Müslüman'ım fakat...

Müslüman'ım fakat... hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : Müslüman'ım fakat... konusu 6497 kez okundu, 22 kez cevaplandı. En son mesaj srus tarafından gönderildi. Müslüman'ım fakat... Kendim Müslüman'ım ve Müslüman olarak kalacağım. Buraya üye olma amacım, Gerçekten hiçbir zaman Müslümanlara hakaret etmeyişinizdir.Saygı ve Seviye çerçevesinde dini tartışıyorsunuz. Bunu beğendim ve üye oldum. Kendim Teolog'um. Fakat İslam dinine inanıyorum. Türkiye'de din çoğu zaman ağır tartışmalar içeriyor ve hakaret içeriyor. Sizin gibi 1 forum daha var Müslüman olan, onlarda Gerçekten Çok seviyeli tartışıyorlar. Seviyeli bir tartışma yaptığınız için sizlere teşekkürlerimi sunarak sitenizden ayrılıyorum. Kolay gelsin, İyi günler dilerim. İnandığınız Tanrı/lar sizinle olsun. Müslüman'ım fakat...

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Müslüman'ım fakat... konusu 6497 kez okundu, 22 kez cevaplandı. En son mesaj srus tarafından gönderildi.

Müslüman'ım fakat... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 >

Müslüman'ım fakat... hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-10-08, 16:25
Müslüman'ım fakat...
Din bilimcisi

Kendim Müslüman'ım ve Müslüman olarak kalacağım.
Buraya üye olma amacım, Gerçekten hiçbir zaman Müslümanlara hakaret etmeyişinizdir.Saygı ve Seviye çerçevesinde dini tartışıyorsunuz. Bunu beğendim ve üye oldum. Kendim Teolog'um.
Fakat İslam dinine inanıyorum. Türkiye'de din çoğu zaman ağır tartışmalar içeriyor ve hakaret içeriyor.
Sizin gibi 1 forum daha var Müslüman olan, onlarda Gerçekten Çok seviyeli tartışıyorlar. Seviyeli bir tartışma yaptığınız için sizlere teşekkürlerimi sunarak sitenizden ayrılıyorum. Kolay gelsin, İyi günler dilerim. İnandığınız Tanrı/lar sizinle olsun.

Müslüman'ım fakat...

Müslüman'ım fakat...

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Müslüman'ım fakat...

Müslüman'ım fakat... hristiyanlık incil isa tevrat zebur27-10-08, 03:10
Müslüman'ım fakat...
Chonk

Din bilimcisi
Buraya üye olma amacım, Gerçekten hiçbir zaman Müslümanlara hakaret etmeyişinizdir.Saygı ve Seviye çerçevesinde dini tartışıyorsunuz. Bunu beğendim ve üye oldum. Kendim Teolog'um.
Fakat İslam dinine inanıyorum. Türkiye'de din çoğu zaman ağır tartışmalar içeriyor ve hakaret içeriyor.
Sizin gibi 1 forum daha var Müslüman olan, onlarda Gerçekten Çok seviyeli tartışıyorlar. Seviyeli bir tartışma yaptığınız için sizlere teşekkürlerimi sunarak sitenizden ayrılıyorum. Kolay gelsin, İyi günler dilerim. İnandığınız Tanrı/lar sizinle olsun.
Teşekkürler güzel sözleriniz için.
Öncelikle biz Kutsal Kitap'a yani Tevrat,Zebur ve İncil'e iman ediyoruz.
Ve kitabımızda yazanlardan ötürü çekişme, tartışma, hakaretler içerisine girmiyoruz. Zaten Tanrı sözününde bize söylediği gibi, belirttiği gibi biz bir din oluşumunun içinde değil, Mesihsel bir yaşam tarzının içinde Tanrı'dan zevk alarak, O'nu överek yaşıyoruz.

Bunun dışında cevap yazmamın nedeni inandığımız tanrılardan bahsetmiş olmanız. Teolog olduğunuz halde bu tanrılar kelimesini kullanmanız ilginç olmuş.

Biz tanrılara değil, İbrahim'in, İshak'ın ve Yakup'un Tanrısı TEK olan YHVH'ye iman ediyoruz. Kendisini Baba, Oğul ve Kutsal Ruh'ta açıklayan TEK Tanrı YHVH'dir. Sanırım Üçlü Birlik'i yanlış anlamışsınız.

RAB sizinle olsun.

Müslüman'ım fakat...

Müslüman'ım fakat...

Müslüman'ım fakat... hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-02-09, 02:18
Müslüman'ım fakat...
gangsta

bende şahsen müslüman bir genç olmama karşı hem dini yaşayıp hem dinini sevip sevdiren hemde Tanrı/ları düşünen, aklından çıkarmayan bu forumu beğendim. Sizleri tebrik eder, canı gönülden barış ve kardeşlik dolu bir dünya temenni ederim.

Müslüman'ım fakat...

Müslüman'ım fakat...

Müslüman'ım fakat... hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-02-09, 11:37
Müslüman'ım fakat...
lighthouse

Din bilimcisi
İnandığınız Tanrı/lar sizinle olsun.
Tanrılar ne oluyor

burayı açıklarmısınız ya kötü niyetlisiniz yada din bilimcisi falan değilsiniz

Müslüman'ım fakat...

Müslüman'ım fakat...

Müslüman'ım fakat... hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-02-09, 20:49
Müslüman'ım fakat...
netzah

Din bilimcisi
Öncelikler esenlikler,

Teolog olduğunuzu belirtmişsiniz fakat sözünüzü "Tanrı/lar"olarak bitirmişsiniz bu ne yaman çelişki!Ya teolog değilsiniz ya da "müslüman kalacağım","Tanrı/lar" sözlerinizle hoşgörü altından taş atmışsınız...

Müslüman'ım fakat...

Müslüman'ım fakat...

Müslüman'ım fakat... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 >  

Müslüman'ım fakat... konusuna benzer konular;

Ben müslüman'ım, neden hristiyan olayım? Soru: Ben Müslüman’ım, neden Hristiyan olmayı düşüneyim ki? Yanıt: İnsanlar, ister Müslüman, ister Budist, ister Katolik olsun, çoğu kez anne babalarının ya da içinde bulundukları kültürün dinini izler. Ama Yargı Günü’nde Tanrı’nın önünde durduğumuz zaman, her insanın Tanrı’nın gerçeğine inanıp inanmadığı hakkında kendisi için hesap vermesi gerektir. Ama bu kadar dinin içinde gerçek nedir? İsa bu soruyu, “Yol, gerçek ve yaşam Ben'im. Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez” diye yanıtlamıştır (Yuhanna 14:6). Gerçek Hristiyanlar İsa’nın izleyicileridir. İsa nasıl Baba Tanrı’ya giden tek yol olduğunu iddia edebilmiştir? Bunun yanıtını Kutsal Kitap’ta yer alan Kutsal Yazılar’dan öğrenelim. İsa’nın yaşamı, ölümü ve dirilişi Kutsal Kitap, İsa’nın bakire Meryem’den doğduğu...

"Hasat bol, fakat işçilerin sayısı az" - Gregorius Magnus Hasat bol, fakat işçilerin sayısı az. Rab şakirtlerini gönderiyor. Rabbimiz ve Kurtarıcımız, sevgili kardeşlerim, bizi bazen sözleriyle, bazen de fiilleri ile eğitiyor. Onun fiilleri de emirlerdir, çünkü bir şey söylemeksizin bir şey yaptığı zaman, bize nasıl hareket etmemiz gerektiğini göstermektedir. O halde işte bize vaaz için şakirtlerini ikişer ikişer gönderiyor, çünkü iyiliğin emri ikidir: Allah sevgisi ve yakınına sevgi. Rab, başkalarına karşı merhameti olmayan kimsenin kesinlikle vaaz etmek görevine teşebbüs etmemesi gerektiğini, söylemeksizin, bize ima etmek için şakirtlerini vaaz etmeye ikişer ikişer göndermektedir.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih