Arşiv Sayfa 8 / Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar - Sayfa 8

Arşiv Sayfa 8 Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar - Sayfa 8 konusu 9010 kez okundu, 37 kez cevaplandı. En son mesaj october tarafından gönderildi. Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar merheba. yaniz zayıf kimseler başkalarin inancina hurmetsizlık yapar. eğer ben dunyada yaşyorsam herkese saugim sonsuzdir. kendimı sevmek ya inanmak istıyorsam önce gerek dunya- da beraber yaşıyan insanlari sevmesinı ve onlara inanmasinı örenem.her kimse sizler ve başka inaclara hekaret etmişse bir müsülman olarak özur dilerim. sayglarla papyar. Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar konusu 9010 kez okundu, 37 kez cevaplandı. En son mesaj october tarafından gönderildi.

Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: « Birinci < 4 5 6 7 8

Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-08-09, 13:55
Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar
musti93.35

eskiden bir müslümandım daha sonra ateist oldum şimdi ise Hristiyanlığı inceliyorum ve bu uzun sürede forum sitelerinde ve bazı tartışmalarda bazı kişilere karşı yada onların dinlerine dinsizliklerine karşı kaba ve aşağılayıcı sözlerimden dolayı özür diliyorum.

İsa Mesih'in yardımıyda kendi meshep seçimimi yapmak ve tam bir hristiyan olmak ve bu konu hakkında bilgi edinmek için bu foruma üye oldum...

bundan önceki hayatım için özür dilerken bundan sonraki hayatım da sizlerin yapacağınız katkılardan dolayı da teşekkür ederim...

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar

Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-08-09, 17:09
ayasofya yıldızı

merhabalar.şimdiye kadar bu sitede özür dilememi gerektirecek bir şey yaptığımı hatırlamıyorum.banada yapılmadı.bundan sonrada olursa zaten istemeden yada hakaret amaçlı yapmadığım bilinir diye düşünüyorum.bu konuda sitedeki arkadaşlarıma ve site yönetime güvenim sonsuz.ben yapı olarak çabuk kırılan ve incinmekten korkan bir insanım o yüzdendirki kimseyide kolay kolay kırmam.ona beni inciltme hakkını vermem.yani fanus ve cam olayıı.bu durumum bazen çok sormak istediğim şeyleride sormamı engelliyorki bunu çoğu zaman dile getiriyorum.sanırım genelde buradan yazıları takip etmem bunun sebebi.dinsel bilgilerdeyse çok yol katettim.birçok siteden ve buradan sürekli okuyorum.bilgi her duruma karşı en güzel güç gerçekten.bilgim arttıkca daha güçlü hissediyorum kendimi.
lakin bu konudaki pozitif hava ve karşılıklı hoşgörü beni çok mutlu etti şöyle bir uğrayıp densizlik yapanlar yüzünden bu güzel tavrın bozulmamasını dilerim.saygılar.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar

Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar hristiyanlık incil isa tevrat zebur18-12-09, 12:19
october

ibrikchee
müslüman kardeşlerimden hristiyanlara hakaret edeni var ise onlar adına özürlerimi sunarım. Türklük ve müslümanlık bu ülkenin büyük çoğunluğunun inandığı şey. bu yüzden bunun haricindeki olgular ve düşünceler tabu. bu özellikle 3. dünya ülkesi olan ülkemizin kültür seviyesinin düşüklüğü ile ilgili. ne yazık ki para olmadan hayatta kalmayı garanti altına almadan insanlar bilgiye erişmeyi tercih etmiyorlar. Türkiye'deki tüm hristiyanlığı tercih edenler şaşılmamalıdır ki varlıklı ve kültürlü ailelerin gençleri olmaktadır. bu kesinlikle demek değil ki islamiyet kötü, hristiyanlık iyi. sadece bu ülkede müslümanlık felsefesine erişmeden müslüman olan insan sayısı çok yüksek. bu Türkiye halkının kendi arasında problem yaratmıyor ama "diğerleri" söz konusu olunca milliyetçilik ve muhafakarlığın da etkisi ile tepkiler baş gösteriyor. bu insanlarımıza yine de sevgi ile yaklaşalım hristiyan arkadaşlar. onlar gerçekten kötü insanlar değiller. aksine Türkiye halkı dünyanın en anlayışlı, humanist ve sevecen halkıdır. işte size bir örnek, hem de Hrant Dink'in ağzından:

http://www.youtube.com/watch?v=8IdKz9lGaEI

onlar gibiler yüzünden hristiyanlardan oluşan bi topluluğun arasına katılmak istediğimizde kabul edilmek için 50 kat fazla çaba göstermek durumunda kalıyoruz çok sevsekde önyargılar yüzünden inandırmak zorlaşıyor

bu zamana kadar hiç bir hristiyana saygısızca bir davranışta bulunmadım ama saygısızlıkta bulunan bi toplumun bireyi olduğum için özür dilemeyi borç biliyorum

Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: « Birinci < 4 5 6 7 8  

Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar konusuna benzer konular;

Hristiyanlar ve Müslümanlar.. Şunu çok merak ediyorum youtube'den hristiyan ilahisi dinlerken Müslüman kardeşler alta İsa tanrıysa onu nasıl resmedebildiniz gibi bir yorum yapmışlar.ona neden bu kadar bağlısınız demişler. anlamadığım konu ise şu.;onlar allah'a inanıyorlar peki hz. muhammedi neden resmetmiyorlar ? onlar da hz muhammedi tanrılaştırmıyorlar mı bu tavırlarıyla peki ? hiç bir şeye saygısı olmayan, ve bu dinin yaygın olduğu yerde gerilik söz konusu olan bir din nasıl olur da en doğru yol olur ? kafam çok karışık. ben 15 yaşındayım, müslümanım ve istanbulda yaşıyorum. ama ben eğer bir dine inanıcaksam bu dine çevremin etkisiyle değil de kendi sevgim ve kendi tercihimle inanmak istiyorum. sonuç olarak İslam dininde bazı tutarsızlıklar ve insanlar arasında sevginin kuvvetli olmadığını vs. vs.( daha çok sebep...

Hristiyanlar ve Müslümanlar aynı Tanrı'ya mı inanırlar? Soru: Hristiyanlar’la Müslümanlar aynı Tanrı’ya mı taparlar? Yanıt: Müslümanlar’la Hristiyanlar’ın Tanrı hakkındaki görüşlerinin bazı benzer yönleri vardır. Hristiyanlar bir sonsuz Tanrı’nın evreni yarattığına inanırlar ve Müslümanlar da bu özellikleri Allah’a atfederler. Her iki din de Tanrı’yı, her şeye gücü yeten, her şeyi bilen, her yerde var Olan olarak görür. Hristiyanlar’la Müslümanlar’ın Tanrı hakkındaki görüşleri arasındaki önemli bir fark, Kutsal Kitap’ın Üçlü Birlik kavramıdır. Kutsal Kitap’ta Tanrı Kendisini, Baba Tanrı, Oğul Tanrı ve Kutsal Ruh Tanrı olmak üzere üç Kişi’de var olan tek Tanrı olarak vahyetmiştir. Üçlü Birlik’in her Kişisi tamamen Tanrı olduğu halde, Tanrı üç tanrı değil, üç Kişinin bir Kişi’de var olmasıdır. Tanrı’nın Oğlu beden alıp insan olarak...

Hristiyanlar da bu tür haberleri müslümanlar gibi kullanmalı mı acaba? Çeşitli hristiyanlık karşıtı, düşmanı siteler ve kişiler hristiyanları ve hristiyan inancını kötülemek için hristiyanların işledikleri günahları/yanlışları kullanmaya çalışırlar. Aynı yöntemi biz hristiyanlar da müslümanları ve müslümanlığı kötülemek için kullanabiliriz ama bunu yapmıyoruz, çünkü bunun basit bir oyun olduğunu ve ancak kandırılmaya müsait kişileri kandırıp, provake ettirebileceğini biliyoruz: http://haber.mynet.com/detay/yasam/kacak-kuran-kursunda-erkek-cocuga-tecavuz/466384

Hristiyanlar ve müslümanlar ölünce ne olacaklar? yeni bi başlık açmalımıyım bilemedim ve o yüzden hazır burda samimi bi başlık varken sorumu burda dile getirmeyi sormayı uygun buldum kusura bakmayın lütfen.(yeni üyelerdenim) hristiyan inancında hristiyanları ve müslümanları nasıl bir son bekliyo(günahlar ve sevapları hesaba katmadan). yani ben müslüman öldüğümde ve siz hristiyan öldüğünüzde nelerle karşılaşıcaz nasıl bir muamele görücez farklarımız ne olucak? İncil ne der? şimdiden teşekkür ederim... (bu soruyu bi kaç hristiyan tanıdığıma sordum fakat tam anlamıyla bi cevap alamadım konu biraz dağıldı her seferinde)

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih