Düşünceleriniz - Sayfa 4

hristiyanlık Arşiv Sayfa 4 | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında : Düşünceleriniz - Sayfa 4

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Düşünceleriniz - Sayfa 4

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu kategorinin diğer sayfaları: < 1 2 3 4 5 6 >

Düşünceleriniz rab isa mesih tanrı allah

hrıstiyan forum konusu 962 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj 06-12-09 / 06:13 tarihinde ozgur_beyin tarafından gönderildi. sayın hrıstiyan arkadaşlar üye olduğumdan beri sitedeki yazı ve konuları okuyorum. itiraf etmeliyimki harika işler başarmışsınız bir sürü müslüman sitesine zaman zaman bakıyorum. onlardan çok farklı ve doyurucusunuz. tebrik ederim onların mesajları genellikle basit mesajlarla süslü en meşhurları - emeğne sağlık kardeşim , allah razı olsun kardeşim v.s v.s metinleriniz son derece basit ve yavan olduğunu söylediğim için beni kovdular birisinden kovulma nedenim şuydu Düşünceleriniz sayın hrıstiyan arkadaşlar üye olduğumdan beri sitedeki yazı ve konuları okuyorum. itiraf etmeliyimki harika işler başarmışsınız bir sürü müslüman sitesine zaman zaman bakıyorum. onlardan çok farklı ve doyurucusunuz. tebrik ederim onların mesajları genellikle basit mesajlarla süslü en meşhurları - emeğne sağlık kardeşim , allah razı olsun kardeşim v.s v.s metinleriniz son derece basit ve yavan olduğunu söylediğim için beni kovdular birisinden kovulma nedenim şuydu hrıstiyan forum
hristiyan

Küfür eden müslümanlarla ilgili düşüncemiz konusu 18.079 kez okundu, 114 kez cevaplandı. En son mesaj 03-12-09 / 21:34 tarihinde Aliriza tarafından gönderildi. Sitemize küfür ve tehdit gönderen müslümanları samimi duygularla Tanrı'yı arayan, kendi inancını yerine getirmeye çalışan, uygar ve iyi niyetli müslümanlardan saymıyoruz. Bize küfür edenler için de dua ediyoruz, YHVH kendilerini bereketlesin. Düşünceleriniz Sitemize küfür ve tehdit gönderen müslümanları samimi duygularla Tanrı'yı arayan, kendi inancını yerine getirmeye çalışan, uygar ve iyi niyetli müslümanlardan saymıyoruz. Bize küfür edenler için de dua ediyoruz, YHVH kendilerini bereketlesin. Küfür eden müslümanlarla ilgili düşüncemiz
hristiyan

YÖNETİME VE ÜYELERE TEŞEKKÜR konusu 564 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj 26-10-09 / 20:56 tarihinde umutlu tarafından gönderildi. YAKINDA ASKERE GİDECEM.BANA DUALARIYLA DESTEK OLAN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM DUA EDEN ARKADAŞLAR moderatör Theophilos,özel üye KaraYilan,özel üye umutlu,özel üye x_leyla_x,özel üye oslem,özel üye V E R A,özel üye tizciano,özel üye spranos Düşünceleriniz YAKINDA ASKERE GİDECEM.BANA DUALARIYLA DESTEK OLAN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM DUA EDEN ARKADAŞLAR moderatör Theophilos,özel üye KaraYilan,özel üye umutlu,özel üye x_leyla_x,özel üye oslem,özel üye V E R A,özel üye tizciano,özel üye spranos YÖNETİME VE ÜYELERE TEŞEKKÜR
hristiyan

Forumda bazı değişiklikler konusu 2.305 kez okundu, 8 kez cevaplandı. En son mesaj 25-10-09 / 20:03 tarihinde jackjess tarafından gönderildi. Forum sistemimiz vb 3.6.11'den vb 3.7.3'e yükseltilmiştir, yeni sistemle ilgili ayarlamalar 1 hafta kadar sürecektir. Bu süre için bazı özellikler size açıkken kapanabilir, bazı fonksiyonları kullanamayabilirsiniz. Lütfen bu değişiklikleri kişisel olarak algılamayınız. Düşünceleriniz Forum sistemimiz vb 3.6.11'den vb 3.7.3'e yükseltilmiştir, yeni sistemle ilgili ayarlamalar 1 hafta kadar sürecektir. Bu süre için bazı özellikler size açıkken kapanabilir, bazı fonksiyonları kullanamayabilirsiniz. Lütfen bu değişiklikleri kişisel olarak algılamayınız. Forumda bazı değişiklikler
hristiyan

Yönetime Teşekkür konusu 678 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj 17-10-09 / 19:38 tarihinde moderator5 tarafından gönderildi. Merhaba, Bu foruma iki yıldır üye olmama rağmen, zaman konusunda sıkıntım olduğu için forumda çok fazla vakit geçirme fırsatım olmadı. Ama katıldığım konularda yönetim ve diğer arkadaşlar çok yardımcı ve teşvik verici oldular. Bu arada özel üye yapıldığımı fark ettim. Öncelikle yönetime ve tüm diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum. Rab hepimizi bereketlesin. Düşünceleriniz Merhaba, Bu foruma iki yıldır üye olmama rağmen, zaman konusunda sıkıntım olduğu için forumda çok fazla vakit geçirme fırsatım olmadı. Ama katıldığım konularda yönetim ve diğer arkadaşlar çok yardımcı ve teşvik verici oldular. Bu arada özel üye yapıldığımı fark ettim. Öncelikle yönetime ve tüm diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum. Rab hepimizi bereketlesin. Yönetime Teşekkür
hristiyan

Ben Müslümanım Ama?? konusu 596 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj 07-09-09 / 15:00 tarihinde AbhorM tarafından gönderildi. Öncelikle herkese merhabalar; Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için özür dilerim. Ben doğuştan Müslümanım (TC. kimliğimde öyle olduğum yazıyor. Alevi toplmuna mensubum lakin şimdiye kadar İslamiyet, Hristiyanlık ve diğer inançlarla hiç bir ilişkim olmamıştır. Ama farkında olmadığım bir inanç besliyorum, adının ne olduğunu bilemediğim bir ses yıllarca tüm dinsel kalıplardan ayrı bir biçimde birşeylere karşı inancım olduğunu yıllar sonra farkettim. Bu inancın adını bilmiyorum. Şimdi farkındayım ben inançlıyım ama bu inancı isimlendiremiyorum. Müslüman bir toplumun içinde yaşıyorum. her tarafım Müslümanlarla çevrili, hakaret gibi algılanmasın lütfen ama onlara iğreti ile bakıyordum. Birinin söylediği söz diğerinin söylediğiyle uyuşmuyor. (Arayış içinde olduğumu da belirtmeliyim) Bunun... Düşünceleriniz Öncelikle herkese merhabalar; Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için özür dilerim. Ben doğuştan Müslümanım (TC. kimliğimde öyle olduğum yazıyor. Alevi toplmuna mensubum lakin şimdiye kadar İslamiyet, Hristiyanlık ve diğer inançlarla hiç bir ilişkim olmamıştır. Ama farkında olmadığım bir inanç besliyorum, adının ne olduğunu bilemediğim bir ses yıllarca tüm dinsel kalıplardan ayrı bir biçimde birşeylere karşı inancım olduğunu yıllar sonra farkettim. Bu inancın adını bilmiyorum. Şimdi farkındayım ben inançlıyım ama bu inancı isimlendiremiyorum. Müslüman bir toplumun içinde yaşıyorum. her tarafım Müslümanlarla çevrili, hakaret gibi algılanmasın lütfen ama onlara iğreti ile bakıyordum. Birinin söylediği söz diğerinin söylediğiyle uyuşmuyor. (Arayış içinde olduğumu da belirtmeliyim) Bunun... Ben Müslümanım Ama??
hristiyan

Bu siteyi çok seviyorum konusu 1.212 kez okundu, 10 kez cevaplandı. En son mesaj 04-09-09 / 11:38 tarihinde esila tarafından gönderildi. Bu Siteyi Çok Seviyorum Ve Elimden Geldiğince Vermiş Olduğunuz Bilgilerle Kendimi Geliştirmeye Çalışıyorum Hepinize Sonsuz Teşekkürler Düşünceleriniz Bu Siteyi Çok Seviyorum Ve Elimden Geldiğince Vermiş Olduğunuz Bilgilerle Kendimi Geliştirmeye Çalışıyorum Hepinize Sonsuz Teşekkürler Bu siteyi çok seviyorum
hristiyan

Açık Teşekkür.. konusu 660 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj 04-09-09 / 10:52 tarihinde esila tarafından gönderildi. Gerek paylaşım açısından gerek dinsel açıdan... Hangi açıdan bakarsanız aynı ortak paydaya varacağınızdan eminim... Bizi burada bir arada tutan ortak imanlarımız, kardeşliğimiz. Buraya üye olduğum zaman öyle bilgisiz öyle toydum ki başından bilen kardeşlerim vardır. Fakat şundan eminim eğer imanım konusunda bu kadar kısa zaman içerisinde çok çok büyük adımlar atmama neden olan birşey varsa o da Kutsal Ruh'un bereketi ve de bu sitedir... Benim her sorunumu her koşulda dinleyen, her zaman ilgiyle yaklaşan, zaman zaman ortadan kaybolduğumda (dersler ve internetsizlik malum) beni sormayı bırakmayan, desteğini her an arkasında hissettiğim sevgili yönetimdeki kardeşlerim, öyle zaman oldu ki bana kanımdan olan kardeşimden daha yakın oldunuz bunu samimiyetle söyleyebiliyorum. Çünkü... Düşünceleriniz Gerek paylaşım açısından gerek dinsel açıdan... Hangi açıdan bakarsanız aynı ortak paydaya varacağınızdan eminim... Bizi burada bir arada tutan ortak imanlarımız, kardeşliğimiz. Buraya üye olduğum zaman öyle bilgisiz öyle toydum ki başından bilen kardeşlerim vardır. Fakat şundan eminim eğer imanım konusunda bu kadar kısa zaman içerisinde çok çok büyük adımlar atmama neden olan birşey varsa o da Kutsal Ruh'un bereketi ve de bu sitedir... Benim her sorunumu her koşulda dinleyen, her zaman ilgiyle yaklaşan, zaman zaman ortadan kaybolduğumda (dersler ve internetsizlik malum) beni sormayı bırakmayan, desteğini her an arkasında hissettiğim sevgili yönetimdeki kardeşlerim, öyle zaman oldu ki bana kanımdan olan kardeşimden daha yakın oldunuz bunu samimiyetle söyleyebiliyorum. Çünkü... Açık Teşekkür..
hristiyan

TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE SONSUZ SEVGİLER konusu 771 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj 31-08-09 / 16:51 tarihinde MR.CAGE tarafından gönderildi. herkese merhaba.benim adım yaroslav zapataenko.ama türkiye vatandaşlığındaki ismim murat.ama daha çok isim olarak yaroslavı kullanıyorum.ben 27 yaşındayım.rusyada saint peterburgta yaşıyorum.burada bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum.HRİSTİYAN FORUMU TESADÜFEN BULDUM AMA BULDUĞUMA DEĞDİ.ÇOK GÜZEL SİTE YAPANINDA DÜŞÜNENİN DE TANRIDAN DİLEĞİM İSANIN TÜM MELEKLERİ ONLARI KORUSUN.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL SİTE.ARANIZDA OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM.KONULARA BAKIYORUM.HEPSİ BİR İNSANIN ÖĞRENMESİ GEREKEN FAYDALI BİLGİLERLE DOLU. ÜYE OLDUĞUMA ÇOK DEĞDİ.DİNİMİ İNTERNETTE ÖZELLİKLE BÖYLE KALİTELİ BİR SİTEDE PAYLAŞMA FIRSATIM OLDU.NE MUTLU. TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME,TÜM HRİSTİYAN DÜNYASINA VE EN ÖNEMLİSİ BU SİTEYİ BİZE HEDİYE EDEN TÜM HRİSTİYANFORUM AİLESİ YÖNETİCİLERİNE RUSYADAN SONSUZ SEVGİ... Düşünceleriniz herkese merhaba.benim adım yaroslav zapataenko.ama türkiye vatandaşlığındaki ismim murat.ama daha çok isim olarak yaroslavı kullanıyorum.ben 27 yaşındayım.rusyada saint peterburgta yaşıyorum.burada bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum.HRİSTİYAN FORUMU TESADÜFEN BULDUM AMA BULDUĞUMA DEĞDİ.ÇOK GÜZEL SİTE YAPANINDA DÜŞÜNENİN DE TANRIDAN DİLEĞİM İSANIN TÜM MELEKLERİ ONLARI KORUSUN.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL SİTE.ARANIZDA OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM.KONULARA BAKIYORUM.HEPSİ BİR İNSANIN ÖĞRENMESİ GEREKEN FAYDALI BİLGİLERLE DOLU. ÜYE OLDUĞUMA ÇOK DEĞDİ.DİNİMİ İNTERNETTE ÖZELLİKLE BÖYLE KALİTELİ BİR SİTEDE PAYLAŞMA FIRSATIM OLDU.NE MUTLU. TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME,TÜM HRİSTİYAN DÜNYASINA VE EN ÖNEMLİSİ BU SİTEYİ BİZE HEDİYE EDEN TÜM HRİSTİYANFORUM AİLESİ YÖNETİCİLERİNE RUSYADAN SONSUZ SEVGİ... TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE SONSUZ SEVGİLER
hristiyan

Hristiyanlık ve Türkçe konusu 3.073 kez okundu, 10 kez cevaplandı. En son mesaj 31-08-09 / 01:42 tarihinde paulus tarafından gönderildi. Çeşitli dillerde Ayin'e katıldım ve doğrusunu söylemem gerekir ki Hristiyan yaşamı Türk diliyle oldukça barışıktır. Örneğin İngilizce garip bir şekilde hep itici gelmiştir bana ilahiler söylenirken. Türkçe kelimelerde olan o derinlik yakalanamaz. Milliyetçilik yaptığımdan değil ama Türk İnsanı, bahsettiğim Anadolu İnsanı'dır kelimelere derin anlamlar vermiştir ve bu anlamlar belki eksi yan olarak teknik ifadeyi güçleştirirken duygusal ifadeyi yoğunlaştırır. Bu forumun varlığından özellikle Hristiyanlık üzerine Türkçe paylaşımlar yapılması namına çok memnunum. Gelecek Kuşaktaki Türkçe konuşan Hristiyanlar bizim kullandığımız terminolojiyi devralacaklar, bu yüzden kullandığımız her kelimeye çok dikkat etmeliyiz. Kutsal Kitap çevirilerini iyi incelemeliyiz ve geliştirmeliyiz. Türkçe... Düşünceleriniz Çeşitli dillerde Ayin'e katıldım ve doğrusunu söylemem gerekir ki Hristiyan yaşamı Türk diliyle oldukça barışıktır. Örneğin İngilizce garip bir şekilde hep itici gelmiştir bana ilahiler söylenirken. Türkçe kelimelerde olan o derinlik yakalanamaz. Milliyetçilik yaptığımdan değil ama Türk İnsanı, bahsettiğim Anadolu İnsanı'dır kelimelere derin anlamlar vermiştir ve bu anlamlar belki eksi yan olarak teknik ifadeyi güçleştirirken duygusal ifadeyi yoğunlaştırır. Bu forumun varlığından özellikle Hristiyanlık üzerine Türkçe paylaşımlar yapılması namına çok memnunum. Gelecek Kuşaktaki Türkçe konuşan Hristiyanlar bizim kullandığımız terminolojiyi devralacaklar, bu yüzden kullandığımız her kelimeye çok dikkat etmeliyiz. Kutsal Kitap çevirilerini iyi incelemeliyiz ve geliştirmeliyiz. Türkçe... Hristiyanlık ve Türkçe
hristiyan

Düşünceleriniz isa peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu kategorinin diğer sayfaları: < 1 2 3 4 5 6 >

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih