papyar
Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar
merheba.
yaniz zayıf kimseler başkalarin inancina hurmetsizlık yapar.
eğer ben dunyada yaşyorsam herkese saugim sonsuzdir.
kendimı sevmek ya inanmak istıyorsam önce gerek dunya-
da beraber yaşıyan insanlari sevmesinı ve onlara inanmasinı
örenem.her kimse sizler ve başka inaclara hekaret etmişse
bir müsülman olarak özur dilerim.
sayglarla papyar.
tykhe
Bu özrü bende şahsım adına bir borç bilirim.Geri kafalı zihniyetler yüzünden başka dinden,ırktan insanların zarar görmelerini esefle kınıyor,zarar görenlerden tüm içtenliğimle bir müslüman olarak özür dilerim.
darknes
DİNİN EŞ ANLAMININ AKIL OLDUĞUNA İNANIYORUM. AKLINI KULLANMAYI BİLMEYEN BİR TAKIM İNSANCIKLARIN KENDİLERİNİ BİR YERLERDE ZANNETMELERİNE SİNİR OLUYORUM. O İNSANLARKİ DENİLECEK TEK LAF VAR FAZLA UÇMA BİR TARAFIN GÖZÜKECEK. GÖZÜKECEKKİ GÖZÜKÜRSE EĞER SANA GÖRE ABDESTİNDE BOZULACAK.
DİNİN YERİ VE ZAMANI OLMAZ KİMİNE GÖRE ALLAH KİMİNE GÖRE TANRI MESAİ SAATİ KULLANMAZ. YAZAN DARKNES YENİ ÜYE HERKESTEN FARKLI BİR MÜSLÜMAN. TÜM DİNLERİN SENTEZİ. TÜM İNSANLIĞA SELAMLAR.
magicblackworlds
bende küfür eden müslüman kardeslerim adına özür diliyorum
gazi
işin kötü tarafı küfür eden kişi kendine hem türk olarak hemde müslüman olarak tanıtmış.ben türkler adına özür diliyorum...
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler