordu.tamam belki otomatik olabilir ama insanları böyle değerli hissettirdiğiniz için sizi kutlarım.bu forumun insanları çok farklı.Başka forumlara üye oldum,ondan biliyorum.diğer forumlar herkesin birbirine caka sattığı,birbirini kırdığı ve affedersiniz çok özür ama kızların msn sini almak için üye olanlarla dolu.siz gördüğüm kadarıyla birbirinize o kadar saygılısınız ki umarım bu sevgi çerçeveniz hep korunur.
Lafı çok uzattım ama işte insan içindekileri söylemez ise zihnen kötürüm gibi oluyor.Sizi kırdıysam çok...
|
23-01-10 21:05
|
1 |
258 |