Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
papyar

merheba.
yaniz zayıf kimseler başkalarin inancina hurmetsizlık yapar.
eğer ben dunyada yaşyorsam herkese saugim sonsuzdir.
kendimı sevmek ya inanmak istıyorsam önce gerek dunya-
da beraber yaşıyan insanlari sevmesinı ve onlara inanmasinı
örenem.her kimse sizler ve başka inaclara hekaret etmişse
bir müsülman olarak özur dilerim.
sayglarla papyar.

hristiyanlık
tykhe

Bu özrü bende şahsım adına bir borç bilirim.Geri kafalı zihniyetler yüzünden başka dinden,ırktan insanların zarar görmelerini esefle kınıyor,zarar görenlerden tüm içtenliğimle bir müslüman olarak özür dilerim.

hristiyanlık
darknes

DİNİN EŞ ANLAMININ AKIL OLDUĞUNA İNANIYORUM. AKLINI KULLANMAYI BİLMEYEN BİR TAKIM İNSANCIKLARIN KENDİLERİNİ BİR YERLERDE ZANNETMELERİNE SİNİR OLUYORUM. O İNSANLARKİ DENİLECEK TEK LAF VAR FAZLA UÇMA BİR TARAFIN GÖZÜKECEK. GÖZÜKECEKKİ GÖZÜKÜRSE EĞER SANA GÖRE ABDESTİNDE BOZULACAK.

DİNİN YERİ VE ZAMANI OLMAZ KİMİNE GÖRE ALLAH KİMİNE GÖRE TANRI MESAİ SAATİ KULLANMAZ. YAZAN DARKNES YENİ ÜYE HERKESTEN FARKLI BİR MÜSLÜMAN. TÜM DİNLERİN SENTEZİ. TÜM İNSANLIĞA SELAMLAR.

hristiyanlık
magicblackworlds

bende küfür eden müslüman kardeslerim adına özür diliyorum

hristiyanlık
gazi

işin kötü tarafı küfür eden kişi kendine hem türk olarak hemde müslüman olarak tanıtmış.ben türkler adına özür diliyorum...

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar konusuna benzer konular;

Hristiyanlar ve müslümanlar ölünce ne olacaklar? yeni bi başlık açmalımıyım bilemedim ve o yüzden hazır burda samimi bi başlık varken sorumu burda dile getirmeyi sormayı uygun buldum kusura bakmayın lütfen.(yeni üyelerdenim) hristiyan inancında hristiyanları ve müslümanları nasıl bir son bekliyo(günahlar ve sevapları hesaba katmadan). yani ben müslüman öldüğümde ve siz hristiyan öldüğünüzde nelerle karşılaşıcaz nasıl bir muamele görücez farklarımız ne olucak? İncil ne der? şimdiden teşekkür ederim... (bu soruyu bi kaç hristiyan tanıdığıma sordum fakat tam anlamıyla bi cevap alamadım konu biraz dağıldı her seferinde)

Soykırımı Hristiyanlar, Yahudiler yapar, ama müslümanlar yapmaz. (Ahmet İnsel) http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalEklerDetay&ArticleID=1002525&Date=17.06.2010&CategoryID=42

Dua isteği ve özür mesajı Kardeşlerim selam size, Bu hem bir özür mesajı hem de dua isteği için yazdığım mesajdır. Uzun sayılabilecek bir süre forumdan uzak kaldım, bana biraz uzun geldi. Forumda son yazışma sırasında bazı sıkıntılara sebep olduğumu ve bazı kardeşleri üzdüğümü biliyorum. Sorun benim sandığımdan da büyükmüş buınu farkettim. Sebep olduğum üzüntü için üzdüğüm herkeseten özür deilerim. Bazen kendi kontrolümüzü sağlayamadığımız durumlar da olabiliyor, bu durumlarda bir adım geri çekilip resme dışardan bakmak hep iyi sonuç veriyor. Ben öyle yaptım. Ama bilmenizi isterim; Yaşadığım sorun Ya da sebep olduğum sorun ne olursa olsun kendimi hiçbir zaman öteki kardeşlerden uzak hissetmedim, zira imanlılar topluluğunun tek bir bedenin parçaları olduğuna...

Hristiyanlar da bu tür haberleri müslümanlar gibi kullanmalı mı acaba? Çeşitli hristiyanlık karşıtı, düşmanı siteler ve kişiler hristiyanları ve hristiyan inancını kötülemek için hristiyanların işledikleri günahları/yanlışları kullanmaya çalışırlar. Aynı yöntemi biz hristiyanlar da müslümanları ve müslümanlığı kötülemek için kullanabiliriz ama bunu yapmıyoruz, çünkü bunun basit bir oyun olduğunu ve ancak kandırılmaya müsait kişileri kandırıp, provake ettirebileceğini biliyoruz: http://haber.mynet.com/detay/yasam/kacak-kuran-kursunda-erkek-cocuga-tecavuz/466384

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler