Site Görünümü Ve Kullanım Hakkında konusu
784 kez okundu,
4 kez cevaplandı. En son mesaj
EmmanuelB tarafından gönderildi.
Site Görünümü Ve Kullanım Hakkında konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

31-10-10, 01:00
LucaHelios
Sevgili kardeşlerim,
Ben
HristiyanForum'u ilk açıldığı zamandan beri tanıyorum.
O zamanlar farklı bir hesabım vardı ve aktif bir üye değildim, bilgileri okuyup çıkardım.
Sonra şuanki hesabımı açtım ve şimdi sizlere tamamiyle katılım sağlamaya çalışıyorum.
Ancak forumun ilk açıldığı zamanlardaki görünümü çok daha güzeldi, kullanımı da daha rahattı.Hatta ilk açıldıktan bir kaç zaman sonra yenilenme oldu ve şahane olmuştu.
Şuanda düzensiz ve uyumsuz bir görünüme sahip olduğunu düşünüyorum.
Elbette önemli olan içindeki eşsiz bilgiler ve site kurallarından da, içerikten de, moderatörlerden de çok çok memnunum.
Fakat biraz daha düzenli güzel bir görünüme sahip olabilir.
Yazı fontları aşırı büyük mesela, aşağıya in in bitmiyor konular, bu şekilde konular daha iyi göze çarpar diye düşünülmüş olabilir ama tam aksine daha küçük ve düzenli olduğunda aranılan başlık daha rahat bulunuyor bence.
Bu konuda bir yenilenmeye gidilse kendi adıma çok memnun olurdum.
Herkese esenlikler dilerim.
Yönetimimize de iyi çalışmalar, iyiki varsınız.
AREL
Yönetim Notu: Site tasarımı özellikle göz problemi olan ve/veya yaşlı üyeler için bilerek bu şekilde yapılmıştır. Siz büyük veya küçük olsa da okuyabilirsiniz, küçük olunca rahat edebilirsiniz ancak bazı insanlar hiç okuyamayabilirler. Geçmişte çeşitli üyelerin bu tür istekleri geldiği için site tasarımı tamamen bu yönde değiştirilmiştir. Zaten önemli olan içerik çeşitliliği/kalitesi ve herkes tarafından okunabilmesidir.
Site Görünümü Ve Kullanım Hakkında
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

14-04-11, 09:40
admin1 Ken Block
İsteğiniz üzere site tasarımında değişiklikler yapılmıştır
BU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.
UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.
Sınav için dua isteği (26 Mayıs)
Facebook profilimiz
FORUMA ÜYE OLUN! /

14-04-11, 16:03
saklı sevdam
Ellerinize sağlık.
Hayal etmek mümkün değil gül cemalin sır gibi
Sesin duymak şurda dursun geleceğin zor gibi

FORUMA ÜYE OLUN! /

11-08-11, 01:18
LucaHelios
Çok teşekkür ederim admin kardeşim.. Ellerinize sağlık.

FORUMA ÜYE OLUN! /

22-03-12, 20:10
EmmanuelB
site nin tasarimi cok kotu ve ayni zamanda cok karisik....
konu acma yetkim alindigindan bu konuda bir uyari mesaji almadin bilgi verilmeden yasak gelmis neyse.
forum neden cok karisik neden duzgun bir template kullanilmiyor ?
Yönetim Notu: Yasağınız yoktur, ancak bazı forum kategorilerinde hiç bir kimsenin yeni konu başlatma hakkı bulunmamaktadır. Eğer öyle bir kategoriye mesaj göndermeyi denemişseniz böyle bir algılamanız olabilir.
Forum çok karışık değil, hatta tam tersine çok basittir. Bulamadığınız bir bölümü de arama motoru ile bulabilirsiniz. Dini sitelerde "düzgün" veya "güzel" tasarımların hiç bir önemi yoktur. Önemli olan görsel şölen değil, Rabbi hoşnut edecek yararlı bilgilerin yer alması ve kardeşler arası sevgidir. Çok güzel görünümlü bir dini siteye gidebilirsiniz ama biraz vakit geçirdikten sonra farklı mezheplerdeki
hristiyanlara "
hristiyan olmayan" ya da "düşman" gözüyle bakmaya başlayabilirsiniz.
Bizim amacımız güzel görünümlü site yapmak değildir. Lakin güzel görünümden dolayı site tercihi yapan ziyaretçilerin tercihlerini aslında dikkate almamaktayız. Çünkü Tanrı inancı gibi önemli bir konuda site görünümüne göre tercih yapmak; bizce durumun öneminin iyi bir şekilde kavranmadığını göstermektedir.
Diğer taraftan, site kodlamalarının basit ve sade olması sayesinde sitemiz tüm cep telefonlarında ve tablet bilgisayarlarda uygun şekilde çalışabilmektedir. "Güzel" tasarımlar ne yazık ki bunu sağlayamamaktadır. Böyle bir durumda biz "güzel" tasarımı seçip tasarımlara göre karar veren kişilere yönelik bir hareket yapmaktansa, daha çok
hristiyana ulaşmayı önemsemekteyiz. Lakin Türkiye'nin doğu bölgelerinde, askerde olup cep telefonları ile forumumuzu okuyan ve bilgilenen kişiler vardır.
FORUMA ÜYE OLUN! /
Site Görünümü Ve Kullanım Hakkında konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil