Bazı Hıristiyanlar Neden Müslümanların Buraya Üye Olmasını İstemiyor? konusu
6316 kez okundu,
61 kez cevaplandı. En son mesaj
Nevhel tarafından gönderildi.
Bazı Hıristiyanlar Neden Müslümanların Buraya Üye Olmasını İstemiyor? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4 5 11
>
Sonuncu »

15-02-09, 22:35
ilkeli91
Çok merak ettiğim bir soru. Sanki o insanlar müslümanların hepsinin aynı zihniyette olduğunu düşünüyor. Gerçek bu ki öyle. Evet şimdi bu soruyu cevaplamanız dileyiyle.
Sevgiler...
Bazı Hıristiyanlar Neden Müslümanların Buraya Üye Olmasını İstemiyor?
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

15-02-09, 23:08
spranos
|
|
ilkeli91
|
Çok merak ettiğim bir soru. Sanki o insanlar müslümanların hepsinin aynı zihniyette olduğunu düşünüyor. Gerçek bu ki öyle. Evet şimdi bu soruyu cevaplamanız dileyiyle.
Sevgiler...
|
Islami bir sitede
Hristiyan'lar uye olup
Hristiyanligi yuceltici mesaj yazabiliyorlar mi ? Ustune ustluk ozel uye olabiliyor mu ? Ama bu sitede bunlar oluyor.
Ben
Hristiyan degilim ve Musluman'larin bu siteye uye olmalarini,Ancak cevap yazma hakki taninmamasini istiyorum.
Cunku burasi
Hristiyanligin paylasim yapilabilecegi bir alan olmali,Ve cevap yazacak Musluman'larda
Hristiyanlik paylasimlarina uygun seyler yazmali,Musluman'lik hakkinda bir seyler yazmamali,Hatta ve hatta paylasim yapmali.
Ama siteye uye olan Musluman'larin mesaj yazdigi yerlere bakarsak,Ben onlarin hic bir
Hristiyanlik paylasimi bolumlerine mesaj attiklarini gormedim,Hep tartismali alanlara ve Musluman'larla ilgili olan konulara giriyorlar.
Zaten Turkiye'de yeterince Musluman'lik her yere dagiliyor,Boyle bir sitede Muslumanlik ve Islam lafinin gecmesini istemiyorum artik,Sadece
Hristiyanlik paylasimi olmasini istiyorum,Site amacina uygun davranmali.
SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU:Spranos isimli üyemiz bir
hristiyan değildir, bunu hatırlatmak isteriz.
Spranos isimli üyemize hitaben ise; sitemiz başlangıç amacını aşıp, çok yönlü bir hale gelmiştir, bu saatten sonra amacını tarif etmeye çalışmak tarif etmediğimiz veya edemeyeceğimiz diğer yönlerini gözardı etmek sonucuna gider. Bu açıdan bir amaç belirtmemize gerek yoktur artık bu noktadan sonra. İsmi üstünde
hristiyan forumu...

[CENTER][B][COLOR=#48d1cc]Sevgili kardeşlerim,Birbirimizi sevelim.Çünkü Sevgi Tanrı'dandır.Seven herkes Tanrı'dan doğmuştur ve Tanrı'yı tanır. 1. Yuhanna 4:7[/COLOR][/B][/CENTER]

FORUMA ÜYE OLUN! /

16-02-09, 16:25
protestanmoderator3
Bence "o insanlar" dediğiniz kişilere bu soruyu yöneltiniz....Bu site uzun zamandır bulunmakta.Site yöneticilerinin kararıdır. Onlar istemese müslümanlar alınmaz diye düşünüyorum.Ayrıca kendinden emin olan ve rahatsız edici davranışlarda bulunmayan Müslümanlar neden sürekli bu tür şeylerin peşinde koşar onu da anlamış değilim.Kim ne için geldiyse o amaç peşinde koşşun.Bu ve benzeri sorularla forum meşgul edilmemeli.İnsanlar daha fazla bilgi paylaşımı yapmak için türkçe içerikli kaynakları bıraktılar,ingilizce içerikli kaynak paylaşımı için ingilizce çeviri yapabilecek gönüllü kişiler arıyorlar.Bence bunun peşinden koşsun herkes hem kendisi hem de başkası için.Site yöneticileri zaten bu tür konuları aşmış bulunmakla birlikte bir de üstüne üstlük
Hristiyan dinine mensup olmayan herhangi bir inanışa sahip kişileri de kabul ediyorlar mı?Ediyorlar.Lütfen burada kullanıcı olarak bulunan kişilerin şahsi düşünce,davranış ve şahsi alınganlıklarımızı bir kenara bırakıp site yöneticilerinin dediklerine bakalım...Esenkalınız....
FORUMA ÜYE OLUN! /

16-02-09, 18:45
spranos
Sitenin eski halinde Islamiyet bolumu oldugunu hatirliyorum,Ama gelen hakaretler biktirmis durumda ki suan ki durum bile hosgoru sinirlarini zorlamistir,Gercekten siteyi tebrik ediyorum,Benim desteklemedigim bir konu olsa da :)

[CENTER][B][COLOR=#48d1cc]Sevgili kardeşlerim,Birbirimizi sevelim.Çünkü Sevgi Tanrı'dandır.Seven herkes Tanrı'dan doğmuştur ve Tanrı'yı tanır. 1. Yuhanna 4:7[/COLOR][/B][/CENTER]

FORUMA ÜYE OLUN! /

17-02-09, 18:41
vesper
Hristiyanlığa karşı yapılan hakaretlerden olabilir.
Ancak ben Müslümanların buraya üye olması taraftarıyım. Dışarda
hristiyanlık çok yanlış tanıtılıyor. SAMİMİ bir Müslüman anlayamadığı yerleri sorabilir. Ben de öyle yapmıştım hatta burdaki bazı
Hristiyan arkadaşlar önceden Müslümandı. Araştırmak amacıyla gelebilirler. Ancak dini tebliğ etmek için değil yanlış yapıyorsunuz demek için değil. zaten mesajlar denetleniyor. Samimi olanın gelmesi taraftarıyım ben.

İSA:''YOL YAŞAM VE GERÇEK BENİM, BENİM ARACILIĞIM OLMADAN KİMSE BABA'YA GİDEMEZ.''

FORUMA ÜYE OLUN! /
Bazı Hıristiyanlar Neden Müslümanların Buraya Üye Olmasını İstemiyor? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4 5 11
>
Sonuncu »
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil