ANCELİKA
Hristiyan Forum'a tesekkur
BIR PROTESTAN OLARAK İNANCIMI SEVIYOR VE GURUR DUYUYORUM SEVGILI HRISTIYAN FORUM BIZLERE BU OLANAGI SAGLADIGIN ICIN BINLERCE TESEKKURLER.RABBIN LÜTUFLARI VE ESENLIKLERI UZERINIZE OLSUN
Frollo
:)
xxakadir
Sözlerine "AMİN" derken, bir de şunu eklemek istiyorum; Teoloji 0kuyorum..kaynak sıkıntımın giderilmesinde, forum bilgi sayfalarında, her zaman bana ilaç oluyorsunuz.
Ve en önemlisi de; Bu inacı seçtiğimde kimse bana, Başta iman hakikatleri olmak üzere, mezhebimin gerekleri hususunda bilgi vermemişti..ama siz farkınızı ortaya çıkarttınız.
Tekrar tekrar "teşekkürler!.." Rab sizinle olsun, yeterki siz Ona hizmetten geri durmayın (AMİN!).
Okyanus
Kardeşlerimle hem fikir olmakla birlikte özel olarak bir konudada ben teşekkür etmek istiyorum.
Radyo ve TV bölümü bizi gerçekten çok bereketlemektedir. Bizde uydu olmadığından dolayı Hristiyanlık hakkında yayın yapan televizyon kanallarını izleyemiyordum ama bu site sayesinde izlemeye başladım. Özellikle Kanal Hayat'ta yayınlanan programlar beni gerçekten çok bereketlendirmekte. Böyle güzel bir şeye aracı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
yelkenci
Rab İsa Mesih' in bereketi üzerinize olsun... İnanıyorum ki bilgi eksikliğimi burada tamamlayacağım. BU sitenin kurulmasında, yürütülmesinde emeği geçen tüm inananlara selam olsun... ellerinize emeğinize sağlık..
esen kalın
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız