Herkese Teşekkürler konusu
668 kez okundu,
3 kez cevaplandı. En son mesaj
taksici ramazan tarafından gönderildi.
Herkese Teşekkürler konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

29-10-10, 03:59
aLia
Saygılar Öncelikle Yöneticilere ve site kurucusuna çok teşekkür ederim :) Çok güzel bir site uzun zaman olucak belki burda olalı birçok abi,abla,arkadaş,kardeş gibi çok kişi tanıdım diyebilirim yakın temas içerisinde bulunmasakta yüz yüze görüşüp konuşmasakta çok cana yakındılar attıgım yorumları ve açtığım konuları güzel olarak cevapladılar ve yardımcı oldular özelliklede VERA'ya çok teşekkür edicem :) sağolsun çok yardımı dokundu..
Herkese ayrı ayrı teşekkür edersem sanırım fazla yazmaktan ( yeter artık diye bir cevap alıp forumdan atılırım :D ) neyse şaka bir yana bugün eski mesajlarımı okudum açtığım konular olsun cevap attıgım mesajları okudum,okudukça bir tuhaf oldum açıkcası :)
çok yardımınızın dokunduguna can-ı gönülden inanıyorum ve biliyorum farkındayımda yani o yüzden
iyi ki varsınız ve hepinize teşekkürlerimi sunarım
Saygılarımla aLia .
Rab'bim sizleri doğru yoldan ayırmasın
Tanrı Sizleri Korusun..
AMEN..
Herkese Teşekkürler

[B][I]Ey Celileliler neden göğe bakıp duruyorsunuz?
Sizden göğe alınan bu İsa göğe çıktığını nasıl gördünüzse aynı şekilde geri gelecektir.
Elçilerin İşleri 1 : 11 [/I][/B]

FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Herkese Teşekkürler

06-01-11, 18:03
taksici ramazan
Merhaba Dostlar,
Oncelikle soyleyeyim ben Muslumanim, bu guzel siteyi inceliyorum bol bol okuyorum, gercekten icerugi mukemmel, cok saygin bir forum.
Emegi gecenlerin eline saglik diyorum.
Bu foruma gelip amacsizca ve cahilce sizleri inciten Muslumanlari da kiniyorum.
Sayin Musluman kardesim ben de senin gibi Islam inancina sahibim, neden buraya gelip de Islami misyonerlik yaptigini anlamiyorum, bunun gibi bircok Islami forum var, git orda yaz. Burda saygili bir uyeye kimsenin birsey diyecegini sanmiyorum.
Ortodoks kardeslerimin de bugunlu kutsal gununu kutluyorum.
Herkese selam ederim.
Herkese Teşekkürler
FORUMA ÜYE OLUN! /
Herkese Teşekkürler

07-01-11, 00:09
asuri
|
|
taksici ramazan
|
Merhaba Dostlar,
Oncelikle soyleyeyim ben Muslumanim, bu guzel siteyi inceliyorum bol bol okuyorum, gercekten icerugi mukemmel, cok saygin bir forum.
Emegi gecenlerin eline saglik diyorum.
Bu foruma gelip amacsizca ve cahilce sizleri inciten Muslumanlari da kiniyorum.
Sayin Musluman kardesim ben de senin gibi Islam inancina sahibim, neden buraya gelip de Islami misyonerlik yaptigini anlamiyorum, bunun gibi bircok Islami forum var, git orda yaz. Burda saygili bir uyeye kimsenin birsey diyecegini sanmiyorum.
Ortodoks kardeslerimin de bugunlu kutsal gununu kutluyorum.
Herkese selam ederim.
|
Ramazan kardes sanada tesekurler.
Mesih Isa Hac'ta kollarini nasil acmissa,bizlerde senin gibi anlayisli gercekleri gorebilen, musulman olsun ne olursa olsun yada budist,ateist olsun bizlerde kollarimizi onlara acacagiz.
Rab,bimiz Mesihin bize biraktigi sizden nefret edenleri sevin ogudunu elimizden keldigi kadar yerine getirmeye calisiyoruz.
Lutfen sikca ugrayin.
saygilarimla
asuri
Herkese Teşekkürler

"Size ne derse onu yapın"
Yuhanna 2:5
''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı''
Luka 24:45

FORUMA ÜYE OLUN! /
Herkese Teşekkürler

07-01-11, 13:30
taksici ramazan
Ramazan kardes sanada tesekurler.
Mesih Isa Hac'ta kollarini nasil acmissa,bizlerde senin gibi anlayisli gercekleri gorebilen, musulman olsun ne olursa olsun yada budist,ateist olsun bizlerde kollarimizi onlara acacagiz.
Rab,bimiz Mesihin bize biraktigi sizden nefret edenleri sevin ogudunu elimizden keldigi kadar yerine getirmeye calisiyoruz.
Lutfen sikca ugrayin.
saygilarimla
asuri[/quote]
Cok guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim efendim beni mahcup ettiniz.
Bir sevgi dini olan
Hristiyanligin ve Yuce kisisi Mesih Isanin, kuzularinin bu candan tavri beni mesut etti.
En icten sevgilerimle..
Herkese Teşekkürler
FORUMA ÜYE OLUN! /
Herkese Teşekkürler
Herkese Teşekkürler konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil