Açık Teşekkür.. konusu
659 kez okundu,
4 kez cevaplandı. En son mesaj
esila tarafından gönderildi.
Açık Teşekkür.. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

27-08-09, 04:43
Kitty
Gerek paylaşım açısından gerek dinsel açıdan... Hangi açıdan bakarsanız aynı ortak paydaya varacağınızdan eminim... Bizi burada bir arada tutan ortak imanlarımız, kardeşliğimiz.
Buraya üye olduğum zaman öyle bilgisiz öyle toydum ki başından bilen kardeşlerim vardır. Fakat şundan eminim eğer imanım konusunda bu kadar kısa zaman içerisinde çok çok büyük adımlar atmama neden olan birşey varsa o da Kutsal Ruh'un bereketi ve de bu sitedir...
Benim her sorunumu her koşulda dinleyen, her zaman ilgiyle yaklaşan, zaman zaman ortadan kaybolduğumda (dersler ve internetsizlik malum) beni sormayı bırakmayan, desteğini her an arkasında hissettiğim sevgili yönetimdeki kardeşlerim, öyle zaman oldu ki bana kanımdan olan kardeşimden daha yakın oldunuz bunu samimiyetle söyleyebiliyorum.
Çünkü öz kardeşimin anlayamayacağı ve benim hayatımı borçlu olduğum bir konuda, imanım konusunda benim yolumu aydınlattınız.. Çok teşekkürler. Bugün huzurlu bir şekilde başımı yastığa koyabiliyorsam emin olun sizin sayenizde...
Son zamanlarda yaşadığım karmaşadan ve panik halinden rahatlıkla sıyrılmamı sağlayan, benim için dua eden, destek olan, araştırma yapan, değerli bilgi ve gönderileriyle beni bereketleyen, sıkıntıma ve sevincime ortak olan sevgili ortodoksmoderatorler (özellikle Anastasia kardeşim, sen göklerdeki en güzel yerlere layıksın Rab'bin izini ile), bu günahkar kuzunun her zaman dualarındasınız. Dilerim Rab bütün gönlünüze koyduklarını size ulaştırır.
Bazen düşünüyorum. Ya sizler de olmasaydınız?? İyiki varsınız bütün kardeşlerim, iyi ki bir aradayız. Dilerim bir gün ben de sizin kadar bereketli işler yapabilirim, Rab'bin yardımı ve ışığı ile kuzuların yolunu aydınlatabilirim. Kutsal Ruh'un esenlikleri hep üzerinizde olsun Rab sizleri her zaman korusun...
Açık Teşekkür..
Benim şaka tarzım doğruyu söylemektir. Doğru, dünyadaki en komik şakadır. (Bernard Shaw)
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Açık Teşekkür..

27-08-09, 12:35
tizciano
Çok güzel bir teşekkür yazısı olmuş Kitty kardeş.
Güzel dileklerine de AMİN diyorum..
Rabbin lütfu ve esenliği seninle olsun...
Açık Teşekkür..
FORUMA ÜYE OLUN! /
Açık Teşekkür..

27-08-09, 22:48
kiraA
AMİN kardeşim. Yazılarını okuyunca gerçekten çok duygulandım. İsa Mesih ile tanıştığım ilk zaman gözümün önünden geçti.
Rabbin esenliği ve sevgisi her zaman seninle olsun..
Açık Teşekkür..
FORUMA ÜYE OLUN! /
Açık Teşekkür..

31-08-09, 16:48
MR.CAGE
Burda bulunma amaçlarımızdan biri de biribirimize iyi ya da kötü günde destek olmaktır kardeşim.Biraz olsun yardımımız dokunduysa ne mutlu bizlere.Rabbin lutfu sizinle olsun.
Açık Teşekkür..
FORUMA ÜYE OLUN! /
Açık Teşekkür..

04-09-09, 10:52
esila
kitty yazıların çok güzel gerçekten bu yolda canını verecek bi insansın keşke herkes sen gibi hassas olsa duyguların düşüncelerin çok hoşuma gitti.dualrına ve iyi dileklerine AMİN diyorum.esen kal..
Açık Teşekkür..
FORUMA ÜYE OLUN! /
Açık Teşekkür..
Açık Teşekkür.. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil