Herkese Teşekkürler

Herkese Teşekkürler hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : Herkese Teşekkürler konusu 668 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj taksici ramazan tarafından gönderildi. Herkese Teşekkürler Saygılar Öncelikle Yöneticilere ve site kurucusuna çok teşekkür ederim :) Çok güzel bir site uzun zaman olucak belki burda olalı birçok abi,abla,arkadaş,kardeş gibi çok kişi tanıdım diyebilirim yakın temas içerisinde bulunmasakta yüz yüze görüşüp konuşmasakta çok cana yakındılar attıgım yorumları ve açtığım konuları güzel olarak cevapladılar ve yardımcı oldular özelliklede VERA'ya çok teşekkür edicem :) sağolsun çok yardımı dokundu.. Herkese ayrı ayrı teşekkür edersem sanırım fazla yazmaktan ( yeter artık diye bir cevap alıp forumdan atılırım :D ) neyse şaka bir yana bugün eski mesajlarımı okudum açtığım konular olsun cevap attıgım mesajları okudum,okudukça bir tuhaf oldum açıkcası :) çok yardımınızın dokunduguna can-ı gönülden inanıyorum ve biliyorum farkındayımda yani o yüzden iyi ki... Herkese Teşekkürler

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Herkese Teşekkürler konusu 668 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj taksici ramazan tarafından gönderildi.

Herkese Teşekkürler konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Herkese Teşekkürler hristiyanlık incil isa tevrat zebur29-10-10, 03:59
Herkese Teşekkürler
aLia

Saygılar Öncelikle Yöneticilere ve site kurucusuna çok teşekkür ederim :) Çok güzel bir site uzun zaman olucak belki burda olalı birçok abi,abla,arkadaş,kardeş gibi çok kişi tanıdım diyebilirim yakın temas içerisinde bulunmasakta yüz yüze görüşüp konuşmasakta çok cana yakındılar attıgım yorumları ve açtığım konuları güzel olarak cevapladılar ve yardımcı oldular özelliklede VERA'ya çok teşekkür edicem :) sağolsun çok yardımı dokundu..

Herkese ayrı ayrı teşekkür edersem sanırım fazla yazmaktan ( yeter artık diye bir cevap alıp forumdan atılırım :D ) neyse şaka bir yana bugün eski mesajlarımı okudum açtığım konular olsun cevap attıgım mesajları okudum,okudukça bir tuhaf oldum açıkcası :)

çok yardımınızın dokunduguna can-ı gönülden inanıyorum ve biliyorum farkındayımda yani o yüzden

iyi ki varsınız ve hepinize teşekkürlerimi sunarım
Saygılarımla aLia .

Rab'bim sizleri doğru yoldan ayırmasın

Tanrı Sizleri Korusun..
AMEN..

Herkese Teşekkürler

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye[B][I]Ey Celileliler neden göğe bakıp duruyorsunuz?
Sizden göğe alınan bu İsa göğe çıktığını nasıl gördünüzse aynı şekilde geri gelecektir.
Elçilerin İşleri 1 : 11 [/I][/B]mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Herkese Teşekkürler

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Herkese Teşekkürler

Herkese Teşekkürler hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-01-11, 18:03
Herkese Teşekkürler
taksici ramazan

Merhaba Dostlar,

Oncelikle soyleyeyim ben Muslumanim, bu guzel siteyi inceliyorum bol bol okuyorum, gercekten icerugi mukemmel, cok saygin bir forum.

Emegi gecenlerin eline saglik diyorum.

Bu foruma gelip amacsizca ve cahilce sizleri inciten Muslumanlari da kiniyorum.

Sayin Musluman kardesim ben de senin gibi Islam inancina sahibim, neden buraya gelip de Islami misyonerlik yaptigini anlamiyorum, bunun gibi bircok Islami forum var, git orda yaz. Burda saygili bir uyeye kimsenin birsey diyecegini sanmiyorum.

Ortodoks kardeslerimin de bugunlu kutsal gununu kutluyorum.

Herkese selam ederim.

Herkese Teşekkürler

Herkese Teşekkürler

Herkese Teşekkürler hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-01-11, 00:09
Herkese Teşekkürler
asuri

taksici ramazan
Merhaba Dostlar,

Oncelikle soyleyeyim ben Muslumanim, bu guzel siteyi inceliyorum bol bol okuyorum, gercekten icerugi mukemmel, cok saygin bir forum.

Emegi gecenlerin eline saglik diyorum.

Bu foruma gelip amacsizca ve cahilce sizleri inciten Muslumanlari da kiniyorum.

Sayin Musluman kardesim ben de senin gibi Islam inancina sahibim, neden buraya gelip de Islami misyonerlik yaptigini anlamiyorum, bunun gibi bircok Islami forum var, git orda yaz. Burda saygili bir uyeye kimsenin birsey diyecegini sanmiyorum.

Ortodoks kardeslerimin de bugunlu kutsal gununu kutluyorum.

Herkese selam ederim.
Ramazan kardes sanada tesekurler.
Mesih Isa Hac'ta kollarini nasil acmissa,bizlerde senin gibi anlayisli gercekleri gorebilen, musulman olsun ne olursa olsun yada budist,ateist olsun bizlerde kollarimizi onlara acacagiz.
Rab,bimiz Mesihin bize biraktigi sizden nefret edenleri sevin ogudunu elimizden keldigi kadar yerine getirmeye calisiyoruz.
Lutfen sikca ugrayin.

saygilarimla
asuri

Herkese Teşekkürler

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye"Size ne derse onu yapın"
Yuhanna 2:5
''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı''
Luka 24:45mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Herkese Teşekkürler

Herkese Teşekkürler hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-01-11, 13:30
Herkese Teşekkürler
taksici ramazan

Ramazan kardes sanada tesekurler.
Mesih Isa Hac'ta kollarini nasil acmissa,bizlerde senin gibi anlayisli gercekleri gorebilen, musulman olsun ne olursa olsun yada budist,ateist olsun bizlerde kollarimizi onlara acacagiz.
Rab,bimiz Mesihin bize biraktigi sizden nefret edenleri sevin ogudunu elimizden keldigi kadar yerine getirmeye calisiyoruz.
Lutfen sikca ugrayin.

saygilarimla
asuri[/quote]

Cok guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim efendim beni mahcup ettiniz.

Bir sevgi dini olan Hristiyanligin ve Yuce kisisi Mesih Isanin, kuzularinin bu candan tavri beni mesut etti.

En icten sevgilerimle..

Herkese Teşekkürler

Herkese Teşekkürler

Herkese Teşekkürler konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Herkese Teşekkürler konusuna benzer konular;

Yönetime teşekkürler Yönetime ve bu sitede emeği geçen herkese içten teşekkürlerimi sunuyorum.Gerçekten çok güzel.Aleluya... Esenlikler

Sonsuz teşekkürler! Forum'a üye olduğumdan beri, gerçekten şimdiye kadar edinemediğim bir çok bilgiye,candan,gönülden destek olan dostlara sahip oldum. Yaptığınız çalışmlar için sonsuz teşekkür etmek istiyorum.Rab sizleri mahrum etmesin bizlerden. Sayfada gerçekten çok zevkli heyecanlı,tatlı telaşlı tarifsiz zaman geçiriyorum,eşsiz bir bilgi deposu bence.görselliğin biraz daha gelişmesinide görmek isterim tabi. İyi çalışmalar diliyorum.Rab sizinle olsun..

Tanrım Sana teşekkürler Binbir sıkıntı üstüste geldi burda anlatamayacağım haksızlıklar ve kazalar hep üzdü beni keder ve elem kafamı , yasantımı sardı aldı yaşama sevincimi ama bir ara durdum ve baktım ki tek bir şey benden eksilmedi Herşeye egemen Babamızın beni yalnız bırakmayacağı inancı ve bizler için sevdiği, biricik oğlu Rab Mesih sevgisi işte bunlar beni tüm zorluklar karşısında ayakta tutanlar oldu.Ne olursa olsun Ey Babamız Rab Tanrım seni ve Söz' ünü daima seveceğiz bizleri sevginden bereketinden mahrum bırakma sıkıntılar karsısında bizlere dayanma gücü ver Sana binlerce kez hamdolsun adın kutsal kılınsın şanın ve sevgin Türkiyeme ve tüm dünyaya yayılsın Amin.

Forum da cep teması için teşekkürler Forum yönetimi gerçekten çok faydalı ve iyi bir iş yapmış. Cep teması çok faydalı oldu. İşim gereği pocket pc kullanmak durumunda kalıyordum ve bu tema sayesinde daha net okuyorum ve forumdan faydalanıyorum. Rab sizi bereketlesin ... Esenlikler,

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih