HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Sizlere sonsuz defa teşekkür etmek isterim. Çünkü kalbime düşen kıvılcımın bir alev haline gelmesini sağladınız. Kafamdaki tüm o şüphe bulutlarını hep buradan okuduklarımla kaldırdım. Sonunda da arasından gelen ışığı görebildim.
Ben bu siteye ilk girdiğimde sadece kalbimde bir arayış vardı. Şüpheyle yaklaştım, okudum, yadırgadım, sonunda öğrendim.Tüm o önyargılarıma, yanlış bilgilendirilmeme bir panzehir oldunuz. Sadece iman etmeme değil, bir insan olarak bildiklerimin ne kadar yanlış olabileceğini, önyargıların beni nelerden alıkoyabileceğini tekrar hatırlattınız. Ufkumu genişlettiniz.
Bugün iman etmiş birisi olmamda sizlerinde payı vardır. Müjdeyi duymuştum buraya geldiğimde, sayenizde onun değerini öğrenmiş birisi olarak karşınızdayım.
Bu siteye emek veren herkese bu teşekkürüm, sabırınız, imanınız, Söz'e bağlılığınız bana ve eminim birçoklarına ilham verdi.
Benim için sanal bir kilise oldu burası, kendimi, huzuru, yolumu bulduğum yer oldu burası.
İşte bu yüzden sizlere teşekkür ederim, hergün burayı ince bir nakış gibi işleyerek bizleri bilgilendiriyor, arayanlara cevap oluyor ve bir bilgi hazinesi ortaya çıkartıyorsunuz. Bunun için sizlere minnettarım.
Tanrı YHVH' ye şükürler olsun burayı bulduğum için,
sizi ve yaptıklarınızı korusun, sizleri bereketlendirsin
çünkü onun adına, onu yüceltmek için çabalıyorsunuz
bunun için size güç ve sabır versin.
Teşekkür ederim
777maranata Teşekkür ederim
Sevgili kardesim bizlere birsey boclu degilsin.Bu forumdaki herkes ancak Rab'den aldiklarini yine Rab'bin yüceltilmesi icin veriyorlar.Rab'bin merhametiyle ve lütfuyla buraya geldiniz ve Rab'de merhamet ve lütuf buldunuz.Hepimiz cok sevindik.Rab sizi imanda ve sevgide daha cok büyütsün ve kutsal Ruh'yla sizi doldursun.YHVH oglu YESUA ismiyle amin.
[COLOR=indigo][B]Baska hic kimsede kurtulus yoktur.Bu gögün altında insanlara bagıslanmıs,bizi kurtarabilecek baska hicbir ad yoktur.[COLOR=darkred] Elcilerin Isleri 4,12[/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000]........................................................................[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][B]Cünkü bize bir cocuk dogacak,[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2f4f4f]Bize bir ogul verilecek.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Yönetim onun omuzlarinda olacak.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Onun adi Harika Ögütcü,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Güclü Tanri,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Ebedi Baba,Esenlik Önderi olacak. [/COLOR][COLOR=darkred]Yesaya 9,6[/COLOR][/B]
Teşekkür ederim
Emre-istanbul Teşekkür ederim
Rabbe hamd ve övgüler olsun ki,buradaki birçok kişi gibi,sizi de halkı arasına seçti ve de siz bu çağrıya cevap verdiniz.
Şimdi bizler için en önemli olan,imanda güçlenmektir çünkü İsa Mesih bize şöyle dedi"Size şunu söyleyeyim: Doğruluğunuz din bilginleriyle Ferisiler'inkini aşmadıkça, Göklerin Egemenliği'ne asla giremezsiniz!" Matta 5:20
Yani buradan şunu anlamalıyız ki,imanımızı daha çok arttırmalıyız,bunun içinde burada hep beraber rabbe övgüler sunmalıyız ve onu anmaya devam etmeliyiz.Ayrıca da değerli evangelion abim bana 1.Korintliler 12.Bölümü okumamı ve bunun üzerine iyice düşünmem gerektiğini söylemişti.Şimdi benimde sizden ricam,1.Korintliler 12.Bölüm ü iyice okuyun ve bunun üzerine iyice düşünün.
Rab YHVH sizi ve ailenizi bereketlesin.Esenlik diliyorum.
İsa,"Yol,gerçek ve yaşam Ben'im" dedi."Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez.Yuhanna 14:6
Teşekkür ederim
peterbekir Teşekkür ederim
Hıristiyan forum a çok teşekkür ederim bu hizmetten dolayı .RAB bereketlesin.esenllikler dilerim .
sizleri tebrik ederimhepinize güzel günler.Sizinle bir iki düşüncemi paylaşmak istiyorum.
Sitenizi çok önceden bir yayın organında gördüm.Merak ettim ve üye oldum sonra ben unuttum ama site beni unutmadı :) bana sizi özledik şeklinde e mailler geliyordu.tamam belki otomatik olabilir ama insanları böyle değerli hissettirdiğiniz için sizi kutlarım.bu forumun insanları çok farklı.Başka forumlara üye oldum,ondan biliyorum.diğer forumlar herkesin birbirine caka sattığı,birbirini kırdığı ve affedersiniz çok özür ama kızların msn sini almak için üye olanlarla dolu.siz gördüğüm kadarıyla birbirinize o kadar saygılısınız ki umarım bu sevgi çerçeveniz hep korunur.
Lafı çok uzattım ama işte insan içindekileri söylemez ise zihnen kötürüm gibi oluyor.Sizi kırdıysam çok...
Açık Teşekkür..Gerek paylaşım açısından gerek dinsel açıdan... Hangi açıdan bakarsanız aynı ortak paydaya varacağınızdan eminim... Bizi burada bir arada tutan ortak imanlarımız, kardeşliğimiz.
Buraya üye olduğum zaman öyle bilgisiz öyle toydum ki başından bilen kardeşlerim vardır. Fakat şundan eminim eğer imanım konusunda bu kadar kısa zaman içerisinde çok çok büyük adımlar atmama neden olan birşey varsa o da Kutsal Ruh'un bereketi ve de bu sitedir...
Benim her sorunumu her koşulda dinleyen, her zaman ilgiyle yaklaşan, zaman zaman ortadan kaybolduğumda (dersler ve internetsizlik malum) beni sormayı bırakmayan, desteğini her an arkasında hissettiğim sevgili yönetimdeki kardeşlerim, öyle zaman oldu ki bana kanımdan olan kardeşimden daha yakın...
Forum için teşekkür ederimGece saat 00.50. ve 07.04.2009 tarihi. Ben, forum için bir aydır düzenlemeler konusunda çalışan kardeşlere Rab'de teşekkür ederim. Forumu izlemekte, özel olarak, sıkıntı çekmiyorum.
Rab'de gösterdikleri özverinin, boşa olmadığı kanaatindeyim. Özellikle " site yönetimi " tarafından verilen anında yanıtlar, hepimizin çıkarması gereken dersleri içeriyor. Neden ?denirse. Yalnış yoruma Kutsal Kitap ışığında meyil bırakmıyor.
Şunu da değinmeden geçemeyeceğim ki; gerçek olan forumda yayınlanan makale ya da yazıların, google'de kendi başlıkları altında birinci sırada ya da birinci sayfada yer almaları. Bu, beni Rab'de mutlu kılıyor. Demek ki; insanlara ulaşmayı bilmek gerekiyor. Açık omasa da; insanlar, Rab'bin bilgisine gereksinim...
TEŞEKKÜR 2Sayın moderatör1 ve bgmurat adlı arkadaşlara; ''Tartışmada yapılan mantıksal hatalar ve sıralı konuşma için on kural'' adlı açıklamaları için candan teşekkür ederim. Bu kurallar bugün Türkiye'de şirketlerinin elemanlarının eğitimi için uzman tutarak reorganizasyon çalışmasına gidenlerin saatine 100 TL vererek öğrenmeye çalıştıkları çok değerli açıklamalar. Diğer yönden okursak bunlar saati 100 TL ye satılan bilgiler ama ben bir uzman olmama rağmen bu bilgilerin tamamını daha önce böyle sistemli şekilde bir arada göremedim.
BU değerli açıklamalar insanların, mesleği,konumu,inancı ne olursa olsun mutlaka kenara not alması ve üzerinde çalışması gereken bilgiler. Bu konularla ilgili insan hayatı boyunca bir seminer ya dinler ya dinlemez,...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler