Laik_Dindar
Hristiyan Forum'u Tebrik Ediyorum...
Sizleri Tebrik Ediyorum !
Sayın Hristiyan.Net üyeleri ve Adminleri
Sitenize Dikkat ettiğimde müslümanlarla ilgili asla bir küfür bir hakaret yok...
Sizi tebrik ediyorum
Msn'im : ************@msn.com
evangelion
|
|
Laik_Dindar
|
Sizleri Tebrik Ediyorum !
Sayın Hristiyan.Net üyeleri ve Adminleri
Sitenize Dikkat ettiğimde müslümanlarla ilgili asla bir küfür bir hakaret yok...
Sizi tebrik ediyorum
Msn'im : ************@msn.com
|
Teşekkür ederiz.
NOT:Email adresinizi site yönetimi olarak engelledik. Çünkü forumda yatay iletişime izin verilmemektedir.
doğruyu arayan
sayın laik ve dindar kişi laik olan müslüman olamaz ki eğer laikliğin tanımını bilmiyorsan araştr...
sonsuzdiren
Sevgili Laik_Dindar;
Sitenizde müslümanlara hakaret ve küfür yok derken bir müslümandan size hakaret geldi.Buna verecek bir yanıtınızın olduğunu umuyor;kara mizah örneği kabul ettiğim bu olgu karşısında Tanrı ya hamdediyorum.
İyi asma Rab İsa Mesih de kalan ve iyi meyve veren çocuklarına ne mutlu.
Fırat Çölgeçen
Bizler, Tanrı'nın yarattığı insanlara (İsevi olmasalar da) saygılıyız. Hiçbir kimseye karşı gelmemiz söz konusu olamaz. İmanlı olmayan insanlara karşı gelmek demek Rabbin kendisine karşı gelmek demektir.Tanrımız bizleri böyle durumlardan sakınsın.Rehberimiz Kutsal Kitap'tır ki, buradan Tanrı'nın 2 önemli soru soracağını biliyorum:
1 incisi," Oğlum İsa Mesih'le ne yaptınız ?" Tanrı dinsel geçmişimiz veys doktrin konusunda görüşlerimizle ilgili soru sormayacak. Önemli olan tek şey, İsa'nın bizim için yaptığı şeyi kabul ettik mi ?O'na güvenmeyi ve O'nu sevmeyi öğrendik mi ? İsa,şöyle diyor : "Yol,gerçek ve yaşam Ben'im." (Yu. 14:6 )
2 incisi," Sana verdiğimle ne yaptın ?" Yaşamınla, Tanrı'nın verdiği armağanların,yeteneklerin ,fırsatların,enerjin,iliş kiler ve kaynaklarla ne yaptın ? Kendin için mi harcadın yoksa Tanrı'nın seni yaratış ve amacına uygun olarak mı kullandın ?
1. soru,sonsuzluğu nerede geçirebileceğimizi belirleyecektir.
2. soru ise;sonsuzlukta ne yapacağımızı belirleyecektir. Rabbin sevgisi sizinle olsun.
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler