Sitemize gönderilen tehditler

Sitemize gönderilen tehditler hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : Sitemize gönderilen tehditler konusu 1712 kez okundu, 14 kez cevaplandı. En son mesaj emreedem tarafından gönderildi. Sitemize gönderilen tehditler Sitemize gönderilen bir tehdit </hristiyannet@gmail.com></vural_xll@hotmail.com></bay161-w228381987d4db5403f37494c60@phx.gbl></vural_xll@hotmail.com> Sitemize gönderilen tehditler

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Sitemize gönderilen tehditler konusu 1712 kez okundu, 14 kez cevaplandı. En son mesaj emreedem tarafından gönderildi.

Sitemize gönderilen tehditler konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

Sitemize gönderilen tehditler hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-03-11, 22:40
admin1 Ken Block

Sitemize gönderilen bir tehdit
Alıntı:

Delivered-To: hristiyannet@gmail.com
Received: by 10.204.55.16 with SMTP id s16cs66912bkg;
Tue, 8 Mar 2011 11:23:56 -0800 (PST)
Received: by 10.52.69.46 with SMTP id b14mr2524713vdu.103.12996 12235081;
Tue, 08 Mar 2011 11:23:55 -0800 (PST)
Return-Path:
Received: from bay0-omc3-s6.bay0.hotmail.com (bay0-omc3-s6.bay0.hotmail.com [65.54.190.144])
by mx.google.com with ESMTP id v16si1328463vbp.44.2011.0 3.08.11.23.54;
Tue, 08 Mar 2011 11:23:55 -0800 (PST)
Received-SPF: pass (google.com: domain of vural_xll@hotmail.com designates 65.54.190.144 as permitted sender) client-ip=65.54.190.144;
Authentication-Results: mx.google.com; spf=pass (google.com: domain of vural_xll@hotmail.com designates 65.54.190.144 as permitted sender) smtp.mail=vural_xll@hotma il.com
Received: from BAY161-W2 ([65.54.190.189]) by bay0-omc3-s6.bay0.hotmail.com with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.4675);
Tue, 8 Mar 2011 11:23:13 -0800
Message-ID:
Return-Path: vural_xll@hotmail.com
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="_b797b91e-2a05-4e62-9738-b9ff582960df_"
X-Originating-IP: [78.188.17.65]
From: marko pejo
To: <hristiyannet@gmail.com>
Subject: RE: Join me on StumbleUpon!
Date: Tue, 8 Mar 2011 19:23:13 +0000
Importance: Normal
In-Reply-To: <922a9a0ac0dfd0146c523cd65 44bd2b2@www.stumbleupon.c om>
References: <922a9a0ac0dfd0146c523cd65 44bd2b2@www.stumbleupon.c om>
MIME-Version: 1.0
X-OriginalArrivalTime: 08 Mar 2011 19:23:13.0549 (UTC) FILETIME=[44AAABD0:01CBDDC6]

--_b797b91e-2a05-4e62-9738-b9ff582960df_
Content-Type: text/plain; charset="windows-1254"
Content-Transfer-Encoding: 8bit

bir papaz kafırını öldürmek geçiyor içimde vede yapacam
geçen beyoğlundakı kılıseye gitim kafir başını gördum
kuru taş heykelının önunde dız çökmüştu o an arkada yanşıp kelesını kesmek istedım erteledım

Date: Tue, 11 Jan 2011 05:17:57 -0800
To: vural_xll@hotmail.com
From: hristiyannet@gmail.com
Subject: Join me on StumbleUpon!

Join Now!

I've been discovering great stuff on the web with StumbleUpon and I think you'll love it!

Join now so we can see and share each other's favorite web pages. It only takes a minute - check it out!

- hristiyan forum

StumbleUpon is a discovery engine that finds the best of the web, recommended just for you. Learn more
If you do not wish to receive emails sent by StumbleUpon, please click here

© StumbleUpon 2001 - 2011
--_b797b91e-2a05-4e62-9738-b9ff582960df_
Content-Type: text/html; charset="windows-1254"
Content-Transfer-Encoding: 8bit

kuru taş heykelının önunde dız çökmüştu o an arkada yanşıp kelesını kesmek istedım erteledım

Date: Tue, 11 Jan 2011 05:17:57 -0800
To: vural_xll@hotmail.com
From: hristiyannet@gmail.com
Subject: Join me on StumbleUpon!

Join Now!

I've been discovering great stuff on the web with StumbleUpon and I think you'll love it!

Join now so we can see and share each other's favorite web pages. It only takes a minute - check it out!
- hristiyan forum

StumbleUpon is a discovery engine that finds the best of the web, recommended just for you. Learn more

If you do not wish to receive emails sent by StumbleUpon, please click here
© StumbleUpon 2001 - 2011

--_b797b91e-2a05-4e62-9738-b9ff582960df_--
hristiyannet@gmail.com>

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (26 Mayıs)

Facebook profilimizmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Sitemize gönderilen tehditler

Sitemize gönderilen tehditler hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-03-11, 00:31
datatip

[quote=moderator1;390534]Sitemize gönderilen bir tehdit
Alıntı:

Üzücü bir durum.
Yazı savcılığa verilmeli.Sosyal psikoloğ-psikoloğ ve psikiyatrislerce ve ilğili yerlerce incelenmeli.

Bu yazıdan kişilik tahlili yapılabilir.
Örneğin yazma stili ile konuşma stili benzeyen kişilere (cahil-psikopatlara) dikkat edilerek bu kişiye yaklaşılabilir.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeYu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Sitemize gönderilen tehditler hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-03-11, 00:42
Rab İyidir

yorum yok...
acınası bir insan,acıyorum bu kişilere :(

Sitemize gönderilen tehditler hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-03-11, 01:59
cengiz33

Romalılar3. Bölüm
10Yazılmış olduğu gibi:
«Doğru olan kimse yok, bir kişi bile yoktur.
11 Anlayan kimse yok,
Tanrı'yı arayan kimse yok.
12 Hepsi yoldan saptılar,
birlikte yararsız oldular.
İyilik eden yok, bir kişi bile yoktur.»
13«Ağızları açık bir mezardır.
Dilleriyle aldatırlar.»
«Dudaklarının altında yılan zehiri var.»
14«Ağızları lanet ve acı sözle doludur.»
15«Ayakları kan dökmeye seğirtir.
16 Yollarında yıkım ve dert vardır.
17 Esenlik yolunu da bilmiyorlar.»
18«Gözlerinde Tanrı korkusu yoktur.»

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeRomalılar 10. Bölüm - 16
Ne var ki, herkes Müjde'ye uymadı. Yeşaya'nın dediği gibi: «Rab, verdiğimiz habere kim inandı?»
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Sitemize gönderilen tehditler hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-03-11, 03:10
Rab İyidir

[quote=datatip;390539]
moderator1
Sitemize gönderilen bir tehdit
Alıntı:

Üzücü bir durum.
Yazı savcılığa verilmeli.Sosyal psikoloğ-psikoloğ ve psikiyatrislerce ve ilğili yerlerce incelenmeli.

Bu yazıdan kişilik tahlili yapılabilir.
Örneğin yazma stili ile konuşma stili benzeyen kişilere (cahil-psikopatlara) dikkat edilerek bu kişiye yaklaşılabilir.
size katılıyorum ama savcılığın bu durumu hiç ciddiye dahi almayacağını düşünüyorum,en azından türkiyedeki olaylara bakılırsa(kiliseye ve kişilere yapılan tehtidler) polisin ve savcılığın bu tür durumları ******* görüyoruz malesef,ne üzücü bir durum,biz yinede bu kişiler için dua edelim

Sitemize gönderilen tehditler konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

Sitemize gönderilen tehditler konusuna benzer konular;

Sitemize müslümanlardan gönderilen küfürler hastır len sizde alevilerin ali bizim için namaz kıldı demek gibi birşey ya aklınızı başınıza alın ben müslümanım ama gel gelelim namazlarımı kılamıyorum Allah c.c. günahlarımı affetsin. Merak etmeyin gerçek incil çıktı ortaya yakında sizde öğrenip iman edecceksiniz. :) Allah c.c. tüm tanrıların belasını versin...

3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı Haberin cache adresi: http://web.archive.org/web/20070801200454/http://www.stargazete.com/index.asp?haberID=108437 ve http://web.archive.org/web/20070103004922/http://www.stargazete.com/starege.asp Haberdeki ekran görüntülerinin adresleri: http://www.hristiyan.net/kurtulus ve Haberin cache adresi: http://web.archive.org/web/20070801200455/http://www.stargazete.com/index.asp?haberID=108460

Müslüman olduğunu iddia eden bir kişinin sitemize hakaretleri Ne oldu beyler düzeyli bi tartışmaya gelemediniz... buraya açtığınız konuların copyy+paste olması yazılan yazılar hakkındatek kelimelik bir bilgiye sahip olmamanız sizlerin bu konularda fikir alış verişinden mahrum ediyor anlaşılan... sizler bu şekilde kopyala yapıştır yöntemiyle daha nereye kadar gideceğiniz belli... bu sizin üye sayınızdan da belli... 3 hafta önce kırılan bir rekorun (512) ile sınırlı kalmanıza sebeb oluyor... sizler daha 40 fırın ekmek yemeniz gerekiyor... ne diyeyim ALLAH (C.C.) Müslüman_Türk gençliğinizi sizin dağıttığınız zehirden korunuz... DÜNYAYA at gözlüğü ile bakmayan hoşgörü islamdadır... Rahat ve huzur İslam dadır... Sizlerin bu acınacak halinizi gördükce ALLAH (C.C.) HAMD EDİYORUM MÜSLÜMAN OLDUĞUM İÇİN....

Gölcük Kocaeli de Misyonerlik yaptığımız iddiası ile işten atıldık ve tehditler alıyoruz... Sevgili Kardeşler, Gölcük Kocaeli de çalışmakta olduğumuz dershane yönetimi tarafından misyonerlik yaptığımız iddiası ile işten çıkarıldık.Dershanede kendini bilmez birkaç öğenci ve idareci tarafından deşifre edildik.ayrıca velilerden bir tanesi BBP'nin üyesi olduğundan araya ülkü ocaklarıda girdi,mail ve facebook yoluyla tehditler alıyoruz.hayati tehlikemiz de söz konusu.Ancak bizler Pavlus'un dediği gibi Rab be sadık kalarak başladığımız yarışı bitirmek istiyoruz.ailecek tehdit altında ve işsisiz.bu konuda bizler için dua ederseniz seviniriz. Aynı zamanda Kocaeli Hristiyan topluluğu olarak İzmit Protestan Kilisesi ile barıştık ve birkaç kardeş hariç İzmit Protestan Kilisesine devam etmekteyiz.Bu konu için de şükürlerimizi sunuyor ve dualarınız için teşekkür ediyoruz. Rab hepinize...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih