Hristiyan Forum'a tesekkur

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : Hristiyan Forum'a tesekkur

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
ANCELİKA

BIR PROTESTAN OLARAK İNANCIMI SEVIYOR VE GURUR DUYUYORUM SEVGILI HRISTIYAN FORUM BIZLERE BU OLANAGI SAGLADIGIN ICIN BINLERCE TESEKKURLER.RABBIN LÜTUFLARI VE ESENLIKLERI UZERINIZE OLSUN

hristiyanlık
Frollo

:)

hristiyanlık
xxakadir

Sözlerine "AMİN" derken, bir de şunu eklemek istiyorum; Teoloji 0kuyorum..kaynak sıkıntımın giderilmesinde, forum bilgi sayfalarında, her zaman bana ilaç oluyorsunuz.

Ve en önemlisi de; Bu inacı seçtiğimde kimse bana, Başta iman hakikatleri olmak üzere, mezhebimin gerekleri hususunda bilgi vermemişti..ama siz farkınızı ortaya çıkarttınız.

Tekrar tekrar "teşekkürler!.." Rab sizinle olsun, yeterki siz Ona hizmetten geri durmayın (AMİN!).

hristiyanlık
Okyanus

Kardeşlerimle hem fikir olmakla birlikte özel olarak bir konudada ben teşekkür etmek istiyorum.

Radyo ve TV bölümü bizi gerçekten çok bereketlemektedir. Bizde uydu olmadığından dolayı Hristiyanlık hakkında yayın yapan televizyon kanallarını izleyemiyordum ama bu site sayesinde izlemeye başladım. Özellikle Kanal Hayat'ta yayınlanan programlar beni gerçekten çok bereketlendirmekte. Böyle güzel bir şeye aracı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

hristiyanlık
yelkenci

Rab İsa Mesih' in bereketi üzerinize olsun... İnanıyorum ki bilgi eksikliğimi burada tamamlayacağım. BU sitenin kurulmasında, yürütülmesinde emeği geçen tüm inananlara selam olsun... ellerinize emeğinize sağlık..
esen kalın

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Hristiyan Forum'a tesekkur konusuna benzer konular;

Hristiyan Forum'a teşekkür: İmanımı babama açıkladım Kardeşlerim, Bunu buraya mı yazmam gerekir bilmiyorum, bu benim için Müjde'den gelen yeni bir müjde ve konumuzla doğrudan ilgili.. Geçen gün bu konuya yazdığımda babama imanımı açıklamaya hazır olduğumu söylemiştim. Bunu dün başardım!!! Balkonda yaptığımız uzun sohbet beni cesaretlendirdi ve dini konularda konuşmaya başladık, ben Hristiyan olduğumu açıkladım.. Hatta sadece babama değil, balkonda oturan apartman komşularımıza da duyurduğuma eminim :) O kadar rahatladım ki, sizlere anlatamam. Artık annem de babam da gerçeği biliyorlar!

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : Hristiyan Forum'a tesekkur

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler