Yeni bir seneye girerken Hristiyan forum'un ifade ettikleri
456 Düşünceleriniz Sevgili Rab'de öz kardeşlerim ve Forum üyelerimiz.
Yeni bir yıla girmemize saatler kala aklıma geldi.
Bu başlık hepinize açıktır. Sizin için Hristiyan Forum'un anlamını ve sizdeki yerini, Forumdan beklentilerinizi,
Kısaca sizin için Foruma...
Noel Sayfası..
2.148 Düşünceleriniz Arkadaşlar Hepimizin Kuşkusuz Sabırsızlıkla Beklediği Noel ( Doğuş Bayramı ) Yaklaşıyor. Site Yönetiminden Bir İsteğim Olacak Noel'e Özel Bir Bölüm Açılırsa Noel İle İlgili Hertürlü Şeyi Orada Paylaşabiliriz. Tabi Diğer Üyelerimizde Bu Fikire Sıcak...
Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar
8.761 Düşünceleriniz merheba.
yaniz zayıf kimseler başkalarin inancina hurmetsizlık yapar.
eğer ben dunyada yaşyorsam herkese saugim sonsuzdir.
kendimı sevmek ya inanmak istıyorsam önce gerek dunya-
da beraber yaşıyan insanlari sevmesinı ve onlara inanmasinı...
Bir benzetmeler birde Mezmurlar bolumu acilsin
391 Düşünceleriniz Sevgili kardeslerim onerim benzetmeler ve mezmurlar bolumu acip
her benzetmeye yada her mezmura butun kardeslerimiz fikirlerini yazsinlar kucuk bir vaaz gibi
saygilar
hrıstiyan forum
937 Düşünceleriniz sayın hrıstiyan arkadaşlar üye olduğumdan beri sitedeki yazı ve konuları okuyorum.
itiraf etmeliyimki harika işler başarmışsınız bir sürü müslüman sitesine zaman zaman bakıyorum. onlardan çok farklı ve doyurucusunuz. tebrik ederim
onların...
Küfür eden müslümanlarla ilgili düşüncemiz
17.484 Düşünceleriniz Sitemize küfür ve tehdit gönderen müslümanları samimi duygularla Tanrı'yı arayan, kendi inancını yerine getirmeye çalışan, uygar ve iyi niyetli müslümanlardan saymıyoruz.
Bize küfür edenler için de dua ediyoruz, YHVH kendilerini bereketlesin.
YÖNETİME VE ÜYELERE TEŞEKKÜR
538 Düşünceleriniz YAKINDA ASKERE GİDECEM.BANA DUALARIYLA DESTEK OLAN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM
DUA EDEN ARKADAŞLAR
moderatör Theophilos,özel üye KaraYilan,özel üye umutlu,özel üye x_leyla_x,özel üye oslem,özel üye V E R A,özel üye tizciano,özel üye spranos
Forumda bazı değişiklikler
2.253 Düşünceleriniz Forum sistemimiz vb 3.6.11'den vb 3.7.3'e yükseltilmiştir, yeni sistemle ilgili ayarlamalar 1 hafta kadar sürecektir. Bu süre için bazı özellikler size açıkken kapanabilir, bazı fonksiyonları kullanamayabilirsiniz. Lütfen bu değişiklikleri kişisel...
Yönetime Teşekkür
650 Düşünceleriniz Merhaba,
Bu foruma iki yıldır üye olmama rağmen, zaman konusunda sıkıntım olduğu için forumda çok fazla vakit geçirme fırsatım olmadı. Ama katıldığım konularda yönetim ve diğer arkadaşlar çok yardımcı ve teşvik verici oldular. Bu arada özel üye...
Ben Müslümanım Ama??
570 Düşünceleriniz Öncelikle herkese merhabalar;
Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için özür dilerim.
Ben doğuştan Müslümanım (TC. kimliğimde öyle olduğum yazıyor. Alevi toplmuna mensubum lakin şimdiye kadar İslamiyet, Hristiyanlık ve diğer inançlarla hiç bir...
Bu siteyi çok seviyorum
1.193 Düşünceleriniz Bu Siteyi Çok Seviyorum Ve Elimden Geldiğince Vermiş Olduğunuz Bilgilerle Kendimi Geliştirmeye Çalışıyorum Hepinize Sonsuz Teşekkürler
Açık Teşekkür..
636 Düşünceleriniz Gerek paylaşım açısından gerek dinsel açıdan... Hangi açıdan bakarsanız aynı ortak paydaya varacağınızdan eminim... Bizi burada bir arada tutan ortak imanlarımız, kardeşliğimiz.
Buraya üye olduğum zaman öyle bilgisiz öyle toydum ki başından...
TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE SONSUZ SEVGİLER
755 Düşünceleriniz herkese merhaba.benim adım yaroslav zapataenko.ama türkiye vatandaşlığındaki ismim murat.ama daha çok isim olarak yaroslavı kullanıyorum.ben 27 yaşındayım.rusyada saint peterburgta yaşıyorum.burada bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum.HRİSTİYAN...
Hristiyanlık ve Türkçe
2.996 Düşünceleriniz Çeşitli dillerde Ayin'e katıldım ve doğrusunu söylemem gerekir ki Hristiyan yaşamı Türk diliyle oldukça barışıktır. Örneğin İngilizce garip bir şekilde hep itici gelmiştir bana ilahiler söylenirken. Türkçe kelimelerde olan o derinlik yakalanamaz....
Müslüman olduğunu iddia eden bir kişinin sitemize hakaretleri
37.546 Düşünceleriniz Ne oldu beyler düzeyli bi tartışmaya gelemediniz...
buraya açtığınız konuların copyy+paste olması yazılan yazılar hakkındatek kelimelik bir bilgiye sahip olmamanız sizlerin bu konularda fikir alış verişinden mahrum ediyor anlaşılan...
sizler bu...
Forumunuza dair...
1.182 Düşünceleriniz Elimden geldiğince forumunuzun tamamını inceliyorum. Herşeyden önce konuşma ve hitap tarzınızın naifliği ve bu naifliği tüm sabit fikirli, saldırgan hatta saygısız kişelere karşı dahi korumanızı takdir ediyorum. Kimi yerlerde aldığınız tehtitlerden...
Yayından Kaldırılan Başlıklar
655 Düşünceleriniz Sevgili Site Yönetimi,
Öncelikle herzaman olduğu gibi değerli katkılarınızdan ötürü hepinize yine teşekkür etmek isterim. Hizmetlerinizden ötürü RAB sizi bereketlesin. Dualarım sizlerledir. Ben ilk kez sizlere bu tarz bir soru sormak istiyorum....
Cevap: theodora78
274 Düşünceleriniz Yıllardır kafamdaki sorulara net cevaplar aldığım tek yer burası.
Okudukça daha iyi anlıyor ve Rab İsa için yapmam gerekenleri öğreniyorum.Faydalı bilgilerle dolu bu sitenin üyesi olduğum için ne mutlu bana ..Burada bulunmama vesile olan çok...
Organizasyon yapalım ?
3.476 Düşünceleriniz :)
Bu gün sizin kilisenin oradaydım. İçersine girmedim ama hep aklıma geldin, andım seni kardeşim :)
Bu gün jübile cafe ye de gittim. Buradan bir kardeş tavsiye etmişti. Dört dörtlük yerdi. Birde sabah erken gittim. Sessiz sakindi. Bir abi...
Forum için teşekkür ederim
421 Düşünceleriniz Gece saat 00.50. ve 07.04.2009 tarihi. Ben, forum için bir aydır düzenlemeler konusunda çalışan kardeşlere Rab'de teşekkür ederim. Forumu izlemekte, özel olarak, sıkıntı çekmiyorum.
Rab'de gösterdikleri özverinin, boşa olmadığı kanaatindeyim....
TEŞEKKÜR 2
440 Düşünceleriniz Sayın moderatör1 ve bgmurat adlı arkadaşlara; ''Tartışmada yapılan mantıksal hatalar ve sıralı konuşma için on kural'' adlı açıklamaları için candan teşekkür ederim. Bu kurallar bugün Türkiye'de şirketlerinin elemanlarının eğitimi için uzman tutarak...
Bu sitedeki hristiyanlar farklı
2.412 Düşünceleriniz BEN BU SİTEYE İLK DEFA TESADÜFEN İNTERNETTE SÖRF YAPARAKEN RAST GELDİM DİKKATİ Mİ ÇEKTİ VE ÜYE OLDUM BİRİLERİ BANA HIRİSTİYANLIK HAKKINDA TATMİN EDİCİ BİLGİ VEREBİLİR Mİ ACABA AVRUPADA 5 YIL KALDIM ÇOK DEFA KİLİSELERE GİTTİM AMA KİMSE İLGİLEN MEDİ...
Hristiyanlikla ilgili
375 Düşünceleriniz iyi gunler :) oncelikle hepinizin dogus bayramini kutluyorum esenlikler diliyorum..
gecen gun kurtce tv kanaliyla ilgili haber izlerken aklima birsey geldi
neden hristiyanlikla, mezheplerle, incille ilgili yayinlara ulasmak bu kadar zor
yani...