Bir öneri konusu
986 kez okundu,
5 kez cevaplandı. En son mesaj
FormerlySaul tarafından gönderildi.
Bir öneri konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>

04-01-12, 21:13
FormerlySaul
Merhabalar,
Sevgili yönetim öncelikle hepinize burda yazabilmemiz ve okuyabilmemiz için bu güzel ve düzgün ortamı sağladığınız için teşekkür ederim. Ellerinize, emeğinize sağlık.
Bir önerim olacak, genelde
hristiyan üyelerin mesajlarına hiç sansür uygulanmıyor. Çok şükür buna fazla gerek olmuyor.
Aramızdaki iletişimi hızlandırmak ve sizin yükünüzü azaltmak için acaba inancı
hristiyanlık olan üyeler belli bir süreden sonra moderatör onayına gerek kalmaksızın yazsalar nasıl olur ?
Hatta aramızda çok düzgün, seviyeli, açık görüşlü müslüman kardeşlerde var yazılarından okuduğum kadarı ile. Kısacası bir üyelik seviyesine çıkınca direk yazabilsek nasıl olur sizce?
Bu sadece bir öneri işin teknik kısmı ve işlevselliği konusunda tabiki sizin kadar fikrim olamaz.
Ayrıca zamanında yönetimi kırmıştım bunun için tekrar çok özür dilerim şimdi bazı şeyleri çok daha iyi anlıyorum. Hem imanda biraz daha gelişmem hemde burdaki diğer kardeşlerle sizin sağladığınız bu ortam sayesinde olgunlaştım ve tekrar özür dileme gereği duydum.
Sevgiler ve Esenlikler.
Bir öneri
Tanrı'nın Zırhını Kuşanın
Ef.6:10-18
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Bir öneri

04-01-12, 22:35
cengiz33
Önerine katılıyom kardeşim
Bir öneri
Romalılar 10. Bölüm - 16
Ne var ki, herkes Müjde'ye uymadı. Yeşaya'nın dediği gibi: «Rab, verdiğimiz habere kim inandı?»
FORUMA ÜYE OLUN! /
Bir öneri

06-01-12, 00:31
admin1 Ken Block
|
|
FormerlySaul
|
Merhabalar,
Sevgili yönetim öncelikle hepinize burda yazabilmemiz ve okuyabilmemiz için bu güzel ve düzgün ortamı sağladığınız için teşekkür ederim. Ellerinize, emeğinize sağlık.
Bir önerim olacak, genelde hristiyan üyelerin mesajlarına hiç sansür uygulanmıyor. Çok şükür buna fazla gerek olmuyor.
Aramızdaki iletişimi hızlandırmak ve sizin yükünüzü azaltmak için acaba inancı hristiyanlık olan üyeler belli bir süreden sonra moderatör onayına gerek kalmaksızın yazsalar nasıl olur ?
Hatta aramızda çok düzgün, seviyeli, açık görüşlü müslüman kardeşlerde var yazılarından okuduğum kadarı ile. Kısacası bir üyelik seviyesine çıkınca direk yazabilsek nasıl olur sizce?
Bu sadece bir öneri işin teknik kısmı ve işlevselliği konusunda tabiki sizin kadar fikrim olamaz.
Ayrıca zamanında yönetimi kırmıştım bunun için tekrar çok özür dilerim şimdi bazı şeyleri çok daha iyi anlıyorum. Hem imanda biraz daha gelişmem hemde burdaki diğer kardeşlerle sizin sağladığınız bu ortam sayesinde olgunlaştım ve tekrar özür dileme gereği duydum.
Sevgiler ve Esenlikler.
|
Böyle bir şey yalnızca küfür ve hakaretleri engellemek için değil, ayrıca site güvenliği açısından da gereklidir. Çeşitli yazılımlar aracılığıyla kısa süre içinde siteye binlerce mesaj atılabilmektedir. Forum moderasyonu bu tarz tüm saldırılara karşı koruma sağlar. Ayrıca site adminleri mesajları takip ederken gizli hack kodlarını da silerler.
Türkiye'de yaşadığımız gerçeğini hatırlayarak böyle önlemler almak zorundayız.
Ayrıca forum hakkındaki güzel düşünceleriniz için de teşekkür ederiz, Rabbin sizi daha da bereketleyip geliştirmesini, ilerde kendi mezhebinizin moderatorlerinden biri olmanızı dileriz.
Esenlikler
Bir öneri
BU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.
UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.
Sınav için dua isteği (26 Mayıs)
Facebook profilimiz
FORUMA ÜYE OLUN! /
Bir öneri

06-01-12, 02:56
FormerlySaul
|
|
admin1 Ken Block
|
|
|
FormerlySaul
|
Merhabalar,
Bir önerim olacak, genelde hristiyan üyelerin mesajlarına hiç sansür uygulanmıyor. Çok şükür buna fazla gerek olmuyor.
Aramızdaki iletişimi hızlandırmak ve sizin yükünüzü azaltmak için acaba inancı hristiyanlık olan üyeler belli bir süreden sonra moderatör onayına gerek kalmaksızın yazsalar nasıl olur ?
Sevgiler ve Esenlikler.
|
Böyle bir şey yalnızca küfür ve hakaretleri engellemek için değil, ayrıca site güvenliği açısından da gereklidir. Çeşitli yazılımlar aracılığıyla kısa süre içinde siteye binlerce mesaj atılabilmektedir. Forum moderasyonu bu tarz tüm saldırılara karşı koruma sağlar. Ayrıca site adminleri mesajları takip ederken gizli hack kodlarını da silerler.
Türkiye'de yaşadığımız gerçeğini hatırlayarak böyle önlemler almak zorundayız.
Ayrıca forum hakkındaki güzel düşünceleriniz için de teşekkür ederiz, Rabbin sizi daha da bereketleyip geliştirmesini, ilerde kendi mezhebinizin moderatorlerinden biri olmanızı dileriz.
Esenlikler
|
Spammerları tamamen unutmuşum, gerçi onlar şu resimdeki sayıları girerek onay verme sistemiyle geçer ama hack kodu olayını hiç bilmiyorum. Genede değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Moderatörlük konusunda katekümenliğim bitip tam eğitimimi tamamlayınca elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Sevgilerimle.
Yönetim Notu: Katolikmoderator de sizi takip ediyor...
Bir öneri
Tanrı'nın Zırhını Kuşanın
Ef.6:10-18
FORUMA ÜYE OLUN! /
Bir öneri

07-01-12, 02:26
KANTOR
MODORATÖR ONAYI
Ne yazık ki Türkiye'de koşullar hiç içaçıcı değildir. Ülke henüz demokrat değil, demokratikleşme aşamasındadır.
Belirtilen üyelik düzeyi, başta küfür, islami misyonerlik olmak üzere kötü niyetli iletişim odaklarını engellemeyecektir. Moderatör onayı güncelliğini korumaktadır ve gereklidir. Kaldı ki, moderatör onayından niçin çekinilmektedir? Belli bir erdem ve kültür düzeyi çerçevesinde kaleme alınan tüm iletiler zaten yayınlanmaktadır.
KANTOR
Bir öneri
FORUMA ÜYE OLUN! /
Bir öneri
Bir öneri konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil