| HRİSTİYAN FORUM
> Forum hakkında
> Düşünceleriniz
: Sizleri Takdir Ediyorum - Sayfa 2 konusu 1940 kez okundu, 7 kez cevaplandı. En son mesaj okan çınar tarafından gönderildi. Sizleri Takdir Ediyorum %99'un Müslüman Olduğu Ve Bir Bakıma ------ Olan Bir Ülkede Azınlık Olarak İbadetinizi Sürdürüyorsunuz.Bunu Buraya Yazmama Neden Olan Olay Dün Akşam Gerçekleşti.Messenger'dan Gönderilen "Bismil... Bilmem Kaç Kişiye Gönder" Niteliğindeki İletiyi "Ben Müslüman Değilim." Diye Cevaplandırdım.Sonrasında Anneme Ve Bana Küfür Geldi Tabi ki.Böyle ----- Dinini Zaten İstemiyorum , Ve Sizin Ne Kadar Zorlandığınızı Biliyorum. Ben olan tanrının ifadesiyle , sizlerin rahata kavuşmasını arzuluyorum ve olacağını biliyorum. Hoş vakitler. Sizleri Takdir Ediyorum
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Sizleri Takdir Ediyorum konusu 1940 kez okundu, 7 kez cevaplandı. En son mesaj okan çınar tarafından gönderildi.
[CENTER][B][COLOR=#48d1cc]Sevgili kardeşlerim,Birbirimizi sevelim.Çünkü Sevgi Tanrı'dandır.Seven herkes Tanrı'dan doğmuştur ve Tanrı'yı tanır. 1. Yuhanna 4:7[/COLOR][/B][/CENTER]
%99'un Müslüman Olduğu Ve Bir Bakıma ------ Olan Bir Ülkede Azınlık Olarak İbadetinizi Sürdürüyorsunuz.Bunu Buraya Yazmama Neden Olan Olay Dün Akşam Gerçekleşti.Messenger'dan Gönderilen "Bismil... Bilmem Kaç Kişiye Gönder" Niteliğindeki İletiyi "Ben Müslüman Değilim." Diye Cevaplandırdım.Sonrasında Anneme Ve Bana Küfür Geldi Tabi ki.Böyle ----- Dinini Zaten İstemiyorum , Ve Sizin Ne Kadar Zorlandığınızı Biliyorum.
Ben olan tanrının ifadesiyle , sizlerin rahata kavuşmasını arzuluyorum ve olacağını biliyorum. Hoş vakitler.
kardes yanlis anlamayin ama ben ispanyada oldugum icin rahatim
İtiraf ediyorum Dünyada insanların Rab konsunda 3'e ayrıldıklarına inanıyorum. 1. grup Rabbi hiç tanımayan ya da yanlış tanıyanların grubu. Bunlar ya Tanrı'yı inkar edenler ya da onun kişisel bir ilişki kurmayacak bir Tanrı olduğuna inananların grubudur
2. grup: Rabbi tanıyan, ona kapısını açmış, onu evinin içine almış, onun Tanrı olduğunu anlamış ve ima etmiş AMA evin başköşesine kendisi kurulmuş, uzanmış ayak ayak üstüne atmış, evinin dolayısıyla hayatının kontrolünü hala kendisinin elinde tutanların grubu. Yani mesihi evin salonuna kadar alıp onu ayakta tutup kendi oturan kibirlilerin gurubu.. Bunlar köşeye kurulup şöyle derler: Rab seni tanıdım. Kral benim. Duyduğuma göre kurtarıcı senmişsin. Buna inandımki seni eve aldım. Hadi kurtar bakalım beni..
3. grup: Rabbi evine almış, baş köşeye...
Sizce acele mi ediyorum ? Merhaba ben Ankara'da yaşayan 15 yaşında bir gencim yaklaşık 2.5 ay önce iman ettim 2 aydır da kiliseye gidiyorum Ankara Kurtuluş Kilise'sinde ibadetlere katılıyorum ve bu hafta vaftiz derslerine başladık (Ailemin hem sözlü hem yazılı iznini alarak) kesin olarak kararlıyım Hristiyanlığı benimsedim fakat kendimi Protestanlığa ait görmüyorum Ortodoksluğa da tam olarak ait görmüyorum arasındayım acaba doğal mıdır ? yani farklılıklarımın olması vaftiz derslerine devam mı edeyim yoksa bekleyim mi ?
Yönetim Notu: Önce tüm mezhepleri araştırın, ondan sonra karar verebilirsiniz. Sonuç olarak acele etmek değil size uygun olan kiliseyi bulmanız önemlidir. Kendinizi protestanlığa ait görmüyorsanız bu durumda protestan bir kilisede vaftiz derslerine katılmanız aslında pek uygun değil. Her mezhebi...
sizleri tebrik ederim hepinize güzel günler.Sizinle bir iki düşüncemi paylaşmak istiyorum.
Sitenizi çok önceden bir yayın organında gördüm.Merak ettim ve üye oldum sonra ben unuttum ama site beni unutmadı :) bana sizi özledik şeklinde e mailler geliyordu.tamam belki otomatik olabilir ama insanları böyle değerli hissettirdiğiniz için sizi kutlarım.bu forumun insanları çok farklı.Başka forumlara üye oldum,ondan biliyorum.diğer forumlar herkesin birbirine caka sattığı,birbirini kırdığı ve affedersiniz çok özür ama kızların msn sini almak için üye olanlarla dolu.siz gördüğüm kadarıyla birbirinize o kadar saygılısınız ki umarım bu sevgi çerçeveniz hep korunur.
Lafı çok uzattım ama işte insan içindekileri söylemez ise zihnen kötürüm gibi oluyor.Sizi kırdıysam çok özür dilerim hakkınızı helal edin bana.
ALLAH a değilde hep RAB İSA ya dua ediyorum... arkadaşlar ben birşeyler için yardım dilerken,zorda kalırken,sevinirken,üzülürken,hep rab İSA ya dua ediyorum içimden hep böyle geliyor.nadiren ALLAH a direk dua ediyorum,sizce bu yanlışmı düzeltilmesi gereken bişeymidir...
Yönetim Notu: Hristiyanlıkta Allah inancı yoktur, Tanrı YHVH inancı vardır. İsa yoktur, Rab Yeshua vardır. Yeshua da Tanrı'nın Oğlu olduğuna ve Baba ile aynı özde bulunduğuna göre, O'na dolaysız olarak dua etmek son derece doğaldır ve aynı zamanda gereklidir.
Hristiyan Forum'u Tebrik Ediyorum... Sizleri Tebrik Ediyorum !
Sayın Hristiyan.Net üyeleri ve Adminleri
Sitenize Dikkat ettiğimde müslümanlarla ilgili asla bir küfür bir hakaret yok...
Sizi tebrik ediyorum
Msn'im : ************@msn.com
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil