Rab Hristiyan Forumu Bereketlesin.

Rab Hristiyan Forumu Bereketlesin. hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : Rab Hristiyan Forumu Bereketlesin. konusu 3052 kez okundu, 19 kez cevaplandı. En son mesaj balkan tarafından gönderildi. Rab Hristiyan Forumu Bereketlesin. Arkadaşlar bu foruma geldiğimden beri aklımdaki çok fazla soruya cevap buldum. Rab sizleri bereketlesin bizlere iman etme yolumuzda yardımcı oluyorsunuz. İçimden geldi ve bu bölümün bir mesaj panosu oduğunu düşünerek bu bölüme yazdım arkadaşlar Rabbim yolunuzu açık etsin. Rab Hristiyan Forumu Bereketlesin.

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Rab Hristiyan Forumu Bereketlesin. konusu 3052 kez okundu, 19 kez cevaplandı. En son mesaj balkan tarafından gönderildi.

Rab Hristiyan Forumu Bereketlesin. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 >

Rab Hristiyan Forumu Bereketlesin. hristiyanlık incil isa tevrat zebur19-08-07, 22:33
beril

Arkadaşlar bu foruma geldiğimden beri aklımdaki çok fazla soruya cevap buldum. Rab sizleri bereketlesin bizlere iman etme yolumuzda yardımcı oluyorsunuz. İçimden geldi ve bu bölümün bir mesaj panosu oduğunu düşünerek bu bölüme yazdım arkadaşlar Rabbim yolunuzu açık etsin.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Rab Hristiyan Forumu Bereketlesin.

Rab Hristiyan Forumu Bereketlesin. hristiyanlık incil isa tevrat zebur19-08-07, 23:51
Bulgaria

Amin beril bende burada olmaktan mutluyum kardeşim

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye
Gök, yer ortadan kalkacak
Ama benim sözlerim asla
Ortadan kalkmayacaktır...
Matta 24:35
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Rab Hristiyan Forumu Bereketlesin.

Rab Hristiyan Forumu Bereketlesin. hristiyanlık incil isa tevrat zebur20-08-07, 01:08
Kornelyus

Forumu uzun zamandır takip eden ve elimden geldiği ölçüde katılımda bulunan kardeşlerden biri olarak, yönetiminde görev alan kardeşlerin Rab'bin vereceği anlayışla ve esenlikle dolmalarını, üstlendikleri görevde daha çok uzun zaman hizmete devam etmelerini ve bunun için yine Rab'bin sağlayacağı bilgelikten yararlanmalarını diliyorum. Bu kardeşlerim için her zaman dua ediyorum ve onları çok seviyorum.

Rab Hristiyan Forumu Bereketlesin. hristiyanlık incil isa tevrat zebur20-08-07, 04:16
julyet

Ben de begenerek izliyorum .hic bir yerden ogrenemiyecegim kadar cok sey ogreniyorum.RAB dayimi etsin bu calismalari hepimize guclu inanc ve yolunda kalma gucu versin tesekkurler.Julyet

Rab Hristiyan Forumu Bereketlesin. hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-08-07, 10:24
avo

Rabbimiz YHVH tüm Kendisi için çalışan kardeşleri hikmet ve anlayışıyla doldursun,merhametli kılsın,sevgisiyle bereketlesin.
Başlangıçsız ve sonsuz olan Baba Oğul ve Kutsal Ruh'ta tek Rab olan Tanrımız YHVH yollarınızı ışığıyla aydınlatsın.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye
Yu.1: 12 Kendisini kabul edip adına iman edenlerin hepsine Tanrı’nın çocukları olma hakkını verdi.
Yu.1: 13 Onlar ne kandan, ne beden ne de insan isteğinden doğdular; tersine, Tanrı’dan doğdular.
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Rab Hristiyan Forumu Bereketlesin. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 >  

Rab Hristiyan Forumu Bereketlesin. konusuna benzer konular;

Hristiyan ailelere, hristiyan olmayan çocukları için öneriler Soru: Hristiyan anne babaların, kayıp bir oğulları ya da kızları varsa ne yapmalıdırlar? Yanıt: Kaybolan Oğul benzetmesinin (Luka 15:11-32) içinde, inanlı anne babaların, onları yetiştirdikleri biçime aykırı bir şekilde yaşayan çocuklarına karşı gösterebilecekleri tepkilerin neler olabileceği ve onları nasıl ele alacakları konusunda kullanabileceği birkaç ilke vardır. Anne babaların, çocuklar yetişkin olduktan sonra onların artık anne babalarının yetkisi, otoritesi altında olmadığını hatırlaması lazımdır. Kaybolan Oğul öyküsünde, küçük oğul kendisine düşen mirası alıp uzak bir ülkeye gider ve mirasını orada çarçur eder. Yeniden doğmuş bir inanlı olmayan bir çocuk için böyle bir şey yapmak doğal bir şeydir. Mesih’e imanını bir zamanlar açık bir şekilde bildirmiş olan bir çocuğun...

Rab bizi bereketlesin Kardeşler.Biliyorsunuz ülkemizde biz Hristiyanların sayısı -bence-çok az.Geçen hafta kilisemizde de bu konuya değinildi.İnananlar da varsa bile korkudan açıklıyamıyor.Gizli gizli içinde yaşıyor.Rab'be dua edelim.Bizi daha da bereketlesin.Işığını üzerimize daha çok göndersin.İmanlıların sayısı daha da artsın.Öyle ki artık bizler inancımızı söylemekten korkmıyalım.Bu dünyadan göçünce nereye gömüleceğimizi merak etmeyelim.Daha da güçlenelim.Öyle ki artık bize saldırıda bulunmaya kimse cesaret edemesin.İsa Mesih'in adıyla.Amin.

Bir süredir bu forumu izliyorum Merhaba kardeşlerim. Bir süredir bu forumu izliyorum. Hristiyanlığı karalamaya çalışan Türk-müslüman dayatması yapmaya çalışanlara kötü, hakaret içeren sözlerle değil de düşündüren, sevgi dolu sözlerle cevap veriyorsunuz. İşte, şiddetin dini olmayan Hristiyanlığa bu yüzden çok saygı duyuyorum. Ben öz be öz Türküm ve Hristiyanım!!!! Dini, inançları ırka indirgemek yapılabilecek en cahilce hareket!!! Şİddetin, cihatın olduğu bir din benim dinim olamaz! Din insanın içini Tanrı, insan, doğa sevgisiyle doldurmalıdır. Hristiyanlık da bize bu yüce duyguları öğretiyor!!! Rabbın esenliği sizinle olsun...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih