Selam kardeşler !

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : Selam kardeşler !

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
KAYRAM

Selam kardeşler !

Selam kardeşler ! Rabbimiz Mesih İsa'nın kayrası sizinle olsun.Ben buraya başka bir forumdan çıkarak geldim.

Forumunuzu uzun süredir inceliyordum. Şunu söylemek istiyorum ki forumunuz tüm mesihdeki kardeşlere saygı ve sevgiyle gerçekden kucak açmış.

Diğer forumda; aynı mezhebdeki insanların kendi aralarında kavga etmesi ve diğer mezhebdeki kardeşleri açıkça kovalaması içler acısıydı.

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim! En iyisi o insanlar için dua edip, Rabbimiz Mesih İsa'nın onlara merhamet etmesini dilemek.

Yönetimi ve güzel paylaşımlarını bizimle paylaşan tüm mesihdeki kardeşlerimi tebrik ederim.

Sevgi ve kardeşlikle kalınız.

Rabdeki kızkardeşiniz.

Selam kardeşler !

hristiyanlık
admin1 Ken Block

Selam kardeşler !

Sitemiz hakkındaki düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Burada Katolik kardeşlerimize ve öğretilerine de yer vardır. Her mezhebe yer vardır, sadece fanatiklere ve kardeşlerini sevemeyenlere yer yoktur.

http://www.hristiyanforum.com/forum/...-sevgi-t319513

http://www.facebook.com/hristiyanforum
http://www.twitter.com/hristiyanforum
http://www.youtube.com/hristiyanforum

Selam kardeşler !

hristiyanlık
Sebastian

Selam kardeşler !

Hoşgeldin Sevgili "KAYRAM", burada olmana çok sevindim :)

Sevgili Moderatörümün de dediği üzere burada Hristiyan inancına ait her türlü düşünceye yer vardır, yeter ki sevgi ve saygı esas alınsın.

RAB Yahşuah tüm imanlıları bereketlesin.

Her şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)

Selam kardeşler !

hristiyanlık
KAYRAM

Selam kardeşler !

Sebastian
Hoşgeldin Sevgili "KAYRAM", burada olmana çok sevindim :)

Sevgili Moderatörümün de dediği üzere burada Hristiyan inancına ait her türlü düşünceye yer vardır, yeter ki sevgi ve saygı esas alınsın.

RAB Yahşuah tüm imanlıları bereketlesin.

Seni de burda görmek çok güzel sevgili Sebastian..Paylaşımlarını takip ediyorum.. Rab seni de bereketlesin..amin.

Sevgiyle..

Selam kardeşler !

hristiyanlık
V E R A

Selam kardeşler !

KAYRAM
Selam kardeşler ! Rabbimiz Mesih İsa'nın kayrası sizinle olsun.Ben buraya başka bir forumdan çıkarak geldim.

Forumunuzu uzun süredir inceliyordum. Şunu söylemek istiyorum ki forumunuz tüm mesihdeki kardeşlere saygı ve sevgiyle gerçekden kucak açmış.

Diğer forumda; aynı mezhebdeki insanların kendi aralarında kavga etmesi ve diğer mezhebdeki kardeşleri açıkça kovalaması içler acısıydı.

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim! En iyisi o insanlar için dua edip, Rabbimiz Mesih İsa'nın onlara merhamet etmesini dilemek.

Yönetimi ve güzel paylaşımlarını bizimle paylaşan tüm mesihdeki kardeşlerimi tebrik ederim.

Sevgi ve kardeşlikle kalınız.

Rabdeki kızkardeşiniz.
Sevgili Kayram

Aramıza hoşgeldin. Seni burada görmek bizler için büyük mutluluk. Formumuzun seninle dahada bereketleneceğine ve bir çok güzel paylaşıma ön ayak olacağına güvenim sonsuz.

İnsanlar iman ettikden sonra bazen en temel buyruğu hatta ne yazık ki zaman zaman RAB'Bİ bile unutup mezhep seçimlerini bir futbol takımı komedisine dönüştürebiliyor. RAB'BİM hepimin kalbini biliyor . O yüzden senin de dediğin gibi onlar için de kendimiz için de ve tüm yaşayan insanlar içinde sadece dua edebiliriz.

sevgilerimle

Selam kardeşler !

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Selam kardeşler ! konusuna benzer konular;

Benden Selam Olsun Onlara (Hüseyin Erkan) BENDEN SELAM OLSUN ONLARA! (Hüseyin Erkan) http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/06/H%C3%BCseyin-Erkan.jpg BENDEN SELAM OLSUN ONLARA! “dile benden ne dilersen” deseydi tanrı bana “ama yalnız bir dilek…” derdim ki ben o’na “güzel haberler almak istiyorum herkesten

selam hepinize iyi akşamlar ,öncelikle şunu söyleyeyim ben atheist sayılabilecek kadar bilime inanan ve ruhani dünyaya pek rağbet etmeyen birim sadece meraktan bakarken dikkatimi bişi çekti ve sormak istedim bütün ayrıntılarda ve konularda islam ayrılmış islamdaki gibi değil ama tevrat inci zeburdaki gibi denmiş bunun sebebi nedir? Yönetim Notu: Sorunuzu tam olarak anlayamadık, daha spesifik olarak tarif edebilir misiniz?

Ave Maria (Selam Sana Ave Maria, gratia plena : Dominus tecum : benedicta tu in mulieri­bus, et benedictus fructus ventris tui, Jesus. Sancta Maria mater Dei, ara pro nabis peccatoribus, nunc et in hora mortis nostrae. Amen.

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : Selam kardeşler !

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler