admin1 Ken Block
Forumda bazı değişiklikler
Forum sistemimiz vb 3.6.11'den vb 3.7.3'e yükseltilmiştir, yeni sistemle ilgili ayarlamalar 1 hafta kadar sürecektir. Bu süre için bazı özellikler size açıkken kapanabilir, bazı fonksiyonları kullanamayabilirsiniz. Lütfen bu değişiklikleri kişisel olarak algılamayınız.
Timoteos
Ben forumun bu yeni halinden çok memnunum.
Profil okuma özelliği kaldırılmasa çok iyi olur.
Forum yönetimine teşekkür ediyorum, hakikaten büyük emek veriyorlar.
Rab sizleri bereketlesin, dualarımda sürekli anıyorum sizleri.
sahin56
forum idaresine teşekürler her haliyle güzel
Emre-istanbul
Öncelikle güncelleştirmeler hakkında bizleri bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.
Bizler için daha güzel bir ortam hazırlamak için çalışan ve de rabbe hizmet adına birşeylere çabalayan insanların olduğunu bilmek gerçektende çok güzel...
Rab sizleri bereketlesin ve de kutsal ruh ile güçlendirsin...
İsa,"Yol,gerçek ve yaşam Ben'im" dedi."Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez.Yuhanna 14:6
Anastasia
Cabalarιnιz icin Rab sizi berektlesin!
Sevgilerimle
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler