müthiş bir dayanışma

müthiş bir dayanışma hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : müthiş bir dayanışma konusu 1535 kez okundu, 6 kez cevaplandı. En son mesaj Tahribat tarafından gönderildi. müthiş bir dayanışma arkadaşlar 2 gün önce üye oldum ve elimden geldiği kadar siteye girmeye çalışıyorum.gerçekten birbirlerinize karşı tavrınız ve dayanışmanız mükemmel.adeta birbirinizi kırmamak için yarışıyorsunuz.bir müslüman(?)olarak imrendim bir o kadarda utandım.geçen sene mardin midyatta bir kaç tane manastır gezdim ve çok iyi arkadaşlıklar edindim.şuan çanakkaledeyim ve halada telefonla görüştüğüm arkadaşlar var.sizler için ve dostluğunuzu kazanabilmem için (ki buna çok ihtiyacım var)elimden gelen herşeyi yapmaya ve faydalı olmaya hazırım.bunu bilmenizi ve içimden gelenleri sizlerle paylaşmak istedim.SAYGILARIMLA müthiş bir dayanışma

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

müthiş bir dayanışma konusu 1535 kez okundu, 6 kez cevaplandı. En son mesaj Tahribat tarafından gönderildi.

müthiş bir dayanışma konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

müthiş bir dayanışma hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-01-08, 17:42
müthiş bir dayanışma
onuray

arkadaşlar 2 gün önce üye oldum ve elimden geldiği kadar siteye girmeye çalışıyorum.gerçekten birbirlerinize karşı tavrınız ve dayanışmanız mükemmel.adeta birbirinizi kırmamak için yarışıyorsunuz.bir müslüman(?)olarak imrendim bir o kadarda utandım.geçen sene mardin midyatta bir kaç tane manastır gezdim ve çok iyi arkadaşlıklar edindim.şuan çanakkaledeyim ve halada telefonla görüştüğüm arkadaşlar var.sizler için ve dostluğunuzu kazanabilmem için (ki buna çok ihtiyacım var)elimden gelen herşeyi yapmaya ve faydalı olmaya hazırım.bunu bilmenizi ve içimden gelenleri sizlerle paylaşmak istedim.SAYGILARIMLA

müthiş bir dayanışma

müthiş bir dayanışma

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / müthiş bir dayanışma

müthiş bir dayanışma hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-01-08, 18:05
müthiş bir dayanışma
Hardal

Hoşgeldiniz Onuray.

müthiş bir dayanışma

müthiş bir dayanışma

müthiş bir dayanışma hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-01-08, 18:40
müthiş bir dayanışma
sonsuzdiren

onuray
arkadaşlar 2 gün önce üye oldum ve elimden geldiği kadar siteye girmeye çalışıyorum.gerçekten birbirlerinize karşı tavrınız ve dayanışmanız mükemmel.adeta birbirinizi kırmamak için yarışıyorsunuz.bir müslüman(?)olarak imrendim bir o kadarda utandım.geçen sene mardin midyatta bir kaç tane manastır gezdim ve çok iyi arkadaşlıklar edindim.şuan çanakkaledeyim ve halada telefonla görüştüğüm arkadaşlar var.sizler için ve dostluğunuzu kazanabilmem için (ki buna çok ihtiyacım var)elimden gelen herşeyi yapmaya ve faydalı olmaya hazırım.bunu bilmenizi ve içimden gelenleri sizlerle paylaşmak istedim.SAYGILARIMLA
Sevgili onuray sevgili kardeşlerimle yalnızca Tanrı'nın buyruklarına uymaya çalışıyoruz; kendiliğimizden yaptığımız birşey değil.Birbirimize kardeşce yaklaşımımız Tanrı'ya iman etmemizin sonucu aktarılan İsa Mesih'in doğruluğundan kaynaklanmaktadır; bize ait birşey değil.Düşünceleriniz ve temennileriniz için teşekkür ederim.

Lütfen aramızda kalınız ve değerli paylaşımlarınızdan yararlanmamızı sağlayınız.

Sevgiler.

müthiş bir dayanışma

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye

İman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı’nın bir armağanıdır. Kimsenin övünmemesi için iyi işlerin ödülü değildir.
Efesliler 2:8-9
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

müthiş bir dayanışma

müthiş bir dayanışma hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-01-08, 19:42
müthiş bir dayanışma
sabri

onuray
Sevgili Onuray,
Kardeşim sonsuzdiren'inde dediği gibi biz Tanrı'nın buyruklarını yerine getiriyoruz.Bakın Rabbimiz bizden ne istiyor:
" Size yeni bir buyruk veriyorum: Birbirinizi sevin. Sizi sevdiğim gibi siz de birbirinizi sevin.Birbirinize sevginiz olursa, herkes bununla benim öğrencilerim olduğunuzu anlayacaktır." (İncil, Yuhanna 13:34-35)

Rabbin esenliğini diliyorum.

müthiş bir dayanışma

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Çünkü tek Tanrı ve Tanrı'yla insanlar arasında tek aracı vardır. O da insan olan ve kendisini herkes için fidye olarak sunmuş bulunan Mesih İsa'dır. (1.Timoteos 2:5-6)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]_________________________________[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Mesih'i Çarmıhta tutan çiviler değil, bize olan sevgisiydi.[/COLOR][/SIZE]mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

müthiş bir dayanışma

müthiş bir dayanışma hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-07-08, 18:47
müthiş bir dayanışma
msinans

Kardeşlerim benim adım Sinan.Tam olarak 9 Eylül 2007 tarihinde Rabbimiz İsa Mesih tarafından çağrılı olarak Sant Antuan kilisesine katıldım.Hayat hikayemi yada tanıklığımı elbette vermek isterim fakat bu şu an için çok doğru olmaz.Fakat doğrusu size derimki dayanışmanızı okuduğumda içimdeki iman dahada güçleniyor.Çünkü anlıyorumki Rab ülkemiz için bizi kullanıyor.O'nun adı uğruna kendini unutmuş olan bu kardeşiniz için dua edin.Çünkü dayanışmamızın temeli duadır.Elbetteki biliyorsunuz.Bu sebepledirki ben her an siz kardeşlerim için dua edeceğim.Rabbin Kutsal Ruhu hepimizin üzerinde olsun canım kardeşlerim.Amin.

müthiş bir dayanışma

müthiş bir dayanışma

müthiş bir dayanışma konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

müthiş bir dayanışma konusuna benzer konular;

Ermeni Kültürü ve Dayanışma Derneği Ermenice'yi yaşatacak Ermeni Kültürü ve Dayanışma Derneği yeni dernek binasının açılışını yaptı. Açılışta konuşan Sercan Çakaroğlu, Ermeni dilini korumayı ve Ermeni kültürünü diğer halklara tanıtmayı amaçladıklarını söyledi. Ermeni Kültürü ve Dayanışma Derneği yeni yerinde düzenlenen etkinlik ile açıldı. Etkinliğe, sanatçı Yaşar Kurt ve SGD üyelerinin de aralarında olduğu çok sayıda davetli katıldı. Ermeniceyi korumak asıl amaç Ermenice konuşma yapan Caner Erzurumluoğlu, derneğin amaç ve faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi. Ardında Türkçe konuşma yapan Sercan Çakaroğlu, derneğin 2010 yılında açıldığını hatırlattı. UNESCO raporuna göre, yok olmakta olan dillerden biri olan Batı Ermenice’sini yaşatma ve yaymanın öncelikli amaçlarından olduğunu belirten Çakaroğlu, Ermeni kültürünü Türkiye’de yaşayan...

Hristiyan Gazete'ye müthiş sempati duyuyorum. Bu Hristiyan Gazete'ye müthiş bir sempati duyuyorum. Ülkede oturan Hristiyanlar'ın, Hristiyanlık'la ilgili bulabilecekleri tüm haberler mevcut. Tebrik ederim sizleri

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih