sizleri tebrik ederim

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : sizleri tebrik ederim

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
gamze_4

sizleri tebrik ederim

hepinize güzel günler.Sizinle bir iki düşüncemi paylaşmak istiyorum.
Sitenizi çok önceden bir yayın organında gördüm.Merak ettim ve üye oldum sonra ben unuttum ama site beni unutmadı :) bana sizi özledik şeklinde e mailler geliyordu.tamam belki otomatik olabilir ama insanları böyle değerli hissettirdiğiniz için sizi kutlarım.bu forumun insanları çok farklı.Başka forumlara üye oldum,ondan biliyorum.diğer forumlar herkesin birbirine caka sattığı,birbirini kırdığı ve affedersiniz çok özür ama kızların msn sini almak için üye olanlarla dolu.siz gördüğüm kadarıyla birbirinize o kadar saygılısınız ki umarım bu sevgi çerçeveniz hep korunur.
Lafı çok uzattım ama işte insan içindekileri söylemez ise zihnen kötürüm gibi oluyor.Sizi kırdıysam çok özür dilerim hakkınızı helal edin bana.

sizleri tebrik ederim

hristiyanlık
admin1 Ken Block

sizleri tebrik ederim

gamze_4
hepinize güzel günler.Sizinle bir iki düşüncemi paylaşmak istiyorum.
Sitenizi çok önceden bir yayın organında gördüm.Merak ettim ve üye oldum sonra ben unuttum ama site beni unutmadı :) bana sizi özledik şeklinde e mailler geliyordu.tamam belki otomatik olabilir ama insanları böyle değerli hissettirdiğiniz için sizi kutlarım.bu forumun insanları çok farklı.Başka forumlara üye oldum,ondan biliyorum.diğer forumlar herkesin birbirine caka sattığı,birbirini kırdığı ve affedersiniz çok özür ama kızların msn sini almak için üye olanlarla dolu.siz gördüğüm kadarıyla birbirinize o kadar saygılısınız ki umarım bu sevgi çerçeveniz hep korunur.
Lafı çok uzattım ama işte insan içindekileri söylemez ise zihnen kötürüm gibi oluyor.Sizi kırdıysam çok özür dilerim hakkınızı helal edin bana.
Böyle güzel sözler, düşünceler duymak gerçekten güzel bir şey. Üstelik bir müslüman olarak bunu söylemeniz bizim için daha da değerlidir, teşekkür ederiz.

http://www.facebook.com/hristiyanforum
http://www.twitter.com/hristiyanforum
http://www.youtube.com/hristiyanforum

sizleri tebrik ederim

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

sizleri tebrik ederim konusuna benzer konular;

Teşekkür ederim Sizlere sonsuz defa teşekkür etmek isterim. Çünkü kalbime düşen kıvılcımın bir alev haline gelmesini sağladınız. Kafamdaki tüm o şüphe bulutlarını hep buradan okuduklarımla kaldırdım. Sonunda da arasından gelen ışığı görebildim. Ben bu siteye ilk girdiğimde sadece kalbimde bir arayış vardı. Şüpheyle yaklaştım, okudum, yadırgadım, sonunda öğrendim.Tüm o önyargılarıma, yanlış bilgilendirilmeme bir panzehir oldunuz. Sadece iman etmeme değil, bir insan olarak bildiklerimin ne kadar yanlış olabileceğini, önyargıların beni nelerden alıkoyabileceğini tekrar hatırlattınız. Ufkumu genişlettiniz. Bugün iman etmiş birisi olmamda sizlerinde payı vardır. Müjdeyi duymuştum buraya geldiğimde, sayenizde onun değerini öğrenmiş birisi olarak...

Katolik kilisesine tebrik Başka konularda Katolik kilisesini eleştirdiğim noktalar olsa da takdir edilecek yönleri olduğunu da bilmekteyim. Şu anda "bir olmayı" en iyi sergileyen mezhep olarak bu kiliseyi tebrik de etmek gerektiğine inanıyorum.

Sizleri Takdir Ediyorum %99'un Müslüman Olduğu Ve Bir Bakıma ------ Olan Bir Ülkede Azınlık Olarak İbadetinizi Sürdürüyorsunuz.Bunu Buraya Yazmama Neden Olan Olay Dün Akşam Gerçekleşti.Messenger'dan Gönderilen "Bismil... Bilmem Kaç Kişiye Gönder" Niteliğindeki İletiyi "Ben Müslüman Değilim." Diye Cevaplandırdım.Sonrasında Anneme Ve Bana Küfür Geldi Tabi ki.Böyle ----- Dinini Zaten İstemiyorum , Ve Sizin Ne Kadar Zorlandığınızı Biliyorum. Ben olan tanrının ifadesiyle , sizlerin rahata kavuşmasını arzuluyorum ve olacağını biliyorum. Hoş vakitler.

Hristiyan Forum'u Tebrik Ediyorum... Sizleri Tebrik Ediyorum ! Sayın Hristiyan.Net üyeleri ve Adminleri Sitenize Dikkat ettiğimde müslümanlarla ilgili asla bir küfür bir hakaret yok... Sizi tebrik ediyorum Msn'im : ************@msn.com

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : sizleri tebrik ederim

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler