| HRİSTİYAN FORUM
> Forum hakkında
> Düşünceleriniz
: Forum hakkında düşünceler konusu 725 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi. Forum hakkında düşünceler Sevgili kardeşler, Konu başlığında yer alan yazının dışında şunu vurgulamak isterimki;çok değerli bir foruma ve yöneticilere sahibiz.Bazen forum kurallarının dışına çıkan sorularım ve görüşlerim olsa da;sayın forum yönetimi çok zor ve ulvi bir iş başarıyor. Sayın forum yönetimi;Rab sizi bereketlesin,esenliğini üzerinizden ayırmasın ve sizi korusun.Amin. Sevgilerimle. Forum hakkında düşünceler
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Forum hakkında düşünceler konusu 725 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi.
Konu başlığında yer alan yazının dışında şunu vurgulamak isterimki;çok değerli bir foruma ve yöneticilere sahibiz.Bazen forum kurallarının dışına çıkan sorularım ve görüşlerim olsa da;sayın forum yönetimi çok zor ve ulvi bir iş başarıyor.
Sayın forum yönetimi;Rab sizi bereketlesin,esenliğini üzerinizden ayırmasın ve sizi korusun.Amin.
Mesajınızı ilgili konudan çekip yeni bir konu olarak bu bölüme taşıdık.
Güzel sözlerinize "Övünen, Rab`le övünsün.2. Korintliler 10:17" ayeti ile teşekkür etmek isteriz.
Ayrıca bahsi geçen değerli büyüğümüz ilgili durumdan telefon yoluyla da haberdar edildi, kendi bilgisi ve talebi doğrultusunda yakalamış olduğunuz değişiklik yapıldı. Kendisi bize teşekkür etti.
Forum hakkında düşünceler konusuna benzer konular;
Forum teması Merhaba,
Sevgili kardeşlerim, bugün iman ederek aranıza katıldım. Sanki üzerimde tonlarca yük vardı, ve hepsi saniyeler içerisinde kayboldu. Bu yazdıklarım benim yaşadığım hissi tam olarak açıklayamıyor. Kelimelerle ifade edilemeyecek bir huzur içerisindeyim. Buna sebep olan herkese, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Benim nacizane bir önerim var. Sohbet ve bilgi edinme amaçlı kurulan bu sitemiz, içerik olarak çok dolu olsa da, görsel olarak çok yalın kalıyor. Sitenin görünümünü normal bir forum temasına yaklaştırırsak, hem aranan bilginin bulunması kolaylaşır, hem de yeni gelen kardeşlerimiz çok daha düzenli bir sitede bilgi edinmiş olurlar.
Şu anki haliyle forum oldukça kötü ne yazık ki. Bunun düzeltilme imkanı varsa minnettar olurum.
Rab sizi daima sevgiyle...
Forum için Bazı kardeşlerimiz maddi olarak, bazı kardeşlerimiz dua ile, bazı kardeşlerimiz de emek vererek forumumuzun bazı teknik problemlerini giderdiler + email sistemi problemini de çözdüler.
Bu konularda dua ederseniz seviniriz, Rab hem daha fazla gönüllü, hem daha fazla güvenilir moderator/teknik uzman, hem de daha fazla finansal destek sağlasın.
hrıstiyan forum sayın hrıstiyan arkadaşlar üye olduğumdan beri sitedeki yazı ve konuları okuyorum.
itiraf etmeliyimki harika işler başarmışsınız bir sürü müslüman sitesine zaman zaman bakıyorum. onlardan çok farklı ve doyurucusunuz. tebrik ederim
onların mesajları genellikle basit mesajlarla süslü en meşhurları
- emeğne sağlık kardeşim , allah razı olsun kardeşim v.s v.s
metinleriniz son derece basit ve yavan olduğunu söylediğim için beni kovdular
birisinden kovulma nedenim şuydu
Forum da cep teması için teşekkürler Forum yönetimi gerçekten çok faydalı ve iyi bir iş yapmış. Cep teması çok faydalı oldu. İşim gereği pocket pc kullanmak durumunda kalıyordum ve bu tema sayesinde daha net okuyorum ve forumdan faydalanıyorum.
Rab sizi bereketlesin ...
Esenlikler,
FORUM KURALLARI <hr> TÜM ÜYELER İÇİN FORUM HAKKINDA BİLGİLENDİRME;<hr> <table cellspacing="0"> <tbody><tr> <td>
Forumumuz; "moderasyonlu" bir forumdur. Moderasyonlu forum sistemini uygulayan ilk Türkçe Hristiyan forumudur. Bunun anlamı; foruma gönderilen mesajlar hemen forumda görünmezler, moderasyon panelinde, yöneticiler tarafından onaylanmayı beklerler. Sadece yöneticilerin onaylamış olduğu mesajlar forum üyeleri tarafından görülecek şekilde yayınlanmaya başlar.
Forum; hristiyanlığın temsilcisi DEĞİLDİR. Sadece türkçe konuşan hristiyanların, hristiyanlıkla ilgilenenlerin, gönüllü olarak karşılıklı sohbet ettikleri, bilgi alış verişinde bulundukları bir yerdir.
Forum hiç kimseyi hristiyan yapma amacı gütmez. Çünkü bize göre Hristiyan olmak kişi ve Tanrı arasındaki bir...
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil