Arşiv Sayfa 2 / Bu sitedeki hristiyanlar farklı - Sayfa 2

Arşiv Sayfa 2 Bu sitedeki hristiyanlar farklı hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : Bu sitedeki hristiyanlar farklı - Sayfa 2 konusu 2484 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj ortodoksmoderator tarafından gönderildi. Bu sitedeki hristiyanlar farklı BEN BU SİTEYE İLK DEFA TESADÜFEN İNTERNETTE SÖRF YAPARAKEN RAST GELDİM DİKKATİ Mİ ÇEKTİ VE ÜYE OLDUM BİRİLERİ BANA HIRİSTİYANLIK HAKKINDA TATMİN EDİCİ BİLGİ VEREBİLİR Mİ ACABA AVRUPADA 5 YIL KALDIM ÇOK DEFA KİLİSELERE GİTTİM AMA KİMSE İLGİLEN MEDİ BİLE AMA BEN HIRİSTİYANLIK HAKKINDA BİLGİ EDİNMEK İSTİYORUM BURADA YAZILANLAR LA GERÇEK HAYATTAKİ HIRİSTİYANLIK ÇOK FARKLI BURADA DAHA BÖYLE SICAK YAKLAŞIMLAR VAR AMA REEL DE HİÇ DE ÖYLE GÖRMEDİM ACABA NEDEN?SAYGILARIMLA. Bu sitedeki hristiyanlar farklı

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Bu sitedeki hristiyanlar farklı konusu 2484 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj ortodoksmoderator tarafından gönderildi.

Bu sitedeki hristiyanlar farklı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2

Bu sitedeki hristiyanlar farklı hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-08-08, 15:29
Bu sitedeki hristiyanlar farklı
shakiravesertan

evet. gerçekten bende aynı şeyi düşünüyorum. aslında doğrusunu söylemek gerekirse birçok hristiyan sadece hristiyan olduğunu söylüyor.ama hristiyanların isteklerine sıra gelince çoğu bunlara kulak bile vermiyor. ama ben bir hristiyanın önce kutsal kitabı dinlemesi gerektiğine inanıyorum.aslında hristiyan olup da kiliseye gitmekle iş bitmiyor.kutsal kitabı dinlemek kiliseye gidip papa,rahib,papaz veya patriği dinlemekten çok daha yararlı ve doğrudur bence.kiliseye gidip görkemli ayin ve törenlerle kendimizi eğlendireceğimize biraz tanrıyı mutlu etmeliyiz.evet sanki yıllardır hristiyanmışımgibi konuştuğumu düşünebilirsiniz.oysa daha yeni hristiyan oldum ve bunu tanrıdan ve sizden başka kimse bilmiyor.ama olsun.ben böylede çok mutluyum.çünkü bunu etrafımdakilere anlatmam sonum olabilir...

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Bu sitedeki hristiyanlar farklı

Bu sitedeki hristiyanlar farklı hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-02-09, 21:31
ilkeli91

Bu site gerçekten de misyonunu iyi yapıyor helal olsun. Müslümanım ama hıristiyanlığı güzel tanıtıyorlar.

Bu sitedeki hristiyanlar farklı hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-02-09, 22:58
Rabbi Bruk

ilkeli91
Bu site gerçekten de misyonunu iyi yapıyor helal olsun. Müslümanım ama hıristiyanlığı güzel tanıtıyorlar.
profillerimizi müslüman üyelere açmayınız lütfen bu kişi nasıl özel üye oldu?

SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU: Özel üyeler = hristiyanlar demek değildir, sadece insan gibi konuşabilen, muhabbet edebilen, hakkında şikayet veya tereddüt olmayan kişilerdir.

Bu sitedeki hristiyanlar farklı hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-02-09, 00:02
spranos

Rabbi Bruk
ilkeli91
profillerimizi müslüman üyelere açmayınız lütfen bu kişi nasıl özel üye oldu?

SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU: Özel üyeler = hristiyanlar demek değildir, sadece insan gibi konuşabilen, muhabbet edebilen, hakkında şikayet veya tereddüt olmayan kişilerdir.
Mesajiniz beni uzdu sayin Rabbi Bruk herkes esittir burada...

Bu sitedeki hristiyanlar farklı hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-02-09, 01:22
ortodoksmoderator

shakiravesertan
evet. gerçekten bende aynı şeyi düşünüyorum. aslında doğrusunu söylemek gerekirse birçok hristiyan sadece hristiyan olduğunu söylüyor.ama hristiyanların isteklerine sıra gelince çoğu bunlara kulak bile vermiyor. ama ben bir hristiyanın önce kutsal kitabı dinlemesi gerektiğine inanıyorum.aslında hristiyan olup da kiliseye gitmekle iş bitmiyor.kutsal kitabı dinlemek kiliseye gidip papa,rahib,papaz veya patriği dinlemekten çok daha yararlı ve doğrudur bence.kiliseye gidip görkemli ayin ve törenlerle kendimizi eğlendireceğimize biraz tanrıyı mutlu etmeliyiz.evet sanki yıllardır hristiyanmışımgibi konuştuğumu düşünebilirsiniz.oysa daha yeni hristiyan oldum ve bunu tanrıdan ve sizden başka kimse bilmiyor.ama olsun.ben böylede çok mutluyum.çünkü bunu etrafımdakilere anlatmam sonum olabilir...
Sevgili yeni hristiyan kardeşim,
kiliseye gitmek, ayιnlara ve törenlere katιlmak, adak sunmak, dua etmek, ibadette bulunmak Tanrι’dan verilmiş ve Tanrι’yla ilişki kurmamιzι sağlayan hristiyan vecibeleridir. Eğlence değildir. Tabii Rab’bi sevenler için O’nunla birlikte olamak eğlence kadar rahatlatιcι ve hoştur.

Bu yüzden, sunakta adak sunarken kardeşinin sana karşı bir şikâyeti olduğunu anımsarsan, adağını orada, sunağın önünde bırak, git önce kardeşinle barış; sonra gelip adağını sun.
Matta 5:23-24

8 Tapınakta çalışanların tapınaktan beslendiklerini, sunakta görevli olanların da sunakta adanan adaklardan pay aldıklarını bilmiyor musunuz?
1. Korintliler 9:13

10 Altın bir buhurdan taşıyan başka bir melek gelip sunağın önünde durdu. Tahtın önündeki altın sunakta bütün kutsalların dualarıyla birlikte sunmak üzere kendisine çok miktarda buhur verildi.
Vahiy 8:3

12 Sunaktan gelen bir sesin, “Evet, Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı, Yargıların doğru ve adildir” dediğini işittim.
Vahiy 16:7

Kutsal Ruh sizi Rab'bin doğru yolunda yϋrϋtsϋn.
Esenlikler

Bu sitedeki hristiyanlar farklı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2  

Bu sitedeki hristiyanlar farklı konusuna benzer konular;

Farklı farklı incillerin oluşma sebepleri nelerdir? Bu incillerden hangisi doğru veya hangisi ilk günkü doğruluğunu koruyabilmiştir.Papazlar bu kitaplara kendi cümlelerini katmış mıdır? Yönetim Notu: Öncelikle sorunuz yanlıştır. Farklı farklı İnciller yoktur, bunu böyle öğreten bazı sahtekarlar vardır. İncil'in önsözünü bile açıp okusanız bunu anlamak mümkündür. Dolayısıyla ikinci ve üçüncü cümleleriniz de otomatikman yanlıştır. Tek bir İncil vardır, o da doğrudur. Bunun dışında diğer tüm söylenenler yalandır.

Farklı mezheplerde Aziz(e)ler Rabb'in esenliği üzerinizde olsun. Amin. Kilise Paterleri, Kutsal Elçiler ve Azize Bakire Maryam Anne dışındaki aziz(e)ler tüm mezhepler için geçerli midir ? Örneğin, Katoliklerin azizi Pater Pio (Padre Pio) Ortodokslar tarafından onurlandırılır mı ? Ya da Ortodoks Azize'si Şehit Barbara Katolikler tarafından ? Çok teşekkürler şimdiden, Rab'de kalın. Mesih'te kardeşiniz.

Bir sitedeki Hz.İsa'lı Facebook reklamı Bize gönderilen bir emailden çıkan resim...

Ortadoğu'daki ayaklanmalarda hristiyanlar ve Türkiyeli Hristiyanlar Biliyorsunuz ki Ortadoğu'da bu yıl bir çok isyan yaşandı, isyanlardan önce ilgili ülkelerde öncelikle hristiyan azınlıklara saldırılar da yapıldı. İsyanlar süresinde ve sonrasında ise hristiyanlar bir çok problem yaşadı, yaşıyor. Belki ileride Türkiye de Ortadoğu'daki gibi hareketlilikler yaşayabilir. Tüm bunların ışığında, acaba Türkiyeli Hristiyanlar nasıl düşünmeliler, nasıl hareket etmeliler, neleri yapmalılar, nelere dikkat etmeliler?

Anglikanlık 'ın farklı yüzleri Daha önceki yazılarımızda da belirttiğimiz üzere,Anglikan kilisesi kendisini Katoliklik ile Protestanlık arasında orta bir yol (Latince: ''VIA MEDIA'' ) olarak tanımlar ve bu ikili yönü, ibadetlerinde de Katolik ve Protestan öğeleri aynı kilise çatısı altında barındırmasına sebebiyet verir.Demokratik bir ibadet anlayışı ile Anglikan kilisesi,üyelerine hangi tarzda ibadet edecekleri konusunda oldukça geniş bir tercih hakkı ve bireysel özgürlük tanır. Anglikan cemaatleri,kendi aralarında ibadetlerinde uyguladıkları liturjik uygulamalara göre üçe ayrılırlar. Bunlar; 1) Low Church 2) High Church (Anglo-Katolik)

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih