TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE SONSUZ SEVGİLER

TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE SONSUZ SEVGİLER hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE SONSUZ SEVGİLER konusu 771 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj MR.CAGE tarafından gönderildi. TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE SONSUZ SEVGİLER herkese merhaba.benim adım yaroslav zapataenko.ama türkiye vatandaşlığındaki ismim murat.ama daha çok isim olarak yaroslavı kullanıyorum.ben 27 yaşındayım.rusyada saint peterburgta yaşıyorum.burada bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum.HRİSTİYAN FORUMU TESADÜFEN BULDUM AMA BULDUĞUMA DEĞDİ.ÇOK GÜZEL SİTE YAPANINDA DÜŞÜNENİN DE TANRIDAN DİLEĞİM İSANIN TÜM MELEKLERİ ONLARI KORUSUN.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL SİTE.ARANIZDA OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM.KONULARA BAKIYORUM.HEPSİ BİR İNSANIN ÖĞRENMESİ GEREKEN FAYDALI BİLGİLERLE DOLU. ÜYE OLDUĞUMA ÇOK DEĞDİ.DİNİMİ İNTERNETTE ÖZELLİKLE BÖYLE KALİTELİ BİR SİTEDE PAYLAŞMA FIRSATIM OLDU.NE MUTLU. TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME,TÜM HRİSTİYAN DÜNYASINA VE EN ÖNEMLİSİ BU SİTEYİ BİZE HEDİYE EDEN TÜM HRİSTİYANFORUM AİLESİ YÖNETİCİLERİNE RUSYADAN SONSUZ SEVGİ... TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE SONSUZ SEVGİLER

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE SONSUZ SEVGİLER konusu 771 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj MR.CAGE tarafından gönderildi.

TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE SONSUZ SEVGİLER konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE SONSUZ SEVGİLER hristiyanlık incil isa tevrat zebur18-05-09, 20:45
yaroslav25

herkese merhaba.benim adım yaroslav zapataenko.ama türkiye vatandaşlığındaki ismim murat.ama daha çok isim olarak yaroslavı kullanıyorum.ben 27 yaşındayım.rusyada saint peterburgta yaşıyorum.burada bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum.HRİSTİYAN FORUMU TESADÜFEN BULDUM AMA BULDUĞUMA DEĞDİ.ÇOK GÜZEL SİTE YAPANINDA DÜŞÜNENİN DE TANRIDAN DİLEĞİM İSANIN TÜM MELEKLERİ ONLARI KORUSUN.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL SİTE.ARANIZDA OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM.KONULARA BAKIYORUM.HEPSİ BİR İNSANIN ÖĞRENMESİ GEREKEN FAYDALI BİLGİLERLE DOLU.
ÜYE OLDUĞUMA ÇOK DEĞDİ.DİNİMİ İNTERNETTE ÖZELLİKLE BÖYLE KALİTELİ BİR SİTEDE PAYLAŞMA FIRSATIM OLDU.NE MUTLU.

TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME,TÜM HRİSTİYAN DÜNYASINA VE EN ÖNEMLİSİ BU SİTEYİ BİZE HEDİYE EDEN TÜM HRİSTİYANFORUM AİLESİ YÖNETİCİLERİNE RUSYADAN SONSUZ SEVGİ SELAMLARIMLA.TANRI HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.RABBİM İSANIN MUCİZELERİ HERZAMAN BİZE ESENLİKLER MUTLULUKLAR VERSİN.AMEN

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE SONSUZ SEVGİLER

TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE SONSUZ SEVGİLER hristiyanlık incil isa tevrat zebur18-05-09, 21:20
moderator7

yaroslav25
herkese merhaba.benim adım yaroslav zapataenko.ama türkiye vatandaşlığındaki ismim murat.ama daha çok isim olarak yaroslavı kullanıyorum.ben 27 yaşındayım.rusyada saint peterburgta yaşıyorum.burada bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum.HRİSTİYAN FORUMU TESADÜFEN BULDUM AMA BULDUĞUMA DEĞDİ.ÇOK GÜZEL SİTE YAPANINDA DÜŞÜNENİN DE TANRIDAN DİLEĞİM İSANIN TÜM MELEKLERİ ONLARI KORUSUN.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL SİTE.ARANIZDA OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM.KONULARA BAKIYORUM.HEPSİ BİR İNSANIN ÖĞRENMESİ GEREKEN FAYDALI BİLGİLERLE DOLU.
ÜYE OLDUĞUMA ÇOK DEĞDİ.DİNİMİ İNTERNETTE ÖZELLİKLE BÖYLE KALİTELİ BİR SİTEDE PAYLAŞMA FIRSATIM OLDU.NE MUTLU.

TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME,TÜM HRİSTİYAN DÜNYASINA VE EN ÖNEMLİSİ BU SİTEYİ BİZE HEDİYE EDEN TÜM HRİSTİYANFORUM AİLESİ YÖNETİCİLERİNE RUSYADAN SONSUZ SEVGİ SELAMLARIMLA.TANRI HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.RABBİM İSANIN MUCİZELERİ HERZAMAN BİZE ESENLİKLER MUTLULUKLAR VERSİN.AMEN
Sevgili Yaroslav kardeş,
sitene hoş geldin. Rab Mesih'ten dileğim buradaki paylaşımlardan hem bereket alasın hemde diğer kardeşlere bereket olasın.
Sevgili kardeş, bilgisayar mühendisi olarak büyük yazıyla yazmanın internet diliyle bağırmak olduğunu bildiğini, ve yazılarında gözden kaçırdığını sanıyorum.
Lütfen daha sonraki paylaşımlarında bunu dikkate al.
Rab Mesih'in lütfu seninle olsun.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE SONSUZ SEVGİLER

TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE SONSUZ SEVGİLER hristiyanlık incil isa tevrat zebur18-05-09, 21:24
yaroslav25

affedersiniz o amaçla yazmadım ama sadece dini sevgimi dile getirmeye çalıştım.ama bundan sonra dikkat edeceğim.uyarınız için ve duanız için çok teşekkür ederim.esenliklerle.

TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE SONSUZ SEVGİLER hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-08-09, 16:51
MR.CAGE

Rabdeki sevgili kardeşim.Yazımın beni duygulandırdı.Ben de seni sevgiyle kucaklarım.Rab seninle olsun.

TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE SONSUZ SEVGİLER konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE SONSUZ SEVGİLER konusuna benzer konular;

Sonsuz teşekkürler! Forum'a üye olduğumdan beri, gerçekten şimdiye kadar edinemediğim bir çok bilgiye,candan,gönülden destek olan dostlara sahip oldum. Yaptığınız çalışmlar için sonsuz teşekkür etmek istiyorum.Rab sizleri mahrum etmesin bizlerden. Sayfada gerçekten çok zevkli heyecanlı,tatlı telaşlı tarifsiz zaman geçiriyorum,eşsiz bir bilgi deposu bence.görselliğin biraz daha gelişmesinide görmek isterim tabi. İyi çalışmalar diliyorum.Rab sizinle olsun..

EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ! selamet sizinle olsun! forumda artık uzayan can sıkan ve dile pelesenk bir konudur bu allah kelimesi, YETMEDİ Mİ?? öncesinde yazdım, karsı duran saygısızca davranan kardeşlerime ragmen fikrimde aynıyım ve gene söylüyorum. siz inansanız da karsı da dursanız, çöpe bile atsanız evet biz katolik hristİyanlar allah kelimeini kullanırız. katolik kilisesi, iman ikrarımız, (hadi gec ortodox iman acıklaması ) episkoposum - papazım, diyakonum allah kelimesini kullanır. .kullanırız ve rahatsız değiliz bundan.. burda da ben rahatsız olmuyorum.

HRİSTİYAN OLMAK HERKESE SELAMLAR RAB İSA MESİHİN LÜTFU KUTSALLARLA VE RABBİ ÖLÜMSÜZ SEVENLERLE SONSUZLARA KADAR BERABER OLSUN SİZE SORUM HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM NE YAPMALIYIM TABİKİ BAKKALDAN KURUYEMİŞ ALMAYA BENZEMEZ O KADAR KOLAY DEĞİL EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜ OLAN BİRİYİM TÜM SERVETİMİ KİLİSELERE YADA FAKİRLERE BAĞIŞLASAM OLABİLİRMİYİM ÇOK TEŞEKKÜRLER CEVAPLARINIZ BEKLİYORUM

Sonsuz sevgi Elveda derken; Sonsuz sevgi, Sevgi dolu !.... Yaşam O'ydu... Ama ; Biz saçmaldık yine de..... Elveda tüm dostlar. Sevgiyle, alçakgönüllülükle..... Rab, sizinle, Her an , sevgiyle !....

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih