Hristiyanlikla ilgili

Hristiyanlikla ilgili hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : Hristiyanlikla ilgili konusu 410 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj moderator6 tarafından gönderildi. Hristiyanlikla ilgili iyi gunler :) oncelikle hepinizin dogus bayramini kutluyorum esenlikler diliyorum.. gecen gun kurtce tv kanaliyla ilgili haber izlerken aklima birsey geldi neden hristiyanlikla, mezheplerle, incille ilgili yayinlara ulasmak bu kadar zor yani mesela ben bir dergicide hristiyanlikla ilgili dergi bulamiyorum. duzenli olarak cikan bir yayin yok. televizyon kanali veya radyo da yok sanirim. sesli ve goruntulu iletisim araclari yok yani. benim yasadigim sehir (g.antep) bu konuda acikcasi cok geride bir kirtasiyeye, kitapciya gidip , hristiyanlikla ilgili bir yayin isteyince cuzzamli gibi bakiyorlar. bunu boyle soylemek kolay yapmak zor biliyorum ama neden bir televizyon kanali yok turkce incil dersleri veren, isayi anlatan yayinlar neden yok belgeseller cdler var ama bir tv kanali yok bunun... Hristiyanlikla ilgili

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Hristiyanlikla ilgili konusu 410 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj moderator6 tarafından gönderildi.

Hristiyanlikla ilgili konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Hristiyanlikla ilgili hristiyanlık incil isa tevrat zebur02-01-09, 21:20
Hristiyanlikla ilgili
pamuksheker

iyi gunler :) oncelikle hepinizin dogus bayramini kutluyorum esenlikler diliyorum..
gecen gun kurtce tv kanaliyla ilgili haber izlerken aklima birsey geldi
neden hristiyanlikla, mezheplerle, incille ilgili yayinlara ulasmak bu kadar zor
yani mesela ben bir dergicide hristiyanlikla ilgili dergi bulamiyorum.
duzenli olarak cikan bir yayin yok.
televizyon kanali veya radyo da yok sanirim.
sesli ve goruntulu iletisim araclari yok yani.
benim yasadigim sehir (g.antep) bu konuda acikcasi cok geride
bir kirtasiyeye, kitapciya gidip , hristiyanlikla ilgili bir yayin isteyince cuzzamli gibi bakiyorlar.
bunu boyle soylemek kolay yapmak zor biliyorum
ama neden bir televizyon kanali yok
turkce incil dersleri veren, isayi anlatan yayinlar neden yok
belgeseller cdler var ama bir tv kanali yok
bunun yapilmasi cok mu zor

sevgiler ve
tesekkurler..

Hristiyanlikla ilgili

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye[SIZE=4][COLOR=purple]and every breath we drew was [/COLOR][COLOR=magenta]hallelujah[/COLOR][/SIZE]mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Hristiyanlikla ilgili

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hristiyanlikla ilgili

Hristiyanlikla ilgili hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-01-09, 01:53
Hristiyanlikla ilgili
moderator6

TV ve radyolar var. Bunların hepsi protestanlara ait. Üstelik bir sürü kanal var ancak protestan kiliselerin genel sorunu olan bölünmeyi yaşıyorlar. Her biri kendi misyonu, kendi desteği, kendi öğretisi ile yayın yapıyor genel olarak. Dolayısıyla belirli bir noktaya kadar ilerlenebiliyor ancak.

Websitemizde DOSYALAR bölümünde radyo ve tvlerin listesi bulunuyor. Ayrıca forumdaki her sayfanın sol üst köşesine doğru olan bölümde "Radio and TV" linki bulunuyor. Buna tıklarsanız her mezhepler radyo ve tvlere ulaşabilirsiniz. Şu anda toplu halde tüm hristiyan kaynakları belirten "Radio and TV" sayfamızdan başka bir sayfa yoktur internette.

Hristiyanlikla ilgili

Hristiyanlikla ilgili

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hristiyanlikla ilgili

Hristiyanlikla ilgili konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Hristiyanlikla ilgili konusuna benzer konular;

kuran ile ilgili anlamadığım bir şey var O, sana kitabı, önündekileri doğrulayıcı olarak hak ile indirmektedir. Önceden insanları doğru yola iletmek için Tevrat'ı ve İncil'i indirmişti. Bir de ayırt eden Furkan indirdi. İncili biri mi indirmişti ki? Cevap verecek Müslümanları arıyorum. Yönetim Notu: Sitemizin soru panosu kuralları nedeniyle öyle bir müslümanı bulmanız mümkün değildir, çünkü sitemizde sorulara yalnızca hristiyanlar cevap verebilirler.

Anglikanlıkla ilgili sorularım var Anglikanlıkta Katoliklik-Protestanlık çizgisine göre üç akım varmış:High Church,Broad Church,Low Church.Sanırım Broad Church Orta Yol'u temsil ediyor.Low church Protestanlığa,High Church Katolikliğe yakın duruyor.Peki; 1.High Church neden Eski Katoliklik arasında görülmüyor ve High Church boşanma konusunda 8.Henry gibi mi düşünüyor? 2.Azizler ve Meryem konusunda High,Low ve Broad Church'un tutum farklıkları nasıl? 3.Dünyada ve Türkiyede en yaygın akım Broad Church mu ve Broad Church'un Low Church'a göre Katolikliğe yakın ve High Church'a göre Katolikliğe uzak yanları neler? 4.Ortodoks Anglikanlar olduğunu okumuştum,doğru mu?

Ortodokslukla ilgili kitaplar SELAM.BANA TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ ORTODOKSLUK İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR MI LÜTFEN YARDIM EDİN.RAB SİZİ BEREKETLESİN

Noel ile ilgili her şey Sevgili kardesler bildiginz üzere Rabbimizin dogum günü yaklasıyor.Fakat ben sadece bunu biliyorum :) noelle ilgli herseyi ögrenmek istiyorum; Ne zaman kutlanır ? Noel arefesi ne zaman olur ? Nasıl kutlanır ? Hangi dualar okunur ? Kutsal Doğum Sahnesi nedir ? ve aklma gelmeyen birçok sorum var bu konuda.Benimle birlikte bu konuda bilgisi az olan imanlı kardeslerimize bilgi verirseniz cok sevinirim. Umarım sorularımla sizi sıkmam Rabbin bereketi hepimizin üzerinde olsun...

Özgür İrade ile ilgili Yanlış anlaşılmalar olmaması için bazı şeyler belirtmek gerekiyor. Çünkü birşeyi tam olarak anlamadan ve genelde iyi okumayan insanlar bu konuyu yanlış anlıyorlar ve yargılıyorlar. Öncelikle Reform Teolojisi'nde "Özgür İrade Yoktur" ifadesi yoktur. Luther'e karşı çıkan Erasmus'un anlattığı özgür iradeye karşı çıkılmaktadır. İnsanlar seçebilme yeteneğine sahipler. Seçim yaparken ise sevdikleri, istedikleri şeyi özgür olarak seçiyorlar

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih