Hristiyan Forum'u Tebrik Ediyorum...

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : Hristiyan Forum'u Tebrik Ediyorum...

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Laik_Dindar

Sizleri Tebrik Ediyorum !

Sayın Hristiyan.Net üyeleri ve Adminleri

Sitenize Dikkat ettiğimde müslümanlarla ilgili asla bir küfür bir hakaret yok...

Sizi tebrik ediyorum

Msn'im : ************@msn.com

hristiyanlık
evangelion

Laik_Dindar
Sizleri Tebrik Ediyorum !

Sayın Hristiyan.Net üyeleri ve Adminleri

Sitenize Dikkat ettiğimde müslümanlarla ilgili asla bir küfür bir hakaret yok...

Sizi tebrik ediyorum

Msn'im : ************@msn.com
Teşekkür ederiz.

NOT:Email adresinizi site yönetimi olarak engelledik. Çünkü forumda yatay iletişime izin verilmemektedir.

hristiyanlık
doğruyu arayan

sayın laik ve dindar kişi laik olan müslüman olamaz ki eğer laikliğin tanımını bilmiyorsan araştr...

hristiyanlık
sonsuzdiren

Sevgili Laik_Dindar;

Sitenizde müslümanlara hakaret ve küfür yok derken bir müslümandan size hakaret geldi.Buna verecek bir yanıtınızın olduğunu umuyor;kara mizah örneği kabul ettiğim bu olgu karşısında Tanrı ya hamdediyorum.

İyi asma Rab İsa Mesih de kalan ve iyi meyve veren çocuklarına ne mutlu.

hristiyanlık
Fırat Çölgeçen

Bizler, Tanrı'nın yarattığı insanlara (İsevi olmasalar da) saygılıyız. Hiçbir kimseye karşı gelmemiz söz konusu olamaz. İmanlı olmayan insanlara karşı gelmek demek Rabbin kendisine karşı gelmek demektir.Tanrımız bizleri böyle durumlardan sakınsın.Rehberimiz Kutsal Kitap'tır ki, buradan Tanrı'nın 2 önemli soru soracağını biliyorum:
1 incisi," Oğlum İsa Mesih'le ne yaptınız ?" Tanrı dinsel geçmişimiz veys doktrin konusunda görüşlerimizle ilgili soru sormayacak. Önemli olan tek şey, İsa'nın bizim için yaptığı şeyi kabul ettik mi ?O'na güvenmeyi ve O'nu sevmeyi öğrendik mi ? İsa,şöyle diyor : "Yol,gerçek ve yaşam Ben'im." (Yu. 14:6 )
2 incisi," Sana verdiğimle ne yaptın ?" Yaşamınla, Tanrı'nın verdiği armağanların,yeteneklerin ,fırsatların,enerjin,iliş kiler ve kaynaklarla ne yaptın ? Kendin için mi harcadın yoksa Tanrı'nın seni yaratış ve amacına uygun olarak mı kullandın ?
1. soru,sonsuzluğu nerede geçirebileceğimizi belirleyecektir.
2. soru ise;sonsuzlukta ne yapacağımızı belirleyecektir. Rabbin sevgisi sizinle olsun.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Hristiyan Forum'u Tebrik Ediyorum... konusuna benzer konular;

Katolik kilisesine tebrik Başka konularda Katolik kilisesini eleştirdiğim noktalar olsa da takdir edilecek yönleri olduğunu da bilmekteyim. Şu anda "bir olmayı" en iyi sergileyen mezhep olarak bu kiliseyi tebrik de etmek gerektiğine inanıyorum.

Sizleri Takdir Ediyorum %99'un Müslüman Olduğu Ve Bir Bakıma ------ Olan Bir Ülkede Azınlık Olarak İbadetinizi Sürdürüyorsunuz.Bunu Buraya Yazmama Neden Olan Olay Dün Akşam Gerçekleşti.Messenger'dan Gönderilen "Bismil... Bilmem Kaç Kişiye Gönder" Niteliğindeki İletiyi "Ben Müslüman Değilim." Diye Cevaplandırdım.Sonrasında Anneme Ve Bana Küfür Geldi Tabi ki.Böyle ----- Dinini Zaten İstemiyorum , Ve Sizin Ne Kadar Zorlandığınızı Biliyorum. Ben olan tanrının ifadesiyle , sizlerin rahata kavuşmasını arzuluyorum ve olacağını biliyorum. Hoş vakitler.

sizleri tebrik ederim hepinize güzel günler.Sizinle bir iki düşüncemi paylaşmak istiyorum. Sitenizi çok önceden bir yayın organında gördüm.Merak ettim ve üye oldum sonra ben unuttum ama site beni unutmadı :) bana sizi özledik şeklinde e mailler geliyordu.tamam belki otomatik olabilir ama insanları böyle değerli hissettirdiğiniz için sizi kutlarım.bu forumun insanları çok farklı.Başka forumlara üye oldum,ondan biliyorum.diğer forumlar herkesin birbirine caka sattığı,birbirini kırdığı ve affedersiniz çok özür ama kızların msn sini almak için üye olanlarla dolu.siz gördüğüm kadarıyla birbirinize o kadar saygılısınız ki umarım bu sevgi çerçeveniz hep korunur. Lafı çok uzattım ama işte insan içindekileri söylemez ise zihnen kötürüm gibi oluyor.Sizi kırdıysam çok...

ALLAH a değilde hep RAB İSA ya dua ediyorum... arkadaşlar ben birşeyler için yardım dilerken,zorda kalırken,sevinirken,üzülürken,hep rab İSA ya dua ediyorum içimden hep böyle geliyor.nadiren ALLAH a direk dua ediyorum,sizce bu yanlışmı düzeltilmesi gereken bişeymidir... Yönetim Notu: Hristiyanlıkta Allah inancı yoktur, Tanrı YHVH inancı vardır. İsa yoktur, Rab Yeshua vardır. Yeshua da Tanrı'nın Oğlu olduğuna ve Baba ile aynı özde bulunduğuna göre, O'na dolaysız olarak dua etmek son derece doğaldır ve aynı zamanda gereklidir.

İtiraf ediyorum Dünyada insanların Rab konsunda 3'e ayrıldıklarına inanıyorum. 1. grup Rabbi hiç tanımayan ya da yanlış tanıyanların grubu. Bunlar ya Tanrı'yı inkar edenler ya da onun kişisel bir ilişki kurmayacak bir Tanrı olduğuna inananların grubudur 2. grup: Rabbi tanıyan, ona kapısını açmış, onu evinin içine almış, onun Tanrı olduğunu anlamış ve ima etmiş AMA evin başköşesine kendisi kurulmuş, uzanmış ayak ayak üstüne atmış, evinin dolayısıyla hayatının kontrolünü hala kendisinin elinde tutanların grubu. Yani mesihi evin salonuna kadar alıp onu ayakta tutup kendi oturan kibirlilerin gurubu.. Bunlar köşeye kurulup şöyle derler: Rab seni tanıdım. Kral benim. Duyduğuma göre kurtarıcı senmişsin. Buna inandımki seni eve aldım. Hadi kurtar bakalım ...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : Hristiyan Forum'u Tebrik Ediyorum...

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler