Müslüman olduğunu iddia eden bir kişinin sitemize hakaretleri konusu
38205 kez okundu,
238 kez cevaplandı. En son mesaj
sıfır_derece tarafından gönderildi.
Müslüman olduğunu iddia eden bir kişinin sitemize hakaretleri konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4 5 11
>
Sonuncu »

17-05-07, 00:32
serdar_vurgun
Ne oldu beyler düzeyli bi tartışmaya gelemediniz...
buraya açtığınız konuların copyy+paste olması yazılan yazılar hakkındatek kelimelik bir bilgiye sahip olmamanız sizlerin bu konularda fikir alış verişinden mahrum ediyor anlaşılan...
sizler bu şekilde kopyala yapıştır yöntemiyle daha nereye kadar gideceğiniz belli...
bu sizin üye sayınızdan da belli...
3 hafta önce kırılan bir rekorun (512) ile sınırlı kalmanıza sebeb oluyor...
sizler daha 40 fırın ekmek yemeniz gerekiyor...
ne diyeyim ALLAH (C.C.) Müslüman_Türk gençliğinizi sizin dağıttığınız zehirden korunuz...
DÜNYAYA at gözlüğü ile bakmayan hoşgörü islamdadır...
Rahat ve huzur İslam dadır...
Sizlerin bu acınacak halinizi gördükce ALLAH (C.C.) HAMD EDİYORUM MÜSLÜMAN OLDUĞUM İÇİN....
Müslüman olduğunu iddia eden bir kişinin sitemize hakaretleri
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

17-05-07, 01:42
Kornelyus
Yönetime arada sırada süzgeçlerinden geçirerek böyle mesajların yayınlanmasına izin verdikleri için teşekkür ediyorum. Tüm kardeşlerimle paylaşmak istiyorum, ne mutlu ki güzel Türkiye'mizde böylesi örümcekleşmiş düşünceler çoğunluk değil azınlıktır. Ne mutlu ki hür ve saygılı, hoşgörülü bir toplumda yaşanmasına taraf olanlar çoğunluğu oluşturmaktadır.
Üzülüyorum. Bunca yaşananlar, bu ülkenin huzurunu kaçıran olaylar ve sonrasında konuşulanlar, tartışılanlar, bunlardan sonra hala birileri çıkıp da ulu orta cahilce böyle saçma şeyleri yazabiliyor. Yazılanların tek birini anlamak bile mümkün değil, sitenin ziyaretçi istatistiğinden, kopyala/yapıştır gibi şeylerden bahsediyor galiba. Hiçbir yere varmayan anlamsız sözler... Tuhaf, cahilce saldırılar... Yazık, yine yazık...
Ama başta söylediğim gibi, yönetime teşekkür ederim, çünkü hem insanımıza içlerinde yaşayan, onlarla aynı havayı soluyan çürümüşlüğü yansıtıyor. Onları görüp, tanımalarını sağlıyor. Hem de böyle saçmalıkları gerçeğin ışığında boğmamız için bizlere olanak sağlıyor. Daha yazacaklarım var; şimdilik yalnızca düşüncelerimi paylaşmak istedim.
Esenlikler dilerim.
FORUMA ÜYE OLUN! /

17-05-07, 01:54
evangelion
- Evet bazen bu tür mesajları yayınlıyorum, haberiniz olsun diye...
- Eğer her gönderilen mesajı yayınlasaydık seviyesi ve bereketi düşük belkide ismi hristiyan ama kendisi zararlı bir forum olacaktık...
- Bu gönderilen yazı normal düzeyde diyebilirim, çok daha küfürlü, hakaret dolu sözleri görüyorum her gün...
- Bazıları da benim hakkımda oluyor direkt olarak...
Ama o insanlar bilmiyorlar ki onlar sayesinde göksel hazinem artıyor yıllardır:
|
|
Alıntı:
|
MATTA 5:11 "Benim yüzümden insanlar size sövüp zulmettikleri, yalan yere size karşı her türlü kötü sözü söyledikleri zaman ne mutlu size!
12 Sevinin, sevinçle coşun! Çünkü göklerdeki ödülünüz büyüktür. Sizden önce yaşayan peygamberlere de böyle zulmettiler."
|
FORUMA ÜYE OLUN! /

17-05-07, 14:45
777maranata
|
|
serdar_vurgun
|
Ne oldu beyler düzeyli bi tartışmaya gelemediniz...
buraya açtığınız konuların copyy+paste olması yazılan yazılar hakkındatek kelimelik bir bilgiye sahip olmamanız sizlerin bu konularda fikir alış verişinden mahrum ediyor anlaşılan...
sizler bu şekilde kopyala yapıştır yöntemiyle daha nereye kadar gideceğiniz belli...
bu sizin üye sayınızdan da belli...
3 hafta önce kırılan bir rekorun (512) ile sınırlı kalmanıza sebeb oluyor...
sizler daha 40 fırın ekmek yemeniz gerekiyor...
ne diyeyim ALLAH (C.C.) Müslüman_Türk gençliğinizi sizin dağıttığınız zehirden korunuz...
DÜNYAYA at gözlüğü ile bakmayan hoşgörü islamdadır...
Rahat ve huzur İslam dadır...
Sizlerin bu acınacak halinizi gördükce ALLAH (C.C.) HAMD EDİYORUM MÜSLÜMAN OLDUĞUM İÇİN....
|
Sayin Serdar Vurgun!
Size kufurlu mesaj gondermediginiz icin tesekkur ediyorum.Gerci mesajiniz her nekadar hakaret, onyargi ve yalanla <Rahat ve huzur islamdadir< doluysa da yine de zahmet edip foruma bildirmeniz ve bu sayede diger insanlara ne dusundugumuzu ve sizlerin neler dusundugu hakkinda bizlere burda imkan yarattiginiz icin size bir kez daha tesekkur ediyorum.
Oncelikle bir dinin veya organizasyonun uyesinin fazlaligi o dinin veya organizasyonun iyi ve dogru oldugunu gostermez.Hindistanda milyonlarca hindu,budist,putatapar ve dunyanin hertarafinda yine milyonlarca batil inanclara sahip insanlar var.Biz bu cogunluga bakarak bu insanlarin inanclari iyi ve dogru diyebilir miyiz? Biz azinlikta oldugumuz icin mutluyuz.Cunku Nuh da zamaninda kendisi ve ailesiyle 8 kisi tufandan kurtuldu.Senin bizim hakkimizda yazdigin ZEHIR dagitiyorsunuz ve hamd ediyorum musluman oldugum icin sozune sadece Incil den bir ayetle karsilik vermek istiyorum.
Kendisinde Tanri oglu bulunanda yasam vardir, kendisinde Tanri Oglu bulunmayanda yasam yoktur.
Tanri Size merhamet etsin ve size gercegini ogretsin.Esenlikler diliyorum.
FORUMA ÜYE OLUN! /

17-05-07, 21:48
Benedict
arkadaş iyi seneryo yazıyor:)
FORUMA ÜYE OLUN! /
Müslüman olduğunu iddia eden bir kişinin sitemize hakaretleri konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4 5 11
>
Sonuncu »
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU

Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil