| HRİSTİYAN FORUM
> Forum hakkında
> Düşünceleriniz
: Hristiyan Forum'a teşekkür: İmanımı babama açıkladım konusu 1547 kez okundu, 11 kez cevaplandı. En son mesaj Furkan Emre tarafından gönderildi. Hristiyan Forum'a teşekkür: İmanımı babama açıkladım Kardeşlerim, Bunu buraya mı yazmam gerekir bilmiyorum, bu benim için Müjde'den gelen yeni bir müjde ve konumuzla doğrudan ilgili.. Geçen gün bu konuya yazdığımda babama imanımı açıklamaya hazır olduğumu söylemiştim. Bunu dün başardım!!! Balkonda yaptığımız uzun sohbet beni cesaretlendirdi ve dini konularda konuşmaya başladık, ben Hristiyan olduğumu açıkladım.. Hatta sadece babama değil, balkonda oturan apartman komşularımıza da duyurduğuma eminim :) O kadar rahatladım ki, sizlere anlatamam. Artık annem de babam da gerçeği biliyorlar! Bunun yanında, bu site benim için paha biçilemez değerde ve başta yöneticilerimiz olmak üzere tüm üyelere kocaman bir teşekkür ediyorum, Rabbin lütfunun üzerinizde olmasını yürekten diliyorum.. Zaten internette sahibi olduğum Hristiyanlıkla ilgili paylaşım... Hristiyan Forum'a teşekkür: İmanımı babama açıkladım
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Hristiyan Forum'a teşekkür: İmanımı babama açıkladım konusu 1547 kez okundu, 11 kez cevaplandı. En son mesaj Furkan Emre tarafından gönderildi.
Bunu buraya mı yazmam gerekir bilmiyorum, bu benim için Müjde'den gelen yeni bir müjde ve konumuzla doğrudan ilgili.. Geçen gün bu konuya yazdığımda babama imanımı açıklamaya hazır olduğumu söylemiştim. Bunu dün başardım!!! Balkonda yaptığımız uzun sohbet beni cesaretlendirdi ve dini konularda konuşmaya başladık, ben Hristiyan olduğumu açıkladım.. Hatta sadece babama değil, balkonda oturan apartman komşularımıza da duyurduğuma eminim :) O kadar rahatladım ki, sizlere anlatamam. Artık annem de babam da gerçeği biliyorlar!
Bunun yanında, bu site benim için paha biçilemez değerde ve başta yöneticilerimiz olmak üzere tüm üyelere kocaman bir teşekkür ediyorum, Rabbin lütfunun üzerinizde olmasını yürekten diliyorum.. Zaten internette sahibi olduğum Hristiyanlıkla ilgili paylaşım sayfalarında sitemizi tanıtarak, linkler vererek destek olmaya çalışıyorum. Ama maddi durumumu biraz daha düzeltince maddi olarak ta sitemize elimden gelen desteği vermek istiyorum. Hristiyan Forum'un her zaman bizlerle olmasına hepimizin ihtiyacı var. Ama unutmayalım ki Hristiyan Forum'un da bizlere ihtiyacı var ve bazen desteğimiz yorum yazmaktan öteye geçmeli diye düşünüyorum. Bu herkes için bir davet olsun..
Ettiğimiz dualarda da sitemizi unutmamak yapacağınız en güzel destek olacaktır.
Burası sanal bir platform ama bir çoğumuzun hayatında REEL değişimler yarattı. Burası sanal bir platform ama hepimizi gerçeklerle buluşturdu.
Teşekkürler Hristiyan Forum yöneticileri! Bu siteyi kurarak, koruyarak Rab'be ve gerçeklere ulaşmasını sağladığınız her insan için, kişisel hayatlarınızdaki tüm isteklerinize ulaşmanızı dilerim..
Gecenin bu saatinde, öyle içimden gelerek, coşkuyla yazıyorum ki bunları.. Keşke gözlerimdeki parıltıyı sizlere gösterebilsem :)
BU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.
UYARI:Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.
Bunu buraya mı yazmam gerekir bilmiyorum, bu benim için Müjde'den gelen yeni bir müjde ve konumuzla doğrudan ilgili.. Geçen gün bu konuya yazdığımda babama imanımı açıklamaya hazır olduğumu söylemiştim. Bunu dün başardım!!! Balkonda yaptığımız uzun sohbet beni cesaretlendirdi ve dini konularda konuşmaya başladık, ben Hristiyan olduğumu açıkladım.. Hatta sadece babama değil, balkonda oturan apartman komşularımıza da duyurduğuma eminim :) O kadar rahatladım ki, sizlere anlatamam. Artık annem de babam da gerçeği biliyorlar!
Bunun yanında, bu site benim için paha biçilemez değerde ve başta yöneticilerimiz olmak üzere tüm üyelere kocaman bir teşekkür ediyorum, Rabbin lütfunun üzerinizde olmasını yürekten diliyorum.. Zaten internette sahibi olduğum Hristiyanlıkla ilgili paylaşım sayfalarında sitemizi tanıtarak, linkler vererek destek olmaya çalışıyorum. Ama maddi durumumu biraz daha düzeltince maddi olarak ta sitemize elimden gelen desteği vermek istiyorum. Hristiyan Forum'un her zaman bizlerle olmasına hepimizin ihtiyacı var. Ama unutmayalım ki Hristiyan Forum'un da bizlere ihtiyacı var ve bazen desteğimiz yorum yazmaktan öteye geçmeli diye düşünüyorum. Bu herkes için bir davet olsun..
Ettiğimiz dualarda da sitemizi unutmamak yapacağınız en güzel destek olacaktır.
Burası sanal bir platform ama bir çoğumuzun hayatında REEL değişimler yarattı. Burası sanal bir platform ama hepimizi gerçeklerle buluşturdu.
Teşekkürler Hristiyan Forum yöneticileri! Bu siteyi kurarak, koruyarak Rab'be ve gerçeklere ulaşmasını sağladığınız her insan için, kişisel hayatlarınızdaki tüm isteklerinize ulaşmanızı dilerim..
Gecenin bu saatinde, öyle içimden gelerek, coşkuyla yazıyorum ki bunları.. Keşke gözlerimdeki parıltıyı sizlere gösterebilsem :)
Herkese sevgi ve selamlar..
AREL
Senin adına ne kadar sevindim bilemessin kardeşim.Umarım imanını büyütürsün.Amin.
Sizin adınıza çok sevindim Arel,söylediklerinize katılmamak elde değil.Sizin içinizdeki o mutluluğu nasıl yaşadığınızı çok iyi anlayabiliyorum,aynı şeyi bende yaşıyorum.Rabbimiz bizi doğru yoldan,güzellikten ayırmasın.
Hristiyan Forum'a teşekkür: İmanımı babama açıkladım konusuna benzer konular;
imanımı eşime açıkladım ama... Merhaba. Ben dün akşam imanımı eşime açıkladım. Dün akşama kadar da izlediğim yolu ve açıklarken izlediğim yolu, yaşadıklarımı, aldığım tepkiyi paylaşmak ve fikir almak istiyorum.
Eşim müslümanlığa bağlı bir kişidir. Ailesinde islami din adamları ve alimleri vardır. Ailesinin çevresi de bu yönde islamiyete bağlı kişilerdir.
Ben iman ettikten sonra bu siteden aldığım tavsiyelere göre; eşimin bendeki olumlu değişiklikleri farketmesi için bekledim...
Hergün açıklamak için fırsat kolladım. Bazen çok güzel ve hatta mucizevi fırsatlarla karşılaştığım oldu. Ama bir şekilde o bu fırsatları değerlendirmemi engelledi.
Bir akşam, eşimin çok şiddetli bir baş ağrısı vardı. Eşim böyle bir rahatsızlığı hiç denecek kadar az yaşar ve bu seferki oldukça fazlaydı herhalde ki,...
Hristiyan Forum'a tesekkur BIR PROTESTAN OLARAK İNANCIMI SEVIYOR VE GURUR DUYUYORUM SEVGILI HRISTIYAN FORUM BIZLERE BU OLANAGI SAGLADIGIN ICIN BINLERCE TESEKKURLER.RABBIN LÜTUFLARI VE ESENLIKLERI UZERINIZE OLSUN
Dua isteğim (Ailem'e imanımı açıkladım) Sevgili kardeşlerim..Uzun süre önce iman etmeme rağmen aileme imanımı dün açıklayabildim.Tahmin edeceğiniz gibi çok üzüldüler.Sizden bu süreçte RAB İsa'nın tanıklığını en iyi şekilde yapabilmem için,ailemin kalbine Tanrı'nın esenlik vermesi için dua rica ediyorum.RAB sizinle olsun..
İmanımı açıklamam üzerine gelen sorunlar ? merhaba iyi insanlar. öncelikle içinde bulunduğum durumu biraz açıklayayım bulunduğum yerde hristiyan ve klise yok insanlarıda baya bir gelenekci ve benim görüşlerime göre herşeyi iyi bildiğini sanan insanlardan oluşuyor iman edeli 1 seneye yakın bir süreç oldu bu zamanda bir kaç arkadaşa imanımı açıkladım ama onlarla konuşurken dikkat etmedim ve başka bir kaç kişi daha öğrendi. daha önceki yaşamımda pek de iyi biri sayılmam müslümandım ama dini kuralları önemsemezdim dinden korkmazdım ayetleri tarafsızca yargılardım birde metal ve rock müzik kültürünü benimsediğim için bana satanist derlerdi bu yüzden yaşadığım çevrede iyi biri olarak görülmem beni gerçekten tanıyanlar hariç herneyse o istemeden imanımı öğrenen bir kaç kişi bana hristiyan olarak çağırmaya başladı her yerde olmasada böyle...
İmanımı Aileme Açıklamakta Zorlanıyorum Ben yeni imanlıyım yaklaşık 1 ay oluyor ve imanımı aileme açıklamakta çok zorlanıyorum çünkü ne tepki vereceklerini tahmin edebiliyorum. bana bu konu da ne yapmamı önerirsiniz Tanrı sizi korusun.
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil