Yayından Kaldırılan Başlıklar

Yayından Kaldırılan Başlıklar hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Düşünceleriniz : Yayından Kaldırılan Başlıklar konusu 672 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj yaroslav25 tarafından gönderildi. Yayından Kaldırılan Başlıklar Sevgili Site Yönetimi, Öncelikle herzaman olduğu gibi değerli katkılarınızdan ötürü hepinize yine teşekkür etmek isterim. Hizmetlerinizden ötürü RAB sizi bereketlesin. Dualarım sizlerledir. Ben ilk kez sizlere bu tarz bir soru sormak istiyorum. Cevabında muhakkak bir bereket olduğunu da düşünerek sorumu dile getirmek niyetindeyim. Bazı konu başlıklarının bütün içeriğiyle birlikte silindiği oluyor. Bu konuda herhangi bir açıklamanın olmaması da rahatsızlık vermiyor değil doğrusu. Moderasyon sisteminin gerekliliğine kesinlikle inanıyorum. Bir eleme seçme işlemi pek tabiki yapılmalıdır. Ben, yazdığımız yazıların sizlerin değerlendirmelerinizden geçene kadar size ait, eğer elemeyi geçer bir defa yayınlanırsa artık buradaki tüm cemaate ait olduğunu düşünüyorum. Radikal bir biçimde klasörlerin... Yayından Kaldırılan Başlıklar

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Yayından Kaldırılan Başlıklar konusu 672 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj yaroslav25 tarafından gönderildi.

Yayından Kaldırılan Başlıklar konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Yayından Kaldırılan Başlıklar hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-01-09, 23:27
huzurlu

Sevgili Site Yönetimi,

Öncelikle herzaman olduğu gibi değerli katkılarınızdan ötürü hepinize yine teşekkür etmek isterim. Hizmetlerinizden ötürü RAB sizi bereketlesin. Dualarım sizlerledir. Ben ilk kez sizlere bu tarz bir soru sormak istiyorum. Cevabında muhakkak bir bereket olduğunu da düşünerek sorumu dile getirmek niyetindeyim.

Bazı konu başlıklarının bütün içeriğiyle birlikte silindiği oluyor. Bu konuda herhangi bir açıklamanın olmaması da rahatsızlık vermiyor değil doğrusu. Moderasyon sisteminin gerekliliğine kesinlikle inanıyorum. Bir eleme seçme işlemi pek tabiki yapılmalıdır. Ben, yazdığımız yazıların sizlerin değerlendirmelerinizden geçene kadar size ait, eğer elemeyi geçer bir defa yayınlanırsa artık buradaki tüm cemaate ait olduğunu düşünüyorum. Radikal bir biçimde klasörlerin silinmesi bana üzüntü veriyor. Zira sizler kadar olmasa da o da bizlerin siteye emeklerinin ürünüdür.

Örnek vermek gerekirse İsrail-Gazze çatışmaları ile ilgili olarak 2 adet konu başlığı tüm içerikleriyle birlikte ayrı ayrı zamanlarda yayından kaldırıldı. Bunun teknik bir nedeni yoksa önyargısız bir biçimde nedenini sormamı, en azından bunu yapmamı mazur görmenizi umuyorum.

Her halukarda bu siteyi takip etmekten büyük mutluluk duyduğumu da bilmenizi isterim.

Esenlikle!!

Huzurlu

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Yayından Kaldırılan Başlıklar

Yayından Kaldırılan Başlıklar hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-01-09, 00:46
moderator6

Konular siyasi noktaya geldiğinde konuyu kapatmak gerekiyor ancak kapattığımız zaman mesajı yayınlanmayanlar şikayet ediyor onaylasak da kapatsak da yayınlasak da görüyoruz ki siyasi içerik barındıran konular gereksiz tartışmalara doğru ilerliyor ve de yarar getirmiyor...

Yayından Kaldırılan Başlıklar hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-01-09, 01:19
xenomur

moderator6
Konular siyasi noktaya geldiğinde konuyu kapatmak gerekiyor ancak kapattığımız zaman mesajı yayınlanmayanlar şikayet ediyor onaylasak da kapatsak da yayınlasak da görüyoruz ki siyasi içerik barındıran konular gereksiz tartışmalara doğru ilerliyor ve de yarar getirmiyor...
Sitenin arka planında yaptığınız moderasyon çalışmalarını belki farketmiyoruz ama yoğun bir emek sarfettiğinizi görebiliyoruz. Bunun için RAB sizi bereketlesin.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye[B][COLOR=red]Rom 3:24 İnsanlar İsa Mesih'te olan kurtuluşla, Tanrı'nın lütfuyla, karşılıksız olarak aklanırlar.[/COLOR][/B]mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Yayından Kaldırılan Başlıklar hristiyanlık incil isa tevrat zebur30-06-09, 22:04
yaroslav25

evet.her yazılan yayınlansaydı site başka bir amaca hizmet etmeye başlar.siyasete hizmet eden bir site.oysa burda kimse kimseyi kırmadan hoşgörü saygı ortamında insanlar düşüncelerini açıklıyor.bilgilerini paylaşıyor.mesela ben bir mesajım yayınlanmadığımda niye yayınlanmadı demem.çünkü var ki bir yanlışım yayınlanmamıştır.yayınlan madı diye şikayet etmeye hakkımız yok.yoksa herkes birbiri ile tartışır.kalp kırmaya başlar.
ama site yönetiminin bu konudaki titizliğini takdir etmek lazım.bazı siteler de küfüre kadar herşeye izin veriliyor.ama bu site bu konuda çok titiz.bu önemli.
hristiyan forum ailesine rusyadan sonsuz sevgilerle.

rab sizin kalbinize rehber olsun.

Yayından Kaldırılan Başlıklar konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih