Forumunuza dair...

Forumunuza dair... hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : Forumunuza dair... konusu 1217 kez okundu, 5 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi. Forumunuza dair... Elimden geldiğince forumunuzun tamamını inceliyorum. Herşeyden önce konuşma ve hitap tarzınızın naifliği ve bu naifliği tüm sabit fikirli, saldırgan hatta saygısız kişelere karşı dahi korumanızı takdir ediyorum. Kimi yerlerde aldığınız tehtitlerden bahsetmişsiniz, size karşı hakaret dolu yazıları da okudum. Çok yazık...Çoğunluğun Hristiyan olduğu bir toplumda Müslüman'lara nasıl davranıldığına şahit olmadığım için yorum yapamam ama yaşadığım toplumda ne kadar sıkıntıya sokulduğunuzu, her koşul altında "misyoner" olarak nitelendirildiğinizi ve potansiyel bölücü olarak görüldüğünüzü tahmin edebiliyor ve samimiyetle söylüyorum ki üzülüyorum. Umarım iyi niyetleriniz ne kadar fazlaysa, o kadar huzur ve saygı bulursunuz. Forumunuza dair...

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Forumunuza dair... konusu 1217 kez okundu, 5 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi.

Forumunuza dair... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Forumunuza dair... hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-06-08, 21:20
Forumunuza dair...
**grace**

Elimden geldiğince forumunuzun tamamını inceliyorum. Herşeyden önce konuşma ve hitap tarzınızın naifliği ve bu naifliği tüm sabit fikirli, saldırgan hatta saygısız kişelere karşı dahi korumanızı takdir ediyorum. Kimi yerlerde aldığınız tehtitlerden bahsetmişsiniz, size karşı hakaret dolu yazıları da okudum. Çok yazık...Çoğunluğun Hristiyan olduğu bir toplumda Müslüman'lara nasıl davranıldığına şahit olmadığım için yorum yapamam ama yaşadığım toplumda ne kadar sıkıntıya sokulduğunuzu, her koşul altında "misyoner" olarak nitelendirildiğinizi ve potansiyel bölücü olarak görüldüğünüzü tahmin edebiliyor ve samimiyetle söylüyorum ki üzülüyorum. Umarım iyi niyetleriniz ne kadar fazlaysa, o kadar huzur ve saygı bulursunuz.

Forumunuza dair...

Forumunuza dair...

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Forumunuza dair...

Forumunuza dair... hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-06-08, 09:34
Forumunuza dair...
Fırat Çölgeçen

Teşekkürler sayın grace.

Rab, yüreğinizde olsun.

Forumunuza dair...

Forumunuza dair...

Forumunuza dair... hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-06-08, 11:03
Forumunuza dair...
Emre-istanbul

**grace**
Elimden geldiğince forumunuzun tamamını inceliyorum. Herşeyden önce konuşma ve hitap tarzınızın naifliği ve bu naifliği tüm sabit fikirli, saldırgan hatta saygısız kişelere karşı dahi korumanızı takdir ediyorum. Kimi yerlerde aldığınız tehtitlerden bahsetmişsiniz, size karşı hakaret dolu yazıları da okudum. Çok yazık...Çoğunluğun Hristiyan olduğu bir toplumda Müslüman'lara nasıl davranıldığına şahit olmadığım için yorum yapamam ama yaşadığım toplumda ne kadar sıkıntıya sokulduğunuzu, her koşul altında "misyoner" olarak nitelendirildiğinizi ve potansiyel bölücü olarak görüldüğünüzü tahmin edebiliyor ve samimiyetle söylüyorum ki üzülüyorum. Umarım iyi niyetleriniz ne kadar fazlaysa, o kadar huzur ve saygı bulursunuz.
Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz!
Bizde size bu güzel konunuz için teşekkür ederiz.
Çoğunluğun Hristiyan olduğu toplumlarda,müslümanlar rahat rahat kapı kapı gezip Kuran dahi dağıtabiliyorlar.Bu kadar rahatlar yani.
Ayrıca bizleri misyoner olarak nitelendirmelerinden de rahatsız olmuyoruz bu kelimeden çekinmiyoruz ya da korkmuyoruz.

Forumunuza dair...

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeİsa,"Yol,gerçek ve yaşam Ben'im" dedi."Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez.Yuhanna 14:6mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Forumunuza dair...

Forumunuza dair... hristiyanlık incil isa tevrat zebur17-07-09, 10:01
Forumunuza dair...
x_leyla_x

**grace**

iyi niyetinize bir inanli olarak cok tesekkür ederim kardesim ben avrupada yasiyorum bildiginiz gibi cogunlugu hristiyan olan bir toplum inanin bir müslümaninda benden farkli bir hayati yok en kücük sehirlere kadar camii dolu istedikleri gibi giyinip istedikleri gibi ibadet ediyorlar hatta araya ayricaligi kendileri koyarlar bizleri gavur diye yererler buna ragmen gayet rahatlar ama bizim kardeslerimiz nedense kendi öz vatanlarinda inanclarini rahat yasayamaz cünki yasatmazlar ama bizim rabbimiz kuzularini her zaman kötünün serrinden korur onu gözetir rabbin kendine inananan kuzulari sarsin sarmalasin sizinde kalbinize dokunsun sevgisini tattirsin amin

Forumunuza dair...

Forumunuza dair...

Forumunuza dair... hristiyanlık incil isa tevrat zebur17-07-09, 14:36
Forumunuza dair...
Holy Mountain

Kendimle Gurur duyuyorum; zavallı bir ateistken, Hristiyanlığa geçtiğim için,DOĞRU yolu bulduğum için,Mesih İsa nın yolunda ilerlediğim için,HALLELUJAH,şükürler olsun Rab sana,Amin.

Forumunuza dair...

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye† İsa: "Yol,Gerçek Ve Yaşam Ben'im" Dedi."Benim Aracılığım Olmadan Baba'ya Kimse Gelemez" †mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Forumunuza dair...

Forumunuza dair... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Forumunuza dair... konusuna benzer konular;

Kötülük'e dair düşüncelerim Kötülük varmı yokmu diye benimde bir görüşüm var Duygusal kötülük var,düşünsel kötülük yoktur diyorum. Bizi inciten şey kötüdür.Bir bebeğin karnı acıktığında ağlar ama annesi hakkında kötü düşünmez."Kötü" çocukluğumuzda öğretilir. Artık birisi şu kötüdür derken, karnının acıkmasıda kötüdür diye düşünmeye başlayıp zamanında yemek vermeyen anneside kötüdür diye çocukluğumuzda düşünmeye başlarız. Bu misaldir.Neye kötü diyorsak geçerlidir.Şeytana bile. Kötü demekle beyin oyunlarına düşülmekte,temel ihtiyaçlarımız olan sevgi-saygı-doyma,yaşama gibi isteklerimizin tehlikede olduğu algısı yerleşmektedir. Artık bize ne kötü diye öğretilse aslında bizim için kötü olmasa bile,beyin aynı "kötü refleksini" verecektir. Bu nedenle düşünsel olarak hiçbirşeyi kötü olarak...

RAB kelimesine dair Türkçe Çeviri'de Eski Antlaşma'da; Rab >> ADONAY (İbranice) >> Lord (İngilizce) ANLAMI: Egemen, sahip, kontrol eden RAB >> YHVH (İbranice telafuzu: yeh-ho-vah) >> GOD (İngilizce) ANLAMI: Kendi kendine var olan, öncesiz ve sonrasız olan.. Ayrıca bu kelimenin kökü de var olmak fiilinden geliyor.

Atatürk'ün azınlıklara dair görüşü http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=171362 http://www.internethaber.com/images/news/75750.jpg Atatürk'ten muhteşem bir ders 24 Aralık 2008 Çarşamba 12:23 Konu azınlıklar. İnönü bir yasa çıkarmaya hazırlanıyor. Atatürk'ün huzuruna çıkıyor. Bu muhteşem anekdotu okuyun deriz! Bugünlerde "özür diliyoruz" kampanyası ile Türkiye yine bir "azınlık" sendromu yaşamaya başladı. İşte bu dönemde Atatürk ile İnönü arasında yaşanan bir olay ders niteliğinde. Sabah'dan Yavuz Donat o anekdotu şöyle aktarıyor;

Cehennemin olup olmadığına dair Danimarkalı rahipler, cehennemin olup olmadığını tartışıyor... http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=msnSonDakika&Kategori=yasam&ArticleID=508907&Date=24.03.2008&ver=33 peki bu görüşe göre Gross Führer Adolf HİTLER tanrının krallığında yerini almıştır!!!

seçilmişliğe dair <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 12"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 12"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CADMINI%7E1.ULA%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><link rel="themeData" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CADMINI%7E1.ULA%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_themedata.thmx"><link rel="colorSchemeMapping" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CADMINI%7E1.ULA%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_colorschememapping.xml"><!--><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:TrackMoves/> <w:TrackFormatting/> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> ...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih