hrıstiyan forum

hrıstiyan forum hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : hrıstiyan forum konusu 961 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj ozgur_beyin tarafından gönderildi. hrıstiyan forum sayın hrıstiyan arkadaşlar üye olduğumdan beri sitedeki yazı ve konuları okuyorum. itiraf etmeliyimki harika işler başarmışsınız bir sürü müslüman sitesine zaman zaman bakıyorum. onlardan çok farklı ve doyurucusunuz. tebrik ederim onların mesajları genellikle basit mesajlarla süslü en meşhurları - emeğne sağlık kardeşim , allah razı olsun kardeşim v.s v.s metinleriniz son derece basit ve yavan olduğunu söylediğim için beni kovdular birisinden kovulma nedenim şuydu nisa suresindeki bir erkeğin dört karıya izin verildiğini .bir hanım üyeye siz üç karısı olan bir adamın dördüncü karısı olmaya razı olurmusunuz ?diye sordum ve beni attılar halbuki benim söylediklerim benim değil yere göğe sığdıramdıkları kuranda yazıyordu. birarkadaş burda mormonlarla islamı karşılaştırmış yazılanların hepsi... hrıstiyan forum

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

hrıstiyan forum konusu 961 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj ozgur_beyin tarafından gönderildi.

hrıstiyan forum konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

hrıstiyan forum hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-12-09, 19:27
hrıstiyan forum
ozgur_beyin

sayın hrıstiyan arkadaşlar üye olduğumdan beri sitedeki yazı ve konuları okuyorum.

itiraf etmeliyimki harika işler başarmışsınız bir sürü müslüman sitesine zaman zaman bakıyorum. onlardan çok farklı ve doyurucusunuz. tebrik ederim

onların mesajları genellikle basit mesajlarla süslü en meşhurları
- emeğne sağlık kardeşim , allah razı olsun kardeşim v.s v.s
metinleriniz son derece basit ve yavan olduğunu söylediğim için beni kovdular

birisinden kovulma nedenim şuydu

nisa suresindeki bir erkeğin dört karıya izin verildiğini .bir hanım üyeye siz üç karısı olan bir adamın dördüncü karısı olmaya razı olurmusunuz ?diye sordum ve beni attılar halbuki benim söylediklerim benim değil yere göğe sığdıramdıkları kuranda yazıyordu.

birarkadaş burda mormonlarla islamı karşılaştırmış yazılanların hepsi doğru ama bir müslüman bunu kabul etmez. çünkü onların kitabı yahudi ve hrıstiyanları nezemeyi yasaklamıştır .kıya fette bile

Yönetim Notu: Herkes istediği şeye inanmakta özgürdür. Hristiyanlar içinde de zaman zaman çeşitli önyargı gözlükleri takan, gerçekleri göremeyenler olabilmektedir.

hrıstiyan forum

hrıstiyan forum

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / hrıstiyan forum

hrıstiyan forum hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-12-09, 06:13
hrıstiyan forum
ozgur_beyin

kişinin neye inandığı kendi sorunu ve iç dünyasını ilgilendirir. ben bir durumu dile getirmeye çalıştım. aradaki, farkı belirtmeye çalıştım. yani kısaca durum tesbiti yaptım

hrıstiyan forum

hrıstiyan forum

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / hrıstiyan forum

hrıstiyan forum konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

hrıstiyan forum konusuna benzer konular;

Forum Kuralları, ABD, AB, Sümeyye Erdoğan ABD'ye gitmek istiyorsanız, onların vize şartlarına/kurallarına uygun şekilde başvuru yapmalısınız. AB'ye üye olmak istiyorsanız onların standartlarına uyum sağlamalı, kurallarına uymalısınız. Bir yere dahil olmaya çalışıyorsanız, tüm kurallara uyacağınızı da beyan etmelisiniz. Tüm bunları yaptıktan sonra üye olmak istediğiniz yerin halen daha takdir hakkı olduğunu hatırlamalı ve onay almayı beklemelisiniz. Yukarıda sayılanların hepsini tam olarak doğru yapmış olsanız bile karşı tarafın sizi almama/reddetme hakkı olduğunu unutmamalısınız. Ama şartlara uymadan, uyum sağlamadan şartları ve şartları koyanları eleştirmek tıpkı sitemizde yaşadığımız bazı durumlara benziyor. Çeşitli müslümanlar sitemize geliyorlar, forum kurallarımızı okumuyorlar, kabul ettiklerini beyan...

Forum teması Merhaba, Sevgili kardeşlerim, bugün iman ederek aranıza katıldım. Sanki üzerimde tonlarca yük vardı, ve hepsi saniyeler içerisinde kayboldu. Bu yazdıklarım benim yaşadığım hissi tam olarak açıklayamıyor. Kelimelerle ifade edilemeyecek bir huzur içerisindeyim. Buna sebep olan herkese, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Benim nacizane bir önerim var. Sohbet ve bilgi edinme amaçlı kurulan bu sitemiz, içerik olarak çok dolu olsa da, görsel olarak çok yalın kalıyor. Sitenin görünümünü normal bir forum temasına yaklaştırırsak, hem aranan bilginin bulunması kolaylaşır, hem de yeni gelen kardeşlerimiz çok daha düzenli bir sitede bilgi edinmiş olurlar. Şu anki haliyle forum oldukça kötü ne yazık ki. Bunun düzeltilme imkanı varsa minnettar olurum. Rab sizi daima sevgiyle...

Forum için Bazı kardeşlerimiz maddi olarak, bazı kardeşlerimiz dua ile, bazı kardeşlerimiz de emek vererek forumumuzun bazı teknik problemlerini giderdiler + email sistemi problemini de çözdüler. Bu konularda dua ederseniz seviniriz, Rab hem daha fazla gönüllü, hem daha fazla güvenilir moderator/teknik uzman, hem de daha fazla finansal destek sağlasın.

Forum hakkında düşünceler Sevgili kardeşler, Konu başlığında yer alan yazının dışında şunu vurgulamak isterimki;çok değerli bir foruma ve yöneticilere sahibiz.Bazen forum kurallarının dışına çıkan sorularım ve görüşlerim olsa da;sayın forum yönetimi çok zor ve ulvi bir iş başarıyor. Sayın forum yönetimi;Rab sizi bereketlesin,esenliğini üzerinizden ayırmasın ve sizi korusun.Amin. Sevgilerimle.

FORUM KURALLARI <hr> TÜM ÜYELER İÇİN FORUM HAKKINDA BİLGİLENDİRME;<hr> <table cellspacing="0"> <tbody><tr> <td> Forumumuz; "moderasyonlu" bir forumdur. Moderasyonlu forum sistemini uygulayan ilk Türkçe Hristiyan forumudur. Bunun anlamı; foruma gönderilen mesajlar hemen forumda görünmezler, moderasyon panelinde, yöneticiler tarafından onaylanmayı beklerler. Sadece yöneticilerin onaylamış olduğu mesajlar forum üyeleri tarafından görülecek şekilde yayınlanmaya başlar. Forum; hristiyanlığın temsilcisi DEĞİLDİR. Sadece türkçe konuşan hristiyanların, hristiyanlıkla ilgilenenlerin, gönüllü olarak karşılıklı sohbet ettikleri, bilgi alış verişinde bulundukları bir yerdir. Forum hiç kimseyi hristiyan yapma amacı gütmez. Çünkü bize göre Hristiyan olmak kişi ve Tanrı arasındaki bir...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih