Sorularıma cevap buldum

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : Sorularıma cevap buldum

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
datatip

Sorularıma cevap buldum

Sevgili Vera.Bu siteden çok bereket aldım.çok teşekkür ederim.Hristiyanlıkta ve bu sitede yılların ve hatta on yılların sorularının cevaplarını buldum.Çok teşekkür ederim.

Sorularıma cevap buldum

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Sorularıma cevap buldum konusuna benzer konular;

sonunda gerçek kurtuluşu buldum öncelikle bütün kardeşlerime selamlar ve isa mesih sizlerle olsun.Ben bir süre sitenize katıldım müslüman olmama rağmen beni kucakladınız ama uzun zamandır gittiğim kilise sayesinde isa mesih ile taıştım ve gerçek imana kavuştum yaklaşık 1 ay içinde vaftiz törenim var neden bilmiyorum ama bu sevinci sizinle paylaşmak istedim.forum bilgilerimi de biraz önce değiştirdim artık gururla isa mesih rabbimdir diye yazabiliyor ve söyliyebiliyorum.Ve sizlere de şükranlarımı sunuyorum benim yeniden doğuşumun bir parçası olduğunuz için...rab sizleri bereketlesin ve kutsasın ...

Cevap: theodora78 Yıllardır kafamdaki sorulara net cevaplar aldığım tek yer burası. Okudukça daha iyi anlıyor ve Rab İsa için yapmam gerekenleri öğreniyorum.Faydalı bilgilerle dolu bu sitenin üyesi olduğum için ne mutlu bana ..Burada bulunmama vesile olan çok sevgili güzel insana sevgilerimi sunuyorum .Sitemizin kurucularına sonsuz teşekkürler. Bu sitede emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum. Rab ve kurtarımız İsa Mesih'in sevgisi ve bereketi sonsuza dek üzerinizde olsun .

Doğru yolu buldum Merhaba sevgili kardeşlerim. Aslında uzun zamandır bu siteye üyeyim. Yazıları düzenli takip etmeye çalışıyorum. Biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Ben, kağıt üzerinde müslüman ancak yüreğinde hristiyanlığı kabul etmiş biriyim. Müslüman bir ailede doğdum ama ailem beni ve kardeşlerimi tüm inançlara saygılı olacak biçimde yetiştirdi. Üniversite yıllarında hristiyanlığa ilgi duymaya başladım. Nedendir bilmem ama içimden bir ses hristiyanlığı araştırmam gerektiğini söylüyordu. Ben de araştırmaya başladım ve araştırdıkça mutluluğu, huzuru yüreğimde hissediyordum. Biz ailece yazları Ege kıyılarını dolaşırdık ve tatile her çıkışımızda Kuşadasındaki Meryem Ana'ya da uğrardık ve her uğrayışımızda benim yüreğimde kıvılcımlar çakardı. Huzuru...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : Sorularıma cevap buldum

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler